-
Michał Mianowski
mnie najbardziej wnerwia ten cholerny budzik który zawsze zrywa mnie z pięknego snu -
Anonim
jak zadzwoni budzik, ja go wylacze z mysla "zaraz wstane" i potem budze sie o pol godziny (lub wiecej) za pozno, ubieram sie w pospiechu, biegne na autobus (nie daj Boze jeszcze nie zdaze albo wypadnie), spozniam sie do pracy, wpadam na szefa... grr:/ -
Anonim
Mój wspaniały budzik, który ostatnio ma niebywałą tendencją do samowyłączania się (!). Dzisiaj np. spóźniłam się 40 minut na zaliczenie z łaciny.
Poza tym sam fakt, że muszę wstać -.- -
funkymonk
-
-
Anonim
mnie wkurwia samo wstawanie............zamiast sobie pospac tyle ile potrzebujesz....to musisz wstawac...jak jestes nie do zycia..<zly> -
Witoooo
mnie wkurza to ze musze sie obudzic i pierwsze co czuje ... smród ... i trzeba się umyć ... -.- -
Janek®
a mnie to ze jak juz wstane dojde do lazienki i w koncu otworze oczy to widze siebie w lustrze..i juz humor spierdolony na caly dzien :/ -
Heska
-
Anonim
samo to, ze wstaje; p jeszcze mnie denerwuje jak mnie mama w jakiś sposób wykręci, np. mowie jej coś wieczorem, a rano wykręt; / potem juz poł dnia zła jestem -
Anonim
widok w lustrze... I kurrwa włosy stoją...i to prostowanie;/;/;/ wrr grr;/ -
nowa rzecz
to az tak wyprowadza z rownowagi?
no chociaz racja mnie tez wkurwia jak musze na pianke lizac czy cos xD
mnie osobiscie...jak jest tak strasznie zimno! trzeba wyjsc spod cieplej kolderki! omfg! nienawidze! -
Anonim
ze wstawanie zajmuje mi godzine, ze nigdy sie nie wyrabiam i ze zawsze czegos zapomne.. -
Anonim
wlasnie dzisiaj kurwa rano sam siebie wkurwilem.. i ot zaaawsze kurwa cos, ehm .. -
dawca orgazmów :D
-
***KaZik***
-
dobiiesława
to jak jest cieplo w nocy to spie przy otwartym oknie, i jak juz swita to te jebane wroble mi swirgotaja i mnie budza o 5 !!!! wrrr -
Michał Mianowski
-
Mońka
>dobiiesława napisała:
>to jak jest cieplo w nocy to spie przy otwartym oknie, i jak
>juz swita to te jebane wroble mi swirgotaja i mnie budza o 5
>!!!! wrrr
mnie o 5 budzi budzik!!!!!!! jak ja tego nienawidze -
Anonim
kurwa autobus.
dzisiaj mnie chuj przyciął drzwiami bo sie nie zmiesciłam nie dość ze sie spóznił 10 min i nie ma w nim miejsca za cholere, choc jest rano, to i tak juz wszyscy śmierdza i cieszą mordy że mi zgniótł ręke drzwaimi. Halleluja! ludzie z 710 zacznijcie sie myć, bo robi sie ciepło, błagam... -
Anonim