Zarządzanie i ZiIP PW 2007/08 [319]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • MAREK

czy ktoś kurwa ogarnia o co chodzi z tymi rejestracjami?
    o co chodzi tym babką w sekretariacie?
    ile musimy mieć pkt żeby przejść na 7 sem i czy są jakieś dodatkowe zasady?
  • Anonim

wczoraj Marcin G. dowiedział się, że ja np. nie mam wpisanej oceny z Laborek z Eksmu i mam zapłacić 150zł.... a sprawdziłem wyniki na chomiku, mam 3,5. Więc np. kto nie ma zaliczonego wykładu z EKSMU to jest wielce prawdopodobne, że nie ma w dziekanacie ocen z laborek..
    Babeczki w sekretariacie mówią, że w systemie jestem na 7 semetrze, a na listach jestem na 5. One same nie wiedzą dlaczego.. A punkty mam. Co za burdel.
  • cz_r_dz__jk_

Ja nie wiem o co chodzi. Wyniknął jakiś solidny burdel. Mnie cofnęli na 5 semestr i nie mam pojęcia dlaczego. Ale dowiedziałam się o tym zbyt późno żeby móc coś wyjaśnić. Będę próbować w poniedziałek, bo to jakaś kpina jest.
  • cz_r_dz__jk_

Teraz sprawdziłam na wirtualnym dziekanacie, że też mam opłate 150 zł. A też mam zaliczone te laborki... Czyli pewnie z tego powodu mnie cofnęli...
  • Mówię co widzę

Spoko, już drugi raz w tym miesiącu:

" Odwołane zajęcia w semestrze ZIMOWYM 2010/2011 "

Bądź mądry pisz wiersze.
  • Martitka

wystarczy kliknąć na 'Więcej' i zobaczysz które zajęcia są odwołane; P
  • pgkrzywy

ja co prawda mam na liscie wpisany 7my semestr i to samo w wirtualnym dziekanacie, ale wrzucili mi tez oplate 150zl. a eksmu jesli dobrze pamietam zaliczylem calosc.
    wtf
  • MAREK

ja mam 600 zeta zaleglosci, kto mnie przebije?
    a z tego co wiem to mam wszystkie laborki zaliczone!
    moze pojdziemy do nich grupa i troche narobimy szumu (i tak zaraz konczymy;])
  • Delmik

Ja chyba jestem jakas dziwna ale gdzie Wy widzicie swoje kwoty do zaplaty za zaleglosci??
  • cz_r_dz__jk_

Logujesz sie. Zakładka kartoteka --> Zobowiązania finansowe. I tam powinnaś mieć opłaty.

A a propos pójścia grupą to jestem za.
  • Delmik

To ja mam w tym miejscu oplaty jakie juz wnioslam za powtarzanie zajec. A powinnam miec canajmniej 150 do zaplaty bo mam cwiczenia z mechaniki 2 w plecy.
  • magda

Urzekający jest ten burdel, naprawdę
  • magda

czy coś się po waszych indywidualnych interwencjach w dziekanacie w sprawie niesłusznie naliczonych zaległości zmieniło?
    co z tym grupowym załatwianiem sprawy?
  • Anonim

Co do cofnięcia o rok to chyba wszystko powróciło to do normy. A co do naliczonych zaległości to szkoda gadać. Jeżeli ma się np. zaliczone laborki, a nie mają tego w dziekanacie to trzeba iść sobie do prowadzącego ćwiczenia, wziąć od niego ocenę, napisać podanie o anulowanie i.... iść z tym podaniem osobiście do dziekana!!!!!!! bo babeczka w dziekanacie nie weźmie bo jest już dawno po terminie składania podać. Więc kolorowo.
  • Lui

byłam dzis u dziekana i powiedzial ze to nie doniego, tylko trzeba zostawic podanie (z ocena z laborek) w dziekanacie. (a dziekan ma je rozpatrzyc oczywiscie). Udało mi się w koncu zostawic w sekretariacie to podanie i mam nadzieje ze tyle biegania z ta sprawa, a generalnie zycze milego latania. :/
  • cz_r_dz__jk_

Potwierdzam, podanie trzeba zostawić w dziekanacie. Już parę osób zostawiło więc babeczki powinny wiedzieć o co chodzi. Tylko pamiętajcie żeby na tym wypisie z laborek była data ich odbycia inaczej babeczki nie uznają tego wypisu.
| |

Grono dla pierwszego roku Zarządzania i ZiIP'u WIPów z PW :) Dla informacji wszelakiej maści :)

Politechnika Warszawska

• do
Grona tematyczne:

Fotki

Miejsca grona (0)