Żeglarstwo [8259]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Makeda

1 wino na serce, 2 browary na zdrowe nerki i setka wódki na żołądek :P
  • Święty

a co na głowę? :P
  • Makeda

a, na głowę nalewka babuni ( im wyżej procentowa tym lepiej będzie działać ) :P
  • Eve

A wyjaśni mi ktoś taki fenomen że na Mazurach mieszkając (krótko bo krótko) nie spotkałam ani jednego żeglarza?! Czy w Olsztynie lub Kortowie ludzie zamiast żeglowac to grają w szachy? Halo Panowie tak nie może byc...!
  • Patrycja

Ja mieszkam na mazurach i mało widać żeglarzy !
  • Zygmunt Ocipka

Musi Pani dziwne akweny odwiedzać.
  • Patrycja

być może. albo nie ma wolnych albo są wolni idioci :P
  • Eve

Osobiście tylko słyszałam że o takim gatunku tutaj. W tym momencie jedyne kryterium to żeby takowy żeglarz ISTNIAŁ w co powoli przestaję wierzyc, bo wcale nie musi byc ani wolny ani przystojny. Chciałabym tylko wiedziec ze nie zamieszkałam na Mazurach na próżno!
    Przepraszam ale jestem po prostu w szoku.
  • Zygmunt Ocipka

To chyba jednak nie ma takiego wynalazku. Czyli jednak teza że ideałów nie ma, jest jakoby prawdziwa.

Ale to i tak bez sensu.
  • Eve

Nie właśnie wynika z tego że wszyscy żeglarze są wolni i przystojni. Skoro inni nie istnieją to proste jest. Ale nie ma to tamto bedę szukac az znajdę jakiegoś w okolicy, nie ma że boli! :D
  • )) PAN BANAN ((

Eeee tam....
    Ciągle tylko narzekacie i narzekacie :P Wolni na pewno istnieją, czy przystojni? To już sobie same dopowiedzcie :) Może po protu źle szukacie. Czego na Mazurach szukać po sezonie? :P A może raczej kogo xD
  • Eve

no jaaakto kogo! miejscowych wilków mazurskich!

nikt tutaj nie narzeka moj drogi, jestem tylko w szoku. a przystojny jest chyba każdy żeglarz...; >
  • )) PAN BANAN ((

Hehe, właśnie dostałem od przyjaciółki zdjęcia z czerwcowego rejsu i mało co nie popadłem w samozachwyt xD
    Wreszcie dowiedziałem się jakie dziwne mam oczy :P
  • Eve

Pochwal się zatem.
  • )) PAN BANAN ((

Nie wiem, czy mogę tak je rozdawać na prawo i lewo. W końcu nie wykupiłem praw autorskich :PP
    Ale może Ola się aż tak na mnie nie obrazi jeśli kilka pokażę :P
  • )) PAN BANAN ((

• m@ryn@rz

buahaha
    bo prawdziwi żeglarze wyjeżdżają z mazur, przez te całe chołoctwo co się tam niestety zjeżdża "z miasta" i niszczy te piękne miejsce; (

powiadam to ja

mazur od urodzenia i żeglarz;)
| |

UWAGA! Przed napisaniem czegokolwiek na forum Żeglarstwo najpierw zapoznaj się z regulaminem: h...

Fotki

Miejsca grona (3)