• 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

orientujecie się może, gdzie w naszym pięknym mieście są jakiekolwiek możliwości [i oczywiście czy w ogóle są!] pracy sezonowej.. mówię głównie o pracach kelnerki w ogódkach, pubach itp, itd. ?
    jeśli tak.. do kogo się zwracać. gdzie szukać ?
  • Grono.Net

Jak sa to po znajomosciach musisz zdobywac.
    Przynajmniej ja tak kombinuje
  • Grono.Net

Jak sa to po znajomosciach musisz zdobywac.
    Przynajmniej ja tak kombinuje
  • taka zua...

nom, znajomosci najpierw. ale takie mile posadki, typu kelnereczka juz raczej zaklepane :P ; ))

a poschylac sie? truskawki zbierac, zle?; p

• ♥ Vivia иka ♥

5 zł od koszyczka i masz majatek; p; ]
  • Matylda

w mc donaldzie zawsze coś sie znajdzie:)
  • Anonim

haha juz sie tak schylalam i predzej kopniesz w kalendarz niz cokolwiek zarobisz:P podobnie jest z ulotkami :)
  • taka zua...

aniu, zajmij sie soba. wyreczasz sie zawsze innymi, wiec nie stekaj.

Taish... a chyba, ze tak, zasluzylas na miano kelnerki; )) szukaj :D
  • ♥ Vivia иka ♥

a prace zawsze sie znajdzie,szkoda,ze najmniejsze stawki,ale te ponad 800 zł to i tak zawsze cos:D mam nadzieje,ze i w tym roku cos znajde :D tak apropos wyreczania sie heheh,moze sie uda; ]
  • ♥ Vivia иka ♥

alez Cie panna ponizyla,do miana kelnerki zepchnela, o fuuuj; ]
  • taka zua...

miano kelnerki nie poniza to po 1, a po 2 ona sama chce miec stanowsisko kelnerki; ]
    p.s. jak juz napisalm, zajmij sie soba, to ci wychodzi NAJLEPIEJ.
  • ♥ Vivia иka ♥

i wiesz co,tak zrobie,pojde pouczyc sie z niemca coby podwyzszyc naszej klasie srednia na wypadek gdybys znowu nie zdala matury; ) chociaz po kursie; D hihi
  • Fet iz

a wuaśnie..:P pracy poszukuję;d;d....ja tam dużo schylić bym się nie musiała po te truskawki więc dora posadka;D

ej nie nerwować się przed maturą! buzi dziewczyny:*:*
  • ♥ Vivia иka ♥

no Ty to pewnie w laboratorium co ?:D ale super... ja pewnie tez u mutter; D
  • Matylda

a ja bym chciała mieć takOM prace, że O:

bym sobie siedziała, nie?
    no i by mi ktoś plecki masował
    i jeszcze bym chciała herbatki owocowej w tej pracy dostawać i kąpać się w mleeeeku

tylko nie wiem czy to nie byłoby zbyt wyczerpujące:D

Ale zgadzam sie, żadna praca nie hańbi. Ja też się staram o posade kelnerki, tylko nie w Polsce akuratnie.

• ♥ Vivia иka ♥

ooo nie w Polsce to posada kelnerki,jak samego własciciela baru; D a gdzie ?
  • taka zua...

'znowu nie zdala matury '? buehehe a to z jakiej okazji?
  • Matylda

Malta w La Valetcie lub Hiszpania, miasto Malaga . W Hiszpanii ciotka ma bar na wybrzeżu, a na Malcie jest fajna knajpka, gdzie przyjmują obcokrajowców chętnie, moi znajomi rok temu tam byli, a teraz dali mi propozycję pracy. No i mam dylemat bo na Maltę bardziej chcę jechać i teoretycznie więcej zarobię, za to Hiszpania też ma swoje uroki:D
  • Matylda

Chyba Malta wygrywa w rankingu u mnie, ale Costa del Sol... marzenie.
  • ♥ Vivia иka ♥

o jezu Hiszpania!:) jak byłam to mieszkałam w Calelli,a widzialam tylko Barcelonę,kawałek Madrytu i na chwilę na zakupy do Andory. Ale rzeczywiście wybór masz niesamowity. Ja mam tylko taki,że albo tu na miejscu w Zielonej powiedzmy z dwa miechy,albo jesli wyjechac to nad nasze polskie morze...na miesiąc :/ tak tu zostawić wszystko i jechać ? jak do tego podchodzisz ?
  • 1
  • 2
| |

ładnie ale trochę nudno :) ostatnimi czasy coraz ładniej i troszke mniej nudno :)

Fotki

Miejsca grona (2)