-
F i l e d
"Szanowny Panie,
zajęcia nie zaczynają się w tym tygodniu, ale później. Dokładny rozkład jest u dra Roberta Biernackiego (NT122). Z tego co wiem będziecie Państwo mieli 10 laboratoriów po 3 godziny: w środę od 11 do 14 i w czwartek od 9 do 12. Ale prosze tę informację sprawdzić u RB.
Andrzej Kochański"
jesli zajecia w czwartek zaczynaja sie o 9, to ja nie moge na nie chodzic i chetnie sie z kims ze srody zamienie. Pewnie bedzie kogos takiego ciezko znalezc, ale zapytac zawsze moge...hm? -
Michał
Ja tez zgłaszam sie z taka sama prosba jak kuba niestety bede mial w czwartek najprawdopodobniej toolsy wiec nie moge chodzic w czwartki. Kto sie zamieni ze mna ? Oczywiscie najpierw masz filecik ty pierwszenstwo :D -
magda
Czy wiadomo cos na temat nowego terminu dla pierwotnej gr czwartkowej? -
magda
Podobno miało być coś z Kochańskim w piątek ustalane. Zatem: było? wiadomo już co z tymi ćwiczeniami? -
-
p.Anna
-
magda
sprawdzałam wczoraj zawartośc tablicy, żadnych info na temat Daminu nie było
czy nikt nie wie, kiedy zaczynamy te ćwiczenia z dziekanem Kochańskim? (pytam o gr, która pierwotnie miała mieć zajęcia w środę)
no, chyba, że w dalszym ciągu termin nie jest ustalony -
p.Anna
P. Biernacki miał dać info. Prawdopodobnie grupa środowa zacznie zajęcia dopiero od 17 listopada, a od drugiej polowy semestru zajęcia będą odbywać się w czwartki od 11.45-14.00, czyli po 2 grupie. -
F i l e d
-
magda
-
Wojciech
-
Delmik
Kolos bedzie 22.12 i nie dazy go sprawdzic. O to chodzilo z prezentem na Swieta. -
Wojciech
-
KrzySiek
We czwartek albo w czwartek; ) mamy zajecia z doktorem Kozłowskim o rownej 10, a nie o 9.15
pozdro
ps dzielcie sie materialami z wykladow; ) -
magda
-
F i l e d
materialy z wykladow:
http://w570.wrzuta.pl/plik/8BWPot5E...
a jesli chodzi o srode, zaraz skrobne maila i sie spytam -
cz_r_dz__jk_
Wydaje mi sie, ze nie bedzie zajec, bo Dziekan jest chory. Dzisiaj go nie bylo, wiec nie sadze, ze do jutra ozdrowieje, ale moze... -
cz_r_dz__jk_
Mam pytanie. Nie wiem w końcu czy odbyły się zajęcia przed świętami, bo mnie nie było.
Jeśli były, to czy jutro mamy kolokwium z Daminu?? -
Wojciech
-
KrzySiek
-
F i l e d
na chomiku nowe materialy, a tutaj tresc maila od jednego typka z wyzszych rocznikow, ktoremu jestesmy wdzieczni:
"Hej
co do pytań to niestety raczej Ci nie pomogę pamiętam tak zdawkowo 2, a płytkę z materiałami ze studiów gdzieś posiałem, jutro mógłbym poszukać, ale w domu będę pewnie wieczorem więc i tak Ci już nie pomogę. DAMIN macie z Kochańskim? z tego co pamiętam zaliczenie wygląda tak że jest chyba ok 5 pytań, które rzuca rzutnikiem na ścianę. na każde pytanie ma się ileś czasu do odpowiedzenia (zegarek odliczający czas też jest na slajdzie i po upływie automatycznie zmienia się pytanie, więc trzeba uważać, żeby nie przeoczyć jakiegoś:):) co do pytań to z tego co pamiętam jedno to trzeba samemu coś wymyślić i chyba brzmiało gdzie można wykorzystać eksploracje danych (punktuje wyżej przykłady techniczne), drugie pytanie to był narysowany wykres z kilkoma kropkami niebieskimi i kilkoma czarnymi oraz jedną czerwoną i trzeba było napisać czy ta czerwona jest bardziej niebieska czy czarna:) i jeszcze jakieś takie pytania do wymienienia czegoś i opisania ale tego to nie pamiętam.
Jak mnie pamięć nie myli pytania na zerówce i na pierwszym terminie były takie same, natomiast na poprawie były trudniejsze:) no i żeby zorganizował poprawę to trzeba się wokół niego nachodzić, no chyba, że jest się dziewczyną wtedy jakoś zawsze znajdzie czas, żeby porozmawiać przepytać i zaliczyć."