-
фэдор
Zielonka jest miastem, to wie każdy. Jest miastem cywilizowanym. Niestety leży pomiędzy wioskami, jakimi są Ząbki, Marki i Ossów, ewentualnie Rembertów. I z tamtych miast naplywają niestety niezbyt przyjemne osoby-dresy, żule, itp... Ten temat jest po to, aby wymienić się miejscami gdzie takie osoby "urzędują" i ewentualnie wymienić się ciekawymi doświadczeniami:p
-
kondziu
-
Anonim
-
Anonim
zdecydowanie powinieneś omijać szerokim łukiem boisko szkoły nr 1 <hahaha> -
-
Anonim
Oooooo... Boisko w szkole nr 1 to poprostu teren zakazany :] Nikomu nie radze tam przychodzić po zmroku :] -
Anonim
-
фэдор
Ja radzę omijać po 20 wszystkie sklepy sprzedające napoje wyskokowe i główne szlaki drogowe prowadzące do wołomina-można na nich spotkać pędzące Mercedesy z przyciemnianymi szybami i maluchy wyładowane karczychami:p -
kondziu
nie wiem dlaczego ale ten topic mnie smieszy:] nigdy nie dostalem wpierdol w zielonce i sadze ze raczej nie zdazy sie to w najblizszej przyszlosci...taaak jedynka jest bardzo niebezpieczna i jesli naprawde wytyczasz sobie specjalne szlaki wieczorami to tam sie nie zapuszczaj;) -
Anonim
... bo grasuje tam osobnik zwany sexy-judoka (dżudoka ? nie wiem :P) i on cie może przeklepać :D -
kondziu
-
frygia
a mnie temat nie smieszy. zielonka to zielonka, kazdy kazdego zna. a obcych to co nie ma? -
Artur
ja to slyszalem ze wogole to jest agresywnie na zielonce ... kondzior bije wszystkich, popatrzcie nawet co on pisze wogole.i wogole wszyscy ktorzy sie wypowiadali to lekko mowiac glupoty pisza...no ale to chyba tylko wy sobie taka schize wymysleliscie... sami siebie sie boicie chyba co???bandziory z was wogole ze hej... załoze dres co by sobie pobiegac wieczorem i juz mie zbesztacie tutaj ???jakie dresy o co chodzi???kto jest jakims strasznym dresem w tym wypizdowku zeby o tym gadac tutaj??a zule???co taki zul zrobi??oprocz tego ze sie najebie i usnie na tym wspomnianym koszarowcy???po huj tam wlazic skoro jest tak strasznie??? -
CamiloS*
widze ze jeden tutaj gronowicz alians *Tomuś zyje w niesamowitym strachu w naszej wspaniałej wiosce; ] Bez przesady wytyczac sobie jakies szlaki, którymi nie należy chadzac po 20 bo sie dostanie wpierdol ..w Zielonce ..troszke to smieszne bo , jak ktos juz napisał wczesniej tutaj kazdy kazdego zna albo kazdy kazdego kojarzy z widzenia..a przeciez swoj swojego lać nie bedzie...
Rada na przyszlosc dla zestresowanego gronowicza -- WYLUZUJ i idz na jakis balet oraganizowany jakich od zatrzesienia bylo to poznasz troszke ludu :P -
CamiloS*
widze ze jeden tutaj gronowicz alians *Tomuś zyje w niesamowitym strachu w naszej wspaniałej wiosce; ] Bez przesady wytyczac sobie jakies szlaki, którymi nie należy chadzac po 20 bo sie dostanie wpierdol ..w Zielonce ..troszke to smieszne bo , jak ktos juz napisał wczesniej tutaj kazdy kazdego zna albo kazdy kazdego kojarzy z widzenia..a przeciez swoj swojego lać nie bedzie...
Rada na przyszlosc dla zestresowanego gronowicza -- WYLUZUJ i idz na jakis balet oraganizowany jakich od zatrzesienia bylo to poznasz troszke ludu :P -
Anonim
chlopaku strzez sie andrew zwanego molesta no i oczywiscie nie zapuszczaj sie w okolice szkoly nr1 bo grasuje tam : sexy judo, walen no i oczywiscie chlopak ktory lubi lydeczki -
Anonim
-
Anonim
-
Artur
no skoro jest tak straszbne przy tej sp nr 1 to ja bede tam lazil tylko z tym malym lwem ktory jest na zdjeciu... hehee i nie straszny mi juz zaden zul no ani dres... ani judoka czy typ od lydek -
kondziu
arturek co do twojego wczesniejszego postu to przeciez wszyscy maja z tego brecht, przeciez dobrze wiesz ze ja ladgodny jestem:] -
kondziu
arturek co do twojego wczesniejszego postu to przeciez wszyscy maja z tego brecht, przeciez dobrze wiesz ze ja ladgodny jestem:]
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Zielonka
- Załóż własne grono tematyczne