-
JiKoB
jakie są wasze typy na najlepsze Zipskładowe kawałki ?
jak dla mnie
1) Śródmieście Południowe :P
2) Noc - jakoś mi wpadła w ucho
3) ciągle się zmienia ... -
zgonek vel zet
-
Anonim
-
JiKoB
wiecie ... Sokół w jednym z wywiadów nawijał, że będzie następna płytka ZIP - wiecie coś o tym ? -
-
BluntaFUckUp
kurwa, wiedziałem ze ktoś założy grono Zip Składu nie ma to tamto najlepszego składu jak dla mnie i dla wielu innych tez bezapelacyjnie!!
najlepsze kawałki, które wpadaja w ucho i zajebiście pić przy nich gorzałe i in.
"zawodostwo" na mistrzoskim podkładzie Sokoła cos pieknego kawałek nie do zdarcia non stop mnie jara
"ostatnia kropla" KO1 Fu
"NNWNW" i "A zresztą" i wiele wiele innych!!! -
Maciek
-
Anonim
-
desperado
1.Tragikomedia bo wujaszka :F
2. Rap zajawka
3.Prawilni
4.Być sobą
5.Ziping
i w ogóle wszystkie są zajebiste.... -
BluntaFUckUp
a tak wogóle to nie ma co licytować najlepszych kawałków bo każdy inny temat porusza i każdy ma swoje podejscie -
Anonim
NIE MA ZAŁAMKA KOZAK JAK DLA MNIE
AGRESJA TEŻ WYPAS
I OGÓLONIE WEDŁUG MNIE KAWAŁKI ZIP TO KLASYKI I TRZEBA MIEĆ RESPEKT POZDRO! -
Anonim
"BluntaFUckUp" ma rację, nie da się porównać który jest najlepszy, bo podejmują różne tematy. Każdemu może się najbardziej podobac inny kawałek bo akurat któryś tej osoby najbardziej dotyczny w tym momencie albo dawno go nie słyszał i nagle przypomia go sobie i stwierdza że jest najlepszy:] -
BluntaFUckUp
-
Anonim
no nic dodac nic ujac temat skonczony, ...no chyba ze mozna sobie podzielic na kategorie; > np. the best kawalek melanzowy albo cos w tym stylu, jak komus oczywiscie zalezy;] -
*:...Martulka...:*
jak dla mnie "wierze ze" "teraz tak" "zycie depcze wyobraznie" i powinnas:D hehe -
ale mi sie wszytkie podobaja!nawet damy rade ktory lecial dosc dlugo w TV ja slucham do tej pory !porpostu WWO i ZIP sa najlepsi i nie ma co dyskutowac na ten temat!!nie mowie ze nie am innych dobrych ale ZIP to jets to:D hehe -
JiKoB
-
aha zapomnialam o jesczze bedzie czas bo to to juz wogole jest kozacki kawalek szczegolnie zwrotka Sokola:) -
Anonim
proste sokół mistrzem a kawaLkiem każdy ponad każdym udowodnił to kozak
-
Anonim
no no tak wogóle mjałbym big proźbe dajcie jakieś odnośniki do stronki z której możnaby pobrać jakieś nielegale sokoła bo niewieżę że ich nieposiada (sory że zlazłem z tematu najlepszy kawałek) pozdro z góry dziękówa -
no ja slyszalm z enie ma takowych!!:) a co do kawalkow to jeszcze nei precjoza;) hehe