>> Zgierz << [220]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • SkRuT

pewnie wiecie Moi kochani, ze 16 i 17 kwitnia miedzy 11.00 a 15.00 sa dni otwarte w McDonaldzie...
    Ide z mama, tata i bratem (psa zostawiamy u babci) zobaczyc jak robia te pyszne Nugetsy i McRoyale...
    Podobno kazdy dostanie czapke Clowna i tyle frytek ile moze zmiescic w kieszeni...
    Co Wy na to??
    Dla mnie bomba; )
  • sivek

FuckDonald
  • sivek

FuckDonald
  • Brody

hehe ja tam ide :] takiej okazji nie mam zamiaru przepuscic FOOD FOR FREE :]
  • Mr. Koza

food for free. dobre powiedziane. wezme frytki do kieszeni i bede rozdawal zwierzakom w parku.
  • Brody

proponuje zorganizować dni otwarte u Kozy w domu :] co Wy na to :] hehe
  • Anonim

dlaczego ja nic o tym nie wiedzialm:(
    hehehehe
  • Anonim

mozemy zorganizowac dni otwarte kuraka paru ludzis sie obstawi przy tramwaju juz potem paru poroztawiac po osiedlu i zboerzemy taka kaske z bejzbolami w reku ze sami sobie postawimy prywatnego mcdonalda1
    hym co wy nato?
    <hahahaha>
    pozostawmy to bez komentarza
  • Brody

ja mysle ze robimy dni otwarte u Ciebie w domu :] załozmy jutro od 6.00 do 18.00 :] aha na obiad nalesniki; )
  • Anonim

:p u ciebie jak juz
  • Brody

to ustalone bede tam o 10.00 kup składniki na obiac; )
  • Anonim

bardzo dowciapny jestes!!
    <hahahahahahahahahaha>

• Brody

to prawda sprzataj pokoj :]
  • Anonim

ja twojego pokoju nie bede sprzatac chcesz u siebie urzadzac impreske to sam sobie sprzataj
  • Brody

u mnie jest czysto nie widzxials jak byklas wczoraj ?? a drzwi otwarte sa u Ciebie jutro wiec dawaj dawaj wyjmuj odkurzacz, szoruje okna etc. etc. etc.
  • Anonim

a ty skad mozesz wiedziec ze mj pokuj poterzbuje czystosci?
    hym?
  • Brody

tak mysle :]
  • Anonim

to jakbys chcial wiedziec jest czysciutko :P
    a zreszta to nie wazne moze byc syf bo ja nikogo nie zapraszam a jesli chodzi o nalesniki to zapomnij ja juz sie nasmazylam
  • Brody

KASKA NIE MARUDZ, ORGANIZUJESZ DNI OTWARTE W DOMU TO MUSISZ NAS CZYMS POCZESTOWAC !!
  • Anonim

buhahahahahaha