Zawsze coś, zawsze kurwa coś... [12582]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Paweł Wu

kurwa, bo wkurwia mnie wszystko kurwaaaaa!!!!!!! i matka mnie wkurwia i ojciec mnie wkurwia i siostra mnie wkurwia i uczelnia mnie wkurwia, nawet kurewski brzuch mnie wkuriwa. Ulzylo kurwa!:)
  • Anonim

wkurwia mnie świadomość, .ze jutro znow musze kurwa wstac o 6.30 i zapierdalać do szkoły; |
    i musze oglądac zjebaną morde mojej matematycy!!!!!!!!!!
    oh kurwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaa!!!
  • Anonim

Mnie tam kurwa nie :PP
    Bo wqrwia mnie prof... że źle ocenił moją pracę. Wqrwia to, że przez niego bd miała warunek z analizy, grrr.. No i moja zacna szkoła, co jest zawsze zorganizowana. A także wqrwia mój czerwoniak, że się spóźnia non-stop.. i muszę kurwa marznąć.. Taa i kurwa jak TU się nie wqrwiać, hehe :) Zawsze kurcze łolek coś :DD

Psia mać!! :)
  • Arecki

Jestem KURWA zajebany sprawdzianami po same uszy i mi sie strasznie kurwaaaaa nie chce sie tego uczyc ale kurwa musze:/:/:/
    Po za tym cos KUUUUUURWAAAAAA mi nie wychodzi z panną i w dodatku KURWAAAA zima idzie a ja KURWAAAAAA nie lubie zimy:/
    Oj pewnie ze ulzylo:):):)
  • Gołąbek

KURWA! Nic więcej kurwa nie powiem:)
  • Niunia

a mnie wkurwia to ze nie wiem gdzie mam rece wlozyc !!!kurwa tyle do zrobienia i kurwa zero checi
  • ada1d

a ja byłam dzisiaj na uczelni sprostować pewna sprawę, i co sie okazało?
    Nie dosć że za pierwszym razem kobita źle napisała moje nazwisko i kto inny dostał moje 750 zeta, to teraz jak przyszło sprostowanie jakaś głupia pinda źle napisała date, a ja juz myślałam, ze bedzie spokój i znowu czekac na odpowiedź nie wiadomo ile.
    Kurwaaa co za idioci siedza w tych urzedach??!!!!!!!! wrrr....
  • Anonim

heheh to ja mam lepszą opcje... ide sobie wczoraj do Urzedu Skarbowego po zaswiadczenie o niezaleganiu... i co ... kurwa nie ma mnie w rejestrze skarbowym, kurwa nie istnieje dla skarbowki!!!Wiec sie ucieszyłam ze jak sie nie zglosze to nie bede musiala placic podatkow....ale za moment przyszla refleksja... kurwa do 15tego musze miec to zaswiadczenie! A najlepsze jest to że mam NIP i papierek na to... poprostu ktoś wyjebał mnie w kosmos:) przekurwazajebiscie!
  • Evillemo

A ja się kurwa czuje właśnie jak w "Dniu Świra!!!" Jebani robotnicy od ocieplania bloku od 7 rano wiercą mi balkon,kiedy ja mogę nareszcie pospać do 9!!! Jebani... "Że nie podbijam karty na zakładzie to w waszym robolskim mniemaniu nic nie robie...?"Szkoda ze nie kurwa o 6 nie zaczeli tak jak sie konczy cisza nocna!!! Czuje się jakby mi mózg wiercili... A od 11 zaczna po cichu rozkładac rusztowanie po drygiej stronie!Niemożna kurwa odwrotnie???!!!

nie lżyło, bo oni ciągle wiercą,,,
  • Anonim

oh kurwa, a mnie wkurwia stara panna w pracy, jebana żmija, podstępna! oh jak ona mnie wkurwia kurwaaaaa!!!!! dostaje bialej gorączki !!!!!!!!!!
    a najbardziej lubie mowić KURWAAAA jak ide deszcz napiera w oczy a ja sie kurwa potknę, bo te "nierownosci chodnika z nienacka narażają mnie na upadek"... kuuuurwa! :)
  • ★ Kwass ★

aaaa kuuuuuuuuuuuuurrrrrrwa, jebane piwo zamkowe po nim;p zgaga. nie pijcie tego chujstwa, nie dość że chujowe to popierdolone. Kurwa jego mać!
  • Anonim

a ja kurwa nie poszłam do szkoły i wszystko fajo... gdyby nie to, że KURWA NIE MOGE CHODZIć bo mi sie cos z nogą zrobiło KURWAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
    a na jutro musze przeczytać kurewsko nudna lekture która jest napisana niezrozumiałym dla mnie językiem.! ja pierdole; |
  • KEICAM

a ja kurwa niedość że sobie palec rozjebałem(kolega mi drzwiami zakurwił)to jeszcze kurwa nie moge przez 4 dni wychodzić kurwa to jeszcze kurwa miałem zrobić bunnyhop to barspin kurwa lae nie moge bo palec kurwa lae i tak bym kurwa nie mógł bo pogoda jak skurwysyn!!!!i chuj kurwa!!!!!!!!!!!!

łojej odrazu mi lepiej;];]
  • Anonim

KURWA KURWA KURWA JAKIE TO ZYCIE JEST POSRANE NOSZ KURWA MAC TU SIE ZYC NIE DA !!!!!!!!!!!!!!!! W KURWE JEBANE NOOOO!!!!!!

GOWNO NIE LEPIEJ!!!!!
  • Anonim

.kurwa!
  • Anonim

kurwwwwwwwwaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aa agrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr rrrrrrrrrrr
  • oll™

a mnie wkurwia swiadomosc ze musze poprawic chyba 10 przedmiotow !!!!!!!!!!! grrrrrrrrrrr <wnerw> i cialge te sprawdziany i te wypracowania. juz kurwa mi sie nie chce !! pierdole, nie robie; / :D:D:D ulzyko !! kurdeeeeeeeeeee <hahaha> xD
  • Mart

a mnie wkuwia, że wkurwiają mnie rzeczy a które wpływu nie mam... jak np kurwa dziś: korek mnie wkurwia, kierowcy mnie wkurwiają, ludzie mnie wkurwiają, no kuw wszystko...

kurwa...

komp mi się zawiesł gdy to pisałam,kuuurwaaaa!
  • behind closed eyes

zesz w dupe pierdolona mac mam nauki od chuja kurwaaa ja ciieeee
  • W S P

hahahaha ale mi humor poprawiliście...oj podoba mi się to grono...

pozdrawiam wszystkich wQrwionych :P