- 1
- 2
-
Anonim
orientujecie się może, gdzie w naszym pięknym mieście są jakiekolwiek możliwości [i oczywiście czy w ogóle są!] pracy sezonowej.. mówię głównie o pracach kelnerki w ogódkach, pubach itp, itd. ?
jeśli tak.. do kogo się zwracać. gdzie szukać ? -
Grono.Net
Jak sa to po znajomosciach musisz zdobywac.
Przynajmniej ja tak kombinuje -
Grono.Net
Jak sa to po znajomosciach musisz zdobywac.
Przynajmniej ja tak kombinuje -
taka zua...
nom, znajomosci najpierw. ale takie mile posadki, typu kelnereczka juz raczej zaklepane :P ; ))
a poschylac sie? truskawki zbierac, zle?; p
-
-
♥ Vivia иka ♥
-
Matylda
-
Anonim
haha juz sie tak schylalam i predzej kopniesz w kalendarz niz cokolwiek zarobisz:P podobnie jest z ulotkami :) -
taka zua...
aniu, zajmij sie soba. wyreczasz sie zawsze innymi, wiec nie stekaj.
Taish... a chyba, ze tak, zasluzylas na miano kelnerki; )) szukaj :D -
♥ Vivia иka ♥
a prace zawsze sie znajdzie,szkoda,ze najmniejsze stawki,ale te ponad 800 zł to i tak zawsze cos:D mam nadzieje,ze i w tym roku cos znajde :D tak apropos wyreczania sie heheh,moze sie uda; ] -
♥ Vivia иka ♥
-
taka zua...
miano kelnerki nie poniza to po 1, a po 2 ona sama chce miec stanowsisko kelnerki; ]
p.s. jak juz napisalm, zajmij sie soba, to ci wychodzi NAJLEPIEJ. -
♥ Vivia иka ♥
i wiesz co,tak zrobie,pojde pouczyc sie z niemca coby podwyzszyc naszej klasie srednia na wypadek gdybys znowu nie zdala matury; ) chociaz po kursie; D hihi -
Fet iz
a wuaśnie..:P pracy poszukuję;d;d....ja tam dużo schylić bym się nie musiała po te truskawki więc dora posadka;D
ej nie nerwować się przed maturą! buzi dziewczyny:*:* -
♥ Vivia иka ♥
no Ty to pewnie w laboratorium co ?:D ale super... ja pewnie tez u mutter; D -
Matylda
a ja bym chciała mieć takOM prace, że O:
bym sobie siedziała, nie?
no i by mi ktoś plecki masował
i jeszcze bym chciała herbatki owocowej w tej pracy dostawać i kąpać się w mleeeeku
tylko nie wiem czy to nie byłoby zbyt wyczerpujące:D
Ale zgadzam sie, żadna praca nie hańbi. Ja też się staram o posade kelnerki, tylko nie w Polsce akuratnie.
-
♥ Vivia иka ♥
ooo nie w Polsce to posada kelnerki,jak samego własciciela baru; D a gdzie ? -
taka zua...
-
Matylda
Malta w La Valetcie lub Hiszpania, miasto Malaga . W Hiszpanii ciotka ma bar na wybrzeżu, a na Malcie jest fajna knajpka, gdzie przyjmują obcokrajowców chętnie, moi znajomi rok temu tam byli, a teraz dali mi propozycję pracy. No i mam dylemat bo na Maltę bardziej chcę jechać i teoretycznie więcej zarobię, za to Hiszpania też ma swoje uroki:D -
Matylda
Chyba Malta wygrywa w rankingu u mnie, ale Costa del Sol... marzenie. -
♥ Vivia иka ♥
o jezu Hiszpania!:) jak byłam to mieszkałam w Calelli,a widzialam tylko Barcelonę,kawałek Madrytu i na chwilę na zakupy do Andory. Ale rzeczywiście wybór masz niesamowity. Ja mam tylko taki,że albo tu na miejscu w Zielonej powiedzmy z dwa miechy,albo jesli wyjechac to nad nasze polskie morze...na miesiąc :/ tak tu zostawić wszystko i jechać ? jak do tego podchodzisz ?
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Zielona Góra
- Załóż własne grono tematyczne