Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

to nie jest grono dla facetów więc nie wiem po cholerę tu jesteście i dogadujecie - nikt was poza tym o to nie prosi więc .... :] baaaaj

do wrednych ukochanych zimnych sióstr suk - solidarnie ignorujmy wypowiedzi samców na gronie, może kiedyś znudzi im się panoszenie się tam gdzie ich nie trzeba

pis siostry
  • kierownikzamieszania

to prowokacja!?
  • Anonim

nie, to stwierdzenie faktu i namowa do pospolitego ruszenia.
    co na to powiedzą siostrysuki tego juz nie moge powiedzieć...
  • kierownikzamieszania

Ide spa wiec nie zasmiecam wiecej grona,powodzenia w tym nocnym przewrocie,pospolitym ruszeniu na nasz nad gatunek.Moze to cos zmieni chociarz watpie...I tak bedziemy wam przeszkadzac-tak jestesmy zaprogramowani:-)
  • Anonim

nie nie przypuszczałam że tak łatwo sie poddasz... ale tym lepiej...
    badz czujny wobec wroga narodu!
  • kierownikzamieszania

z wrogoscia to sie nie wygłupiaj!!!
  • Anonim

ależ to do ciebie skierowane było bracie-samcu :]
  • ngL

Blantacoso - tak więc popieram co piszesz i całkiem mi się ten pomysł podoba... przyznam, że miło było użyć swojego jadu ale o wiele milej ukierunkować go w stronę osoby, która pojmuje a dotychczasowy mój "wielbiciel" nie grzeszy nawet rozumkiem (czyt. brak mu jaj). Chlip.
    Technika olania będzie chyba właśnie najzdrowszą. I najskuteczniejszą; )

Panowie - proszę więc pięknie - idźcie gdzieś indziej, nie wiem, jakieś "sex-lasie" czy "samochody roku" lub "przyjemne konwersacje przy piwku o odciskach na prawej dłoni" czy cokolwiek innego w czym jesteście "the best adnd fuck the rest"

Amen.
  • Anonim

brawo brawo...
    na gronach odzyskuje wiarę w prawdziwe kobiety, wiem wreszcie że istnieją!!!
    dzieki..
  • Sanguine de'Viant

pissing siostry!
  • bokbanana

zimne suki bez facetów

glupi pomysl
  • Grono.Net

nql jest prawdziwą zimną suką tak jej własnie pomysły są najlepsze...
  • kierownikzamieszania

mam propozycje!!!LEZBY to odpowiednie grono dla was dziewczyny.I to w złym tego stopnia znaczeniu!!!nie mam nic do les ani do gejów ale co do "nql-napieta kórewka lesssbijka"---sory to mi smierdzi feministycznym szczurem!

Amen biiicz!
  • ngL

Panie kierowniku..
    Jedyne co tu śmierdzi to ta masa g..., ups, masa błędów ortograficznych. Jest pan "miszczem" ortografii.

Kłaniam się nisko - chętnie bym przy okazji obejrzała pański okaz ale nie wzięłam ze sobą pensety, lupy też znaleźć ostatnio nie mogę, o wybaczenie proszę... chłopcze z zadupia edukacyjnego...; )
  • kierownikzamieszania

MILCZ SUKO!!!!!
  • ngL

Owszem, ale kiedy JA powiem.
    Najwyższa pora "kociaku" byś pojął pewną kwestię...
    To - że u ciebie w rodzinie tak się mówi do małych niedorozwiniętych chłopców (czyt. do ciebie) nie znaczy, że tak się mówi/pisze do wszystkich, to na prawdę nie takie skomplikowane; )
    Zrózum też, że nijakość twojego peniska nie daje ci prawa do publicznej obrazy..

A tymczasem - kończę monolog bo zacznę przeczyć temu co napisałam kilka postów wyżej.
    TAK - dla mężczyzn tutaj
    NIE - dla zakompleksionych chłopców; )

To mi pojechałeś chłopie! Chowam się w skarpetki. Do mamy też tak mówisz? :)

E.O.T.; )
  • Anonim

A niech pobędą tu faceci... fajnie sie pośmiać z niektórych zakompleksionych chłoptasiów....
  • kierownikzamieszania

BARDZO MI PRZYKRO Z TEGO POWODU ZE DO TEJ PORY MIAŁAS DOCZYNIENIA Z FACETAMI KTÓRZY NIE USWIADOMILI CIE I ZE NIE WIESZ DO TEJ PORY JAK CO MA WYGLADAC....SMUTNE!LECZ SIE
    TO JA KONCZE TEN MONOLOG PODGATUNKU KOBIETY,A MOZE WOLISZ KOBIETO-SZCZUR???????

BICZ
  • Anonim

BlaaaaaBlaaaaaBlaaaaa.....haha hahaha
  • kierownikzamieszania

Elvika tu nie chodzi o kompleksy.......nie trafiłas....buziak
| |

Grono może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich. Wchodzisz tu na własną od...

Fotki

Miejsca grona (0)