Zarządzanie i ZiIP PW 2007/08 [319]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • F i l e d

"Szanowny Panie,
    zajęcia nie zaczynają się w tym tygodniu, ale później. Dokładny rozkład jest u dra Roberta Biernackiego (NT122). Z tego co wiem będziecie Państwo mieli 10 laboratoriów po 3 godziny: w środę od 11 do 14 i w czwartek od 9 do 12. Ale prosze tę informację sprawdzić u RB.
    Andrzej Kochański"

jesli zajecia w czwartek zaczynaja sie o 9, to ja nie moge na nie chodzic i chetnie sie z kims ze srody zamienie. Pewnie bedzie kogos takiego ciezko znalezc, ale zapytac zawsze moge...hm?
  • Michał

Ja tez zgłaszam sie z taka sama prosba jak kuba niestety bede mial w czwartek najprawdopodobniej toolsy wiec nie moge chodzic w czwartki. Kto sie zamieni ze mna ? Oczywiscie najpierw masz filecik ty pierwszenstwo :D
  • magda

Czy wiadomo cos na temat nowego terminu dla pierwotnej gr czwartkowej?
  • magda

Podobno miało być coś z Kochańskim w piątek ustalane. Zatem: było? wiadomo już co z tymi ćwiczeniami?
  • p.Anna

wszystkie info obok pokoju 122
  • magda

sprawdzałam wczoraj zawartośc tablicy, żadnych info na temat Daminu nie było

czy nikt nie wie, kiedy zaczynamy te ćwiczenia z dziekanem Kochańskim? (pytam o gr, która pierwotnie miała mieć zajęcia w środę)
    no, chyba, że w dalszym ciągu termin nie jest ustalony
  • p.Anna

P. Biernacki miał dać info. Prawdopodobnie grupa środowa zacznie zajęcia dopiero od 17 listopada, a od drugiej polowy semestru zajęcia będą odbywać się w czwartki od 11.45-14.00, czyli po 2 grupie.
  • F i l e d

wyklady na chomiku
  • magda

czy w środę (15 grudnia) jest kolos z wykłądu z Daminu?
  • Wojciech

nie będzie po świętach przynajmniej Kochański tak powiedział
  • Delmik

Kolos bedzie 22.12 i nie dazy go sprawdzic. O to chodzilo z prezentem na Swieta.
  • Wojciech

:( to mnie zasmuciłaś :(
  • KrzySiek

We czwartek albo w czwartek; ) mamy zajecia z doktorem Kozłowskim o rownej 10, a nie o 9.15
    pozdro
    ps dzielcie sie materialami z wykladow; )
  • magda

czy w tę środę mamy wykład, czy może Dziekan i to odwołał?
  • F i l e d

materialy z wykladow:
    http://w570.wrzuta.pl/plik/8BWPot5E...

a jesli chodzi o srode, zaraz skrobne maila i sie spytam
  • cz_r_dz__jk_

Wydaje mi sie, ze nie bedzie zajec, bo Dziekan jest chory. Dzisiaj go nie bylo, wiec nie sadze, ze do jutra ozdrowieje, ale moze...
  • cz_r_dz__jk_

Mam pytanie. Nie wiem w końcu czy odbyły się zajęcia przed świętami, bo mnie nie było.
    Jeśli były, to czy jutro mamy kolokwium z Daminu??
  • Wojciech

nie odbyły się więc raczej kolosa nie będzie
  • KrzySiek

Ewelina mowi, ze nie; ) ja jej wierze
  • F i l e d

na chomiku nowe materialy, a tutaj tresc maila od jednego typka z wyzszych rocznikow, ktoremu jestesmy wdzieczni:

"Hej

co do pytań to niestety raczej Ci nie pomogę pamiętam tak zdawkowo 2, a płytkę z materiałami ze studiów gdzieś posiałem, jutro mógłbym poszukać, ale w domu będę pewnie wieczorem więc i tak Ci już nie pomogę. DAMIN macie z Kochańskim? z tego co pamiętam zaliczenie wygląda tak że jest chyba ok 5 pytań, które rzuca rzutnikiem na ścianę. na każde pytanie ma się ileś czasu do odpowiedzenia (zegarek odliczający czas też jest na slajdzie i po upływie automatycznie zmienia się pytanie, więc trzeba uważać, żeby nie przeoczyć jakiegoś:):) co do pytań to z tego co pamiętam jedno to trzeba samemu coś wymyślić i chyba brzmiało gdzie można wykorzystać eksploracje danych (punktuje wyżej przykłady techniczne), drugie pytanie to był narysowany wykres z kilkoma kropkami niebieskimi i kilkoma czarnymi oraz jedną czerwoną i trzeba było napisać czy ta czerwona jest bardziej niebieska czy czarna:) i jeszcze jakieś takie pytania do wymienienia czegoś i opisania ale tego to nie pamiętam.
    Jak mnie pamięć nie myli pytania na zerówce i na pierwszym terminie były takie same, natomiast na poprawie były trudniejsze:) no i żeby zorganizował poprawę to trzeba się wokół niego nachodzić, no chyba, że jest się dziewczyną wtedy jakoś zawsze znajdzie czas, żeby porozmawiać przepytać i zaliczyć."
| |

Grono dla pierwszego roku Zarządzania i ZiIP'u WIPów z PW :) Dla informacji wszelakiej maści :)

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)