-
vontra
Doszłam właśnie do bardzo ciekawego wniosku...A mianowicie...Co robicie kiedy Wam się nudzi w Żelechowie? Ja zwykle ide do Ewy a potem wolnym kroczkiem zmierzamy do Zwierzaka na piwko...A wiecie dlaczego? Bo nie mam gdzie pójść!!! Gdzie by się nie ruszyć albo otaczają Cię bezmuzdzy kretyni albo jest NUDNO! I teraz pragnę zwrócić się z mym postulatem do Pana jakżeuwielbianego Burmistrza z zapytaniem: Co Pan zamierza w tej sytauacji zrobić? Czy pozwoli Pan żeby młodzież żelechowska popadała w alkoholizm? Powiedzmy temu zdecydowane NIE!!!
no... -
longin
-
Anonim
to się Longin namęczyłeś;-) ja w tym momencie popieram Vntrę-Martynę, nie ma gdzie wyjść, nic konstruktywnego nie da się robić, ja proponuję napisać petycję do pana burmistrza i takimi listami zarzucać go raz w tygodniu:] -
Patryś
Zróbmy Woodstock w Żelechowie!!!
Żartowałem, ale jakąś mniejszą imprezkę, bardziej dla wyróżniających się w tłumie to można by było zrobić:) -
-
Anonim
Ja nie rozumiem,co Wy narzekacie....Przecież był festyn jakieś dwa tygodnie temu,nastepny za rok,no ile można sie bawić ???
;-)))))
Jak to ujął Kazik "dalej jazda do roboty jebane nieroby" i zapewne Pan Burmistrz ma to samo na myśli,znaczy,że za duzo lenistwa,a za mało pracy.....;-)
Także proponuję pracę sezonową [najlepiej w jakiejs knajpie,bo do piwa blisko] i kurna bez jakichs tam tekstów,że tu nie ma co robić i że chcecie siem bawić !!!!!! :P -
vontra
Hehe...w zasadzie to sama nie wiem co by tu moglo powstac ciekawego ale mysle ze nawet tak rokoteka czy cus w tym mgoku to juz cos jest:) Na kino bym nie liczyla...a tym bardziej na woodstock:)
A moze jakies miejsca pracy dla uczniow/studentow by sie znalazly- i juz jest co robic:) co nie KiCu? -
Anonim
jak wam sie tak bardzo nudzi to mój trawnik stoi przed wami otworem:] koszenie grabienie, i tak co 2 tygodnie, opcjonalnie mogę pożyczyć swoją mame : wiśnie wydreluj, odkurz, umyj podłoge, zmyj gary, pozammiataj, umyj okna, umyj słoiki, umyj owoce, przynieś mi to zanieś to tam, zabierz ode mnie i postaw.... i długo by wymieniać:] -
Anonim
ta,rokoteka : trzy osoby na krzyż i ognia :]
Nie no,można by postulowac do Pana Burmistrza,ale to pewno zaowocuje tylko kolejnym festynem i kolejnym zgonem na koncie :]
Ja to tak myślę,że albo wymyślimy coś sami,bo na pomoc z góry nie ma co liczyć,albo będziemy dalej się nudzić i jęczeć :]
-
Patryś
Ach kurwa, wkurwia mnie kurwa to kurwa wszystko, czy kurwa my kurwa aż tak kurwa mało kreatwyni kurwa jesteśmy? KURWA!!! -
Anonim
Patryś,no ja nie wiem,czy jesteśmy czy nie....ale faktem jest,że na razie tylko narzekamy i pijemy,a to przejawem pomysłowości raczej nie jest :P
Kurwa !
;)
-
Anonim
no to może każdy da jakąś propozycje a potem bedziemy dyskutować i starać sie wcielać w życie:] darujmy sobie pomysły stworzenia rokoteki bo to nie mozliwe:] ale pograc gdzies w siatke, kosza, badmintona albo rpg to jest mozliwe:] -
Anonim
w kosza odpada,chyba,że będę robiła za piłkę :P [albo sędziego; )]
W siatke mozna srpóbowac u Hanki przez brame :]
Mam badmintona,tylko brak lotki,ale mówcie gdzie i kiedy to przeniese i pogramy; ) Jakby ktos miał druga pare rakietek to byłoby git,zagralibysmy debla; P
Kto idzie dzis na piwo omówić sytuację ?; -)))) -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Żelechów
- Załóż własne grono tematyczne
- Zostań moderatorem