-
Beatka :)
Równie dobrze pytanie działa w drugą strone... a dlaczego niby miał się zmienić stary podział? bo Wam nie pasuje, tak?
Możemy równie dobrze zmienić specjalizacje bo dlaczego niby podział miał by zostać ten sam....
Czyli stoimy na tym, że w pon idziemy całą grupą do Misiaka i tyle..
Chociaż uważam, że Misiak nie za wiele nam pomoże, powie że On inaczej tego zmienić nie może i żebyśmy rozmawiali bezposrednio z Baginskim i Werpachowskim. Albo iść do Sałacińskiego.
-
Tomasz Sierzputowski
-
...
Albo obowiązuje podział nowy albo stary.
Osobiście jestem za starym, ale jeśli miałby obowiązywać podział nowy, to ten, który już został raz utworzony, a nie tworzony powtórnie. Nie powtarza się żadnych wyborów/losowań/głosowań/etc. "aż wynik będzie taki jak być powinien". A przynajmniej nie powinno...
Tak jak Marcin napisał
>zapisy się już odbyły na
>pierwszych zajęciach z profesorem Bagińskim. Jeżeli ktoś
>się nie zapisał lub jest na listach wyżej niż 15 to
>automatycznie jest zrzucany z 1a->1b->2a->2b.
Z tym, że niezależnie od podziału wciąż pozostanie do rozwiązania kwestia planu dla grupy drugiej. -
pgkrzywy
nic już nie ogarniam. wie ktoś może w której grupie jestem/byłem bo już mi się wszystko pomieszało...?
co z osobami które zostały cofnięte na 5ty semestr i robią awansem?
wpisywałem się na zajęciach na godzinę 14tą na ERP, na Pszaju nie byłem (ale chce się wybrać w tym tygodniu) Która to jest grupa? I czy jest jakieś przeciwwskazanie, abym na te zajęcia chodził? I jeśli chodzę na 14tą na ERP (prosiłbym w tej grupie-podgrupie mnie wpisać do listy razem z Marcinem Grzebalskim) - i jeśli jakaś miła duszyczka podpowiedziała by mi, na którą mam w tym momencie biegać na Pszaj to byłbym wniebowzięty :)
gr ??
Piotr Grabiec
Marcin Grzebalski -
-
Marcin