-
agatus
Czy wolni i przystojni żeglarze to gatunek naprawdę na wymarciu??? Panowie, udowodnijcie, że się mylę, pleas! -
Anonim
-
Anonim
-
ula
no niestety, duża część pływających mężczyzn to podstarzali faceci z brzuszkami, a jak już się wyhaczy coś przyjemnego to w większości zajęte... -
-
Palła
-
ula
-
Skipper Antek xD
-
G_A_N_T_Z
-
Anonim
-
Anonim
dokładnie wszystko zależy od rejsu. np: ciężko jest podrywa panienki jak wieje 8 a połowa załogi rzyga przez burtę. A na mazurach jest jak już było to milion razy na tym forum udowadniane za dużo buraków.
Wniosek: warto rozważyć Chorwację. -
Skipper Antek xD
nie tylko chrowacja wchodzi w gre... baltyk czy polnocne tez ma swoje zalety:D wszystko zalezy na czym plyniesz z kim i dokad^^ -
Anonim
Jakimś cudem Bałtyk zawsze (poza bardzo nielicznymi wyjątkami) zawsze mnie witał tak stanem morza 3 to minimum a na ogół 4, więc jest to doskonała rzecz integrująca załogę, ale chyba jednak potrafię znalec bardziej romantyczne okoliczności. -
karol
Widze, ze rozmowa zboczyla z glownego tematu, ale odpowiadajac na pytanie kolezanki:
Tak, faktycznie czuje sie czasami samotny....
-
agatus
>u.l.a. trudno to wymówić. napisała:
>...ale moim zdaniem nie po to się pływa, żeby wyrywać :]
ale mozna po to wyrywac, zeby plywac;) -
agatus
>Skipper Antek xD napisał
>nie tylko chrowacja wchodzi w gre... baltyk czy polnocne tez
>ma swoje zalety:D wszystko zalezy na czym plyniesz z kim i
>dokad^^
chorwacja... uwielbiam...
a baltyk, czy polnocne, to tylko w duecie, zeby mial mnie kto wspierac przy entym "pawiku";))) -
agatus
>drobny A'tuin napisał
>Żeglarzy, czy pływających facetów??
a co kolega rozumie przez "zeglarzy", a co przez "plywajacych facetow"? -
Anonim
hehe, co za temat :)) ja myślę, że wiekszy problem jednak jest z dziewczynami :] Swoją drogą - czyżby to była jakaś desperacka próba prowokacji ze strony autorki tematu?; > -
Trojan
jak dla mne to podryw, ale ogolnie w sumie bardzo elegancki, widac ze dziewczyna nie szuka jakiegos fircyka a meszczyzny...
ja niestety zajety wiec wiadomo, ale na Waszym miejscu pisalbym PW:) -
agatus
>fred napisał
>hehe, co za temat :)) ja myślę, że wiekszy problem jednak
>jest z dziewczynami :] Swoją drogą - czyżby to była
>jakaś desperacka próba prowokacji ze strony autorki
>tematu?; >
ludzie, dlaczego Wy tacy seriozni jestescie...? A prowokacja - pewnie, ze tak, niech sie cos dzieje;) -
agatus
>Trojan-China napisał
>jak dla mne to podryw, ale ogolnie w sumie bardzo elegancki,
>widac ze dziewczyna nie szuka jakiegos fircyka a
>meszczyzny...
>ja niestety zajety wiec wiadomo, ale na Waszym miejscu
>pisalbym PW:)
hehe, podryw... niezłe... ale jasne, piszcie, piszcie Panowie:))