Zespół Szkół Fundacji Primus [209]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Alex

Moim zdaniem , bezsprzecznie najfajniejsze były kajaki AD 2004 bodajże :]
    A najśmieszniejszy moment (mimo iż było ich wiele) to jak Dario Sarti - Mistrz Galaktyki w motocrossie spadł ze schodków (było ich może ze 3/4) i zwicznłą sobie reke :)
    Pztm. :
    -fajne było obrzucanie się wodorostami podczas spływu :)
    -Czas oczekiwania aż dotrą ostatni - Antonii i Siwy ( chyba 50 min. )
    - No i oczywiście pice w domkach Adama, Daniela , Wilka i Cioci oraz 4LO

Pzdr.

Aaaaaa no i oczywiście spałem na jednym poziomie (domki były pietrowe) z Bolkiem :D:D
  • Bolek

Alex ... Twoich skarpetek nie zapomnę :D

Z kim byłem w kajaku ... z Maćkiem :D ...
    Pamietam jak kręcilismy niektórym kółka ..

To był fajny wyjazd :D
  • Alex

No jakże mółbym zapomnieć, hehehe albo wpychanie niektórych kajaków w trzciny lub też chlapanie wodą :)
    To był wyjazd, a szczególnie przesrane mił Cioica który płynął ze swoją personal lifeguard Karoliną :D
    No i Yung Che Kang otwierający piwa zębami !
  • Bolek

Yung Che był hardcorowcem :D
  • Chris <> ksmanagement.pl <>

Alex akurat z Karoliną płyneło mi sie bardzo dobrze. I please odstosunkuj sie od mojej skromnej osoby.
  • inż. SJ

najlepszy byl kajak Marka Wilka!! :) nie pamietam z kim on plynal, ale pamietam, ze tylko ta osoba wioslowala caly czas, a Marek tylko rozmawial przez kom i pil piwo - wygladalo to przeuroczo! zwlaszcza, ze tak wygladal caly splyw :p
  • inż. SJ

Ja natomiast plynelam z Krzemieniem. Pamietam, ze on mi powiedzial, zebym sie zrelaxowala, bo patrzec nie moze jak sie tak mecze no i otworzylam piwo, zapalilam fajka, pelen relax, rozlozylam sie w tym kajaku, opalam sie, plyniemy pod mostkiem...a kto na tym mostku? MOSZORO! Aaaaa!!! malo zawalu nie dostalam:p traumatyczne przezycie to bylo:p
  • inż. maЯvin

Ja raz płynąłem z Wilkiem, raz z Danielem, a raz z Maćkiem Michałowskim:) z Marusiem dobrze się płynęło bo dobre opcje były:D
    A kto pamięta pierwszą noc na kajakach i mo je odpały?:D
  • inż. SJ

a pamietasz jak sie upilismy i zrobilismy sobie dyskoteke przy disco polo?:P wtedy tez znokautowalam niechcacy Daniela glanem miedzy nogi:P do tej pory ma uraz:))
  • inż. maЯvin

pamietam:D a pamietasz pierwsza noc, a nei ty balowalas wtedy u klasy 4:)
    biedny Daniel:D

A Adam pamietasz te akcje z Danielem...
  • inż. maЯvin

wiele było akcji;) moja ulubiona to : "Daniel!! Daniel!!! POMOCY!!!" :D a ty o tkórej mówisz?:) a raczej piszesz?:P

No jak na piętrze Daniel umiera, a na dole Moszoro i Siwy... Chyba jedna z lepszych:P
  • inż. maЯvin

hehehe to ja umierałem a nie Daniel:D i na szczescie zaczalem wolać pare sek po tym jako poszli:D

Wy tam na górze razem umieraliście:P
  • inż. maЯvin

a to inna sprawa:D ale ty tam tez nie miałeś na dole za dobrze w szczególności gdy Karolinka wpadła zobaczyłą ciebi przebierajacego sie i zaczela krzyczeć: "hahah ale malutki":D

Ona ma ze wzrokiem problemy:P I nie tylko ze wzrokiem chyba. Ake to juz topic na inny temat.

Gorzej bylo jak znalazlem w swoim lozku... zabe:(.
  • inż. maЯvin

a to była opcja:) a włóżku obok leżał Wilk:D

Wilk i zaba... cool!
  • Cinti

No i teraz wszystko jasne!!! Słupczyś lubi spać z żabami :) wszystko się wydało...
| |

zapraszam wszystkich uczniów i absolwentów;]

Zespół Szkół Fundacji "Primus"

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)