Zawsze coś, zawsze kurwa coś... [12582]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ★ Kwass ★

kurwa.... zakochałem się chyba nieszczęśliwie;/
  • marti.

heh my tez cos wiemy na ten temat... D&M
    Piotrus trzymaj sie...
  • KabaL!

Przejebane...wypiję za ciebie.
  • ★ Kwass ★

wypij.. my pijemy....
  • .aś.

no ja tez pije... jestem w takiej samej sytuacji...
  • Anonim

o i ja xD
  • Adam

też się nieszczęśliwie zakochałem i też bym wypij z tego powodu, ale nie mam z kim, bo wszyscy na weekend powyjeżdżali a sam nie potrafię i nie chcę pić ....
  • Anonim

oj rozumiem was bardzo .............. też przez to przechodze ........... ale jeszcze nie wiem czy nieszczesliwie zobaczy sie .. czas pokaze....a pic to hmm pojechalam do sklepu kupilam setke i o. zle nie bylo...
  • marti.

oj picie nie pomaga w tej kwestii; P co najwyzej moze byc jeszcze gorzej; P
  • Marti

no i się dołączam! ja też nieszczęśliwie chyba; /
  • SETEBOS

matko a ja sie wreszcie wyróznie zakochany szcześliwie pierwszy raz od 7 lat, w zyciu takiej dziewczyny nie poznałem, jeden minus to to ze mam do niej 400 km i troche sie stęskniłem:)
  • lost in translation

>Marti napisała:
    >oj picie nie pomaga w tej kwestii; P co najwyzej moze byc
    >jeszcze gorzej; P

doraźnie "pomaga" a raczej to żałosna iluzja że "pomaga" a zwykle ***krotnie pogarsza sprawe. ojoj. kurwa mać.
  • SienkiewiczÓwna

kurwa ja tez sie zakochałam.... nie wiem czy nieszczesliwie tak do konca, i to chyba jest gorsze niz wiedziec co sie dzieje od razu....
  • Keszke

2 te same tematy , nie wiem gdzie pisać :P ,może skasujcie tamten ...
    A więc po raz drugi :

nigdy sie nieszczęśliwie nie zakochałam (o ile w ogóle kochałam wcześniej i wiem co to jest .. ) więc "takich" ran nie znam , ale ogólnie jeśli o rany chodzi to czas ich nie leczy , może je "zamknąć" ale przy każdej porażce istnieje ryzyko ,że na nowo sie otworzą .Taka moja opinia .
  • Kasia

Tylko niektórzy
    stawiają czoła prawdziwemu światu dalej walcząc o swoje
    marzenia.
  • a

>Kasia ha scritto:
    >Tylko niektórzy
    >stawiają czoła prawdziwemu światu dalej walcząc o swoje
    >marzenia.

o i to jest lepsze. a nie siedzienie i wmawianie sobie 'nie to nie ma sensu. on/a napewno mnie nie chce. nie mam co się starać'

trzeba robic wszystko żeby chciał/a!
  • marti.

>_HYPNOSIS napisała:
    >doraźnie "pomaga" a raczej to żałosna iluzja że "pomaga"
    >a zwykle ***krotnie pogarsza sprawe. ojoj. kurwa mać.

oj pogarsza pogarsza. kurwaaaaa. takie to pojebane ze nie chce mi sie o tym myslec heh;P
  • marti.

Asia masz racje ale czasem sie zdarza ze nie chce i tak i wtedy czujesz sie juz calkiem beznadziejnie; ) tak mi sie przynajmniej wydaje, nie bylam w sumie nigdy w takiej sytuacji i teraz tez jeszcze nie jestem :P
  • Anonim

Jak w temacie, jebać taką miłość!!!:)
  • ..::>K!n!A<::..

no jebac..
    kurwa najpierw mie rozkochal w sobie, bylo pieknie cudownie niczym w magdzie m a teraz zostawil... a ja wszystko dla niego popierdolilam.. wszystko zostawilam..