-
Anonim
to nie jest grono dla facetów więc nie wiem po cholerę tu jesteście i dogadujecie - nikt was poza tym o to nie prosi więc .... :] baaaaj
do wrednych ukochanych zimnych sióstr suk - solidarnie ignorujmy wypowiedzi samców na gronie, może kiedyś znudzi im się panoszenie się tam gdzie ich nie trzeba
pis siostry -
kierownikzamieszania
-
Anonim
nie, to stwierdzenie faktu i namowa do pospolitego ruszenia.
co na to powiedzą siostrysuki tego juz nie moge powiedzieć... -
kierownikzamieszania
Ide spa wiec nie zasmiecam wiecej grona,powodzenia w tym nocnym przewrocie,pospolitym ruszeniu na nasz nad gatunek.Moze to cos zmieni chociarz watpie...I tak bedziemy wam przeszkadzac-tak jestesmy zaprogramowani:-)
-
-
Anonim
nie nie przypuszczałam że tak łatwo sie poddasz... ale tym lepiej...
badz czujny wobec wroga narodu! -
kierownikzamieszania
-
Anonim
-
ngL
Blantacoso - tak więc popieram co piszesz i całkiem mi się ten pomysł podoba... przyznam, że miło było użyć swojego jadu ale o wiele milej ukierunkować go w stronę osoby, która pojmuje a dotychczasowy mój "wielbiciel" nie grzeszy nawet rozumkiem (czyt. brak mu jaj). Chlip.
Technika olania będzie chyba właśnie najzdrowszą. I najskuteczniejszą; )
Panowie - proszę więc pięknie - idźcie gdzieś indziej, nie wiem, jakieś "sex-lasie" czy "samochody roku" lub "przyjemne konwersacje przy piwku o odciskach na prawej dłoni" czy cokolwiek innego w czym jesteście "the best adnd fuck the rest"
Amen. -
Anonim
brawo brawo...
na gronach odzyskuje wiarę w prawdziwe kobiety, wiem wreszcie że istnieją!!!
dzieki.. -
-
bokbanana
-
Grono.Net
nql jest prawdziwą zimną suką tak jej własnie pomysły są najlepsze...
-
kierownikzamieszania
mam propozycje!!!LEZBY to odpowiednie grono dla was dziewczyny.I to w złym tego stopnia znaczeniu!!!nie mam nic do les ani do gejów ale co do "nql-napieta kórewka lesssbijka"---sory to mi smierdzi feministycznym szczurem!
Amen biiicz! -
ngL
Panie kierowniku..
Jedyne co tu śmierdzi to ta masa g..., ups, masa błędów ortograficznych. Jest pan "miszczem" ortografii.
Kłaniam się nisko - chętnie bym przy okazji obejrzała pański okaz ale nie wzięłam ze sobą pensety, lupy też znaleźć ostatnio nie mogę, o wybaczenie proszę... chłopcze z zadupia edukacyjnego...; ) -
kierownikzamieszania
-
ngL
Owszem, ale kiedy JA powiem.
Najwyższa pora "kociaku" byś pojął pewną kwestię...
To - że u ciebie w rodzinie tak się mówi do małych niedorozwiniętych chłopców (czyt. do ciebie) nie znaczy, że tak się mówi/pisze do wszystkich, to na prawdę nie takie skomplikowane; )
Zrózum też, że nijakość twojego peniska nie daje ci prawa do publicznej obrazy..
A tymczasem - kończę monolog bo zacznę przeczyć temu co napisałam kilka postów wyżej.
TAK - dla mężczyzn tutaj
NIE - dla zakompleksionych chłopców; )
To mi pojechałeś chłopie! Chowam się w skarpetki. Do mamy też tak mówisz? :)
E.O.T.; ) -
Anonim
A niech pobędą tu faceci... fajnie sie pośmiać z niektórych zakompleksionych chłoptasiów.... -
kierownikzamieszania
BARDZO MI PRZYKRO Z TEGO POWODU ZE DO TEJ PORY MIAŁAS DOCZYNIENIA Z FACETAMI KTÓRZY NIE USWIADOMILI CIE I ZE NIE WIESZ DO TEJ PORY JAK CO MA WYGLADAC....SMUTNE!LECZ SIE
TO JA KONCZE TEN MONOLOG PODGATUNKU KOBIETY,A MOZE WOLISZ KOBIETO-SZCZUR???????
BICZ -
Anonim
-
kierownikzamieszania