-
Anonim
UWAGA, UWAGA, UWAGA!!!!!!!! Po nocnych wspominkach z Aneczką postanowiłyśmy reaktywować naszą wspaniałą LG!!
Kiedyś widziałyśmy się wszystkie codziennie, grałyśmy w siatkę, paliłyśmy w kiblach fajki, denerwowałyśmy się przed fizyką i żartowałyśmy z Żemły.
Najwyższa pora by choć w pewnym stopniu powrócić do tego!!!
A zatem apelujemy do Was kochane dziewczynki byście odnowiły swoje kontakty i poinformowały kogo możecie o planowanym w sierpniu weekendowym wyjeździe (coś w stylu pleneru, moze do Bielic, chyba że ktos oferuje swoja działke HEHE). Proponowana i wstępna data to: wyjazd w piatek 12ego wieczorem, a powrót w poniedziałek 15ego wieczorem lub w niedzielę.
Zatem zorientujcie sie co i jak, rezerwujcie czas, kontaktujcie sie z innymi i deklarujcie sie czy wogóle macie ochote! Wreszcie trzeba zorganizować coś z grubej rury, by wszystkie sie pojawiły, a nie grupkami! Mówcie co o tym myslicie, dawajcie swoje pomysły.
Czekamy na Wasze sugestie i propozycje....
Czas by LG powstała na nowo!!!!!!!
-
Ania
Dokładnie tak! Bo w większości to moje słowa :P Dziewczynki zbierzmy się w sobie i naprawde zróbmy coś fajnego.. tak jak potrafiłyśmy robić apele :) Buuuziaczki i mam nadzieję do zobaczenia!!! Ja bedę na pewno gdziekolwiek by to nie było!!! -
Anonim
Laski... ja bardzo bardzo chętnie, ale na ten weekend sierpniowy mam juz plany, z których nie mogę zrezygnować :D Więc albo impreza odbędzie się bez mojego udziału, albo obieramy inny termin :) A może jakieś spotkanko na miły początek wakacji? :) -
Emilia
12-13 sierpnia to ja dopiero z Asia i Beti zpod szczecina wracmy. Ale zescie date wybraly...hehe wiem chcecie moje urodzinki 13-ego swietowaC:) no ja zaspotkaniem jak najbardziej za jestem!1 tylko kurka co to za data! chyba,ze bym dojechala z dziewczynkami(bo sadze,ze one tez beda zaiteresowane) a i przypominam o tym zjezdzie abslolwentow w pazdzierniku to tak na marginesie:) -
-
Emilia
-
Beata
nom ja dopiero 13 wracam do Warszawy chyba ze od razu ze Szczecina 12 wieczorkiem wyjedziemy do Was gdziekolwiek bedziecie :P Ja się pisze, a moze by gdzies blizej sie wybrac niz do Bielic, bo ja nie chce w drodze juz "byc z Warszawy" :P wolalabym dopiero na miejscu; ) -
Ines
Elo elo tu Mroova z LG nadaje!!! Pozdróweczka dla Jady , Ani i reszty dziewczyn :) Ten zjazd to fajny pomysł. Jakby co to jadę!!! -
Emilia
no prosze prosze. Mroova:) jak milo spotkac!! przybywajcie kobitki przybywajcie i jedziemy na podboj jakiegos tammiasta(ale to malo wazne juz jakiego) bo LG to furrore wszedzie zrobi:) -
Ania
No to dawajcie inny termin! Ale jakiś konkretny, bo takie plany bez konkretów to do niczego nie prowadzą. moze w takim razie26 sierpnia? Mrówcia kochana witaj :) Buziaki LGSczanki; ) -
Ania
kurna... LGczanki bez S, mojej mamusi firma mi w głowie Lot Ground Services :] hehe... niewazne, ważne, że wiecie, że o Was mowa :] -
Anonim
Yo Mroova, wczoraj własnie gadałyśmy że z Toba kontaktu nie ma, a tu proszę....HEHE
Trzeba cos wymyslic z tym wyjazdem, bo ja sie napaliłam;) BUAHAHA!
LG znowu górą...i nie ma na nas mocnych;):):)
POzDRO DLA @LL!!!!! -
Emilia
26 sierpnia to caliem dobry termin! ja nie mam na ten okres planow wiec jak cos to ja 26-ego moge!! -
Anonim
Hmmm...dlaczego wybrałysmy ta datę?! Bo to długi weekednd (4 dni) jest i to było z myślą o tych, które pracuja....a jednak droga do Bielic troszke zajmuje.... -
Anonim
To teraz proszę łapkę w górę kto pracuje i nie mógłby zostać dzień dłużej?? Laseczkos, a może opcja - jedźmy gdzieś bliżej? Kopmu nie pasowałby termin mógłby wpaść na dzień, dwa... NIe wiem... Nie krzyczcie od razu, tak sobie gdybam. Co prawda ja nie byłam w Bielicach i chętnie zobaczyłabym to miejsce :D To Wy pomyslcie nad terminem:D Mnie pasuje każdy inny poza długim weekendem sierpniowym :D -
Beata
a ja proponuje dowolny termin ale blizej, jak dla mnie nawet ten dlugi weekend pasuje, ale jesli by to bylo blizej to kazdy moglby dojechac na ile by mogl. Moze jakies mazury?? ktos byl w jakims fajnym miejscu?? -
Anonim
Hmmm...to teraz pojawia sie kolejny problem! A mianowcie kasy....i co z tym fantem zrobić??
Moze byc blisko, ale zeby tanio było... -
Emilia
no kasa...to chyba problem wszystkich studentow...ale tez nie tylko:(ale chciec to moc jak to sie mowi!! tylko mi same macie sie pojawiac bez zadnych facetow! babski zlot ma byc i tyle! -
Anonim
-
Ania
No pewnie, ze same! Przeciez w LG była sama płeć piękna :] W takim razie proponuję by był to jednak 26 sierpnia i moze pomyślimy o jakiejś działce, wtedy tylko byłyby koszty jedzonka i % :) a zakwaterowanie by odpadło, wzięłoby się jakieś materace, spiworki, ewentualnie namioty... chwalić się kto moze udostępnić działkę :] no już :P -
Anonim
No własnie chwalić sie!!!!! Ja odrazu mówie, że mam działkę, ale nic na niej nie stoi:P