-
DZIKI...
-
Anonim
-
oszust
-
Anonim
czasami robię złą grę do dobrej miny
ale to żadko, bo najczęściej to mi się nie chce :) -
-
.eM
bardzo często robię dobrą mine do złej gry... ostatnio jakby częściej, bo mi serce przez kogoś boli, a ten ktoś wie o tym, ale chyba nie chce tego widzieć lub przez to, że jest roztrzepany po prostu tego nie zauważa...eh:( -
sonia
więc cztery lata to nic nie wazny czas.ktoś z dnia na dzień może cie poprostu wykreślić i wyżucic ze swojego zycia!miłość i życie ,które się poświęciło nie ma najmniejszego znaczenia.:..(po tylu latach nawet nie był facet łaskaw choć napisać sms-a...to smutne. -
dystrybucja
-
Janek®
-
Ola
-
Anonim
przynajmniej nie masz do czynienia z desperatami :/ ktorzy nie rozumieja "nie" -
-
!won@ M.
>śmonia napisała:
>więc cztery lata to nic nie wazny czas.ktoś z dnia na
>dzień może cie poprostu wykreślić i wyżucic ze swojego
>zycia!miłość i życie ,które się poświęciło nie ma
>najmniejszego znaczenia.:..(po tylu latach nawet nie był
>facet łaskaw choć napisać sms-a...to smutne.
Podajcie nr tel. zadzwonię i Was pocieszę :)
4 lata ??? Co to kurwa jest... pryszcz...
Zajebane 9-10 to już coś :]
Tak jak u nas... teraz wreszcie żyjemy :]
Niech moc będzie z Wami !!! -
Ola
mogę wam powiedzieć, że wkurwił mnie dzsiaj jakis grubas na basenie? płyną jak żółw środkiem toru i ni huja szło go wyprzedzić!
to jest jedyny moj problem na dzisiaj :P -
Anonim
ogólnie chujowo jest. wiem ze z moją urodą nie jest najlepiej, ale nie wiedziałam ze do tego wszystkiego mam zjebany charakter. no zero perspektyw na jakikolwiek NORMALNY związek. i do tego żalę sie ludziom których nie znam. No jakas porażka.
Poza tym jestem chora, boli mnie gardło, płuca, jest mi słabo i ciężko mi sie oddycha.... Katastrofa. -
Mon!
Po co bede sie rozpisyawala i tak nic to mi nieda:/.Brak pomyslu co chce osiagnac.pier... juz wszystko :( -
Anonim
>Łobuz napisał
>Ja nie rozumiem...
>Nie jestem w stanie zrozumieć...
>:)
To musisz sie nauczyc; ) -
.eM
*brak słońca
*jutro klasówa z franca
*chronicznie bolące serce, chroniczny brak odwzajemnionej miłości
MOJE PROBLEMY NA DZIś -
~~Ansja~~
..i kurde znów kolos w plecy, znów poprawa, znów oblany egzamin...a podobno studia to słodkie nic nierobienie:P no moze po czesci tak, a le sesja napawa mnie przerażeniem... -
-
~~Ansja~~
semiotyka, semntyka, pragmatyka, kwadrat logiczny, "nie" to tak", "tak" to nie", ble, ble, ble:P ale 3+ mam w indeksie:) w kazdym razie jestem teraz "bardziej logiczna" :D:D:D