Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • inka

byl juz taki temat??jak nie to sie pochwalcie,nie mam juz skąd czerpać natchnienia :D

btw - witam:P
  • Anonim

moja ostatnia sucza akcja:
    impraza, typ, jakis stary, stawia mi drinka,... siadamy do stlika, gadamy... w pewnym momencie zesmutnial, ja do niego o co chodzi. on "nie szukam laski na jeden wieczor". ja: "tak? to narazie". wstalam i poszlam.

:>
  • Ja nie istnieje (FURBY)

Uehehehehe a on cie tak bardzo chcial wyrwac.... jezus co za motwy !!! AAA ..jestes Boska.
  • inka

hahahaa

dobree :D

u mnie wlasnie zastoj ostatnio

jedyne co zrobilam to ustawilam sie z facetem tylko dlatego ze
    a)byl kuzynem kolesia ktory mi sie kiedys podobal i byl do niego podobny
    b)byl kuzynem mojej przyjaciolki ktora jest z moim kuzynem i pomyslalm ze to bedzie fajnie na zdjeciach wygladac
    c)nudzilo mi sie

zakochal sie i go rzucilam bo nie znosze zakochanych facetow :|
  • Anonim

suki sa sukami dopoty dopoki nie zostaną oswojone:]

Stelmach znó zaczynasz romantyczny watek o oswajaniu suk/zlych kobiet itp... kurwiszcza...

Wiecje takich akcji piszcie laski to je zajefajne :D

Szkoda ze mi sie takaie akcje nie przytrafiają
    Byc moze nze nie szukam laski na jedna noc <rotfl>:D !!! Ten text Miażdzy !!!

Jo sem Nurek Gorol !
  • inka

sucza akcja:

chcialam zerwac z facetem wiec przestalam sie do niego odzywac i napisalam dluuugiego maila ze kiedys to myslalam ze bedzie facetem na 2 tygodnie ale widze jaki z niego wspanialy czlowiek wiec chce cos powazniejszego -->musimy zwolnic i sie lepiej poznac sranie w banie, nie odezwalam sie wiecej :P
  • Broken Mind

krhm
    impreza,siadam sobie przy barze w ktorkiej spodniczce podchodzi do mnie koles...
    gadka szmatka on mi tam komplementy strzela,i mowie ze mam ladne nogi.ja do niego wiem ze ladne chcesz dotknac? on ze tak ja to postaw mi piwo.on stawia ja wzielam za reke polozylam jego reke na moim kolanie,na sekunde po czym wstalam i poszlam rzucajac mu na pozegnianie ze jak chce raz jeszcze dotknac niech kupim mi nastepne piwo
  • Anonim

jednak część facetów to pały:D
  • Anonim

nie czesc, tylko wiekszosc.
  • Anonim

nie kłućmy się o procenty może zdecydowana wiekszość:>
  • blue

Mnie się zwykle nawet nie chce z nimi gadać :)

- Mogę się przysiąść..?
    - Taaa...
    odsuwa krzesło
    -...ale trzy stoliki dalej...

Faceci to pały 8)
  • Anonim

To po co iśc gdziekolwiek, skoro nie chcesz nikogo poznać?
  • blue

Nie powiedziałam, że nie chcę :) Gdybym miała ochotę poznać akurat tego faceta usłyszałby "Alez oczywiście, zapraszam..."

Cóż... życie go ruchnęło....; ))
  • Anonim

niom to potwierdza moja teorie że nie warto kobiety podrywać póki nie dadzą ci same 1 sygnału:D
  • Adam

jak dziewczyna tak sie zachowuje(i nie jest zadziorna zaczepka ze na prawde cos z tego bedzie) to na taka dziewczyne istnieje jedno okreslenie: glupia cipa
    rozumiem ze podbijaja nie tylko obiekty marzen,gusta sa rozne-ale mozna kogos grzecznie i kulturalnie 'splawic' tak by tej osoby nie krzywdzic.niektore osoby sa wrazliwe i moga sie zrazic przez taka osobe do calej reszty i wtedy staje sie glupia cipa albo glupim fiutem

do dziewczyn na tym gronie: np chcecie porozmawiac czy potanczyc z facetem ktory bardzo ale to bardzo sie wam podoba.podchodzicie pytacie sie(albo i nie) o zatanczenie czy rozmowe a on zjezdza was wzrokiem i mowi,tak dla czystego zartu zeby smisznie bylo,nie, zebyscie wrocily jak zaczna wam rosnac piersi bo na mozg to juz dawno nie ma co liczyc.

same ocencie jakie to przyjmne a potem odniescie to do waszych zachowan.
    traktujcie innych tak jak same chcialybyscie byc traktowane
  • Adam

wszelkie przeczenie temu co napisalem bedzie przeczyc temu ze ktos po prostu was skrzywdzil
  • Anonim

i taki rodzynek się w warszawie uchował....porzepraszam w imieniu normalnych człeni z wawy:D

Kto nie skacze ten za wisłą :)
| |

Grono może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Wchodzisz tu na własną od...

Fotki

Miejsca grona (0)