-
SkRuT
pewnie wiecie Moi kochani, ze 16 i 17 kwitnia miedzy 11.00 a 15.00 sa dni otwarte w McDonaldzie...
Ide z mama, tata i bratem (psa zostawiamy u babci) zobaczyc jak robia te pyszne Nugetsy i McRoyale...
Podobno kazdy dostanie czapke Clowna i tyle frytek ile moze zmiescic w kieszeni...
Co Wy na to??
Dla mnie bomba; ) -
sivek
-
sivek
-
Brody
hehe ja tam ide :] takiej okazji nie mam zamiaru przepuscic FOOD FOR FREE :] -
-
Mr. Koza
food for free. dobre powiedziane. wezme frytki do kieszeni i bede rozdawal zwierzakom w parku. -
Brody
proponuje zorganizować dni otwarte u Kozy w domu :] co Wy na to :] hehe -
Anonim
-
Anonim
mozemy zorganizowac dni otwarte kuraka paru ludzis sie obstawi przy tramwaju juz potem paru poroztawiac po osiedlu i zboerzemy taka kaske z bejzbolami w reku ze sami sobie postawimy prywatnego mcdonalda1
hym co wy nato?
<hahahaha>
pozostawmy to bez komentarza -
Brody
ja mysle ze robimy dni otwarte u Ciebie w domu :] załozmy jutro od 6.00 do 18.00 :] aha na obiad nalesniki; ) -
Anonim
-
Brody
-
Anonim
-
Brody
-
Anonim
ja twojego pokoju nie bede sprzatac chcesz u siebie urzadzac impreske to sam sobie sprzataj -
Brody
u mnie jest czysto nie widzxials jak byklas wczoraj ?? a drzwi otwarte sa u Ciebie jutro wiec dawaj dawaj wyjmuj odkurzacz, szoruje okna etc. etc. etc. -
Anonim
-
Brody
-
Anonim
to jakbys chcial wiedziec jest czysciutko :P
a zreszta to nie wazne moze byc syf bo ja nikogo nie zapraszam a jesli chodzi o nalesniki to zapomnij ja juz sie nasmazylam -
Brody
KASKA NIE MARUDZ, ORGANIZUJESZ DNI OTWARTE W DOMU TO MUSISZ NAS CZYMS POCZESTOWAC !! -
Anonim
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Zgierz
- Załóż własne grono tematyczne