-
Delmik
Proszę o wpisywanie się wszystkich osób, które nie mają jeszcze zaliczonego przedmiotu PMEW 2 jeśli będzie nas wystarczająco wiele postaram się uruchomić pościg z ćwiczeń i wykładu.
Ten przedmiot też zaliczamy wg starych zasad, czyli wykład i ćwiczenia, bez laboratoriów, które weszły teraz. -
pgkrzywy
A jeśli ktoś miał zaliczone ćwiczenia, to czy już mu się one skasowały, czy jeszcze nie?
Mnie (mam nadzieję) interesuje sam wykład
Piotr Grabiec -
Delmik
Nie wiem, proponuje udac sie osobiscie do Lewinskiego i sie zapytac ja nie mam takiej sytuacji i sie nie orientuje. -
(: AgUsiA :)
JA nie mam jeszcze zaliczonego pmewu 2 wiec proszę o wpisanie mnie na listę:) -
-
stef
-
Gutek
-
sandej.
-
Delmik
Aby kogokolwiek umieścić na podaniu do dziekana o pościg z pmew2 potrzebuję jego imię i nazwisko oraz grupę, przyda się też numer indeksu. Czas mija w środę, bo wtedy idę do dziekana. -
Delmik
Bylam dzis u dziekana i w piatek bedzie decyzja czy ruszy poscig czy nie. -
Delmik
Dobra wreszcie mam informacje. Sprawa wyglada tak: do dziekanatu nalezy doniesc potwierdzenie wplaty za powtarzanie zajec w wysokosci 150 zlotych. Nie mamy uruchomionej jako takiej tylko dla nas grupy i trzeba sie kontaktowac z prowadzacym ten przedmiot dla kierunku Automatyka i robotyka oraz Mechanika i budowa maszyn. Nie wiem z kim konkretnie. Bylabym wdzieczna gdyby ktos jeszcze sie tym zainteresowal bo ja juz mam dosc, od dwoch tygodni probowalam sie dowiedziec czy to ruszy czy nie bo te kobiety byly tak nieogarniete ze rece opadaja.
Kamil, Ty jestes skreslony z listy studentow, tak mi panie w dziekanacie powiedzialy. -
Delmik
Dobra wiadomo cokolwiek więcej, żeby ruszył pościg każdy musi donieśćdo dziekanatu potwierdzenie wpłaty. Proponuje wyznaczyć deadline na przyszły piątek, czyli na 10.12 żeby to miało jeszcze ręce i nogi. -
♪♫ Dj Matys ♫♪
dobra, to powiedzmy że termin minął. Czekam na newsy związane z dalszym rozwojem wydarzeń w tej sprawie -
Delmik
Mamy się rozsypać po istniejących grupach ćwiczeniowych. Mocno były sugerowane grupy Papiernictwa i Poligrafii. Oni mają zajęcia w środe 12-14 albo 14-16.