Żeglarstwo [8259]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jakie macie plany na podbój mórz w tym sezonie?
    Ja płynę na morze północne na Lady B, i do Chorwacji (na chillout)
  • *paulinka*

ja mam ochote wybrać się do chorwacji,ale narazie szukam rejsiku jakiegoś,a pozatym nie mam z kim płynąć, nikt znajomy nie chce,wiec nie wiem jak to bedzie
  • Rostwór

ja już wcześniej pisałem, że poszukuję chętnych na 2 tyg rejs w chorwacji od 24 września....
    w tym roku już się przez tydzień bujałem po adriatyku na bavarii 40, było super:)
  • Anonim

Ja w tym roku siedze na śródlądziu=\
    najpierw pracuje jako wychowawca/skipper na rejsach a potem robie MIŻa..
    ale w przyszłym roku atakuje znowu bałtyk=]
  • Anonim

ja jade na lajtowy obozo na mazury z przyjaciolmi, streniczka bedzie rok starsza od nas, wiec zapowiada sie milo i przyjemnie, byle pogoda dopisala i wiaterek wial, bo w zeszle wakacje plynelismy do niemiec wiekszosc czasu na silnikach, tepa lyzka z nudow sie mozna bylo .......
  • Pink Melinio

w tym roku nic z morza - niestety kaplica :(
    Ale w przyszlym roku planuje do Ameryki Lacinskiej :)
  • Anonim

aaaa ja tez chce....
  • Anna;)

nooo.......................... .... tak daleko...
  • Anonim

no ja na podboj mazururek wyruszam...jakos nie jestem jeszcze gotowa psychicznie na morze:) od dziecka mialam strachy wyplywac na gleboka wode ( w jeziorkach tez) nio i jak narazie udalo mi sie przezwyciezyc jeziora, to jeszcze musze troszke powalczyc z morzem....bo baaaaaaaardzo chetnie bym sobie poplywala, ale poki co, wiem czym to sie skonczy:P
    yhhh zazdroszcze...;-)
  • Anonim

Ja także mazury 4 - 11 lipca
    http://www.mklub.pl/rejs

Robimy sobie rejs ze znajomymi ze stowarzyszenia.
    Jesli bedzie tak fajnie jak rok temu, to jzu nie moge sie doczekac; )
    http://www.iob.org.pl/photo/rejs200...
| |

UWAGA! Przed napisaniem czegokolwiek na forum Żeglarstwo najpierw zapoznaj się z regulaminem: h...

Fotki

Miejsca grona (3)