Zip Skład [1386]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • JiKoB

jakie są wasze typy na najlepsze Zipskładowe kawałki ?

jak dla mnie

1) Śródmieście Południowe :P
    2) Noc - jakoś mi wpadła w ucho
    3) ciągle się zmienia ...
  • zgonek vel zet

1)pozorna harmonia

• Anonim

1nnwnw
    agresja
  • JiKoB

wiecie ... Sokół w jednym z wywiadów nawijał, że będzie następna płytka ZIP - wiecie coś o tym ?
  • BluntaFUckUp

kurwa, wiedziałem ze ktoś założy grono Zip Składu nie ma to tamto najlepszego składu jak dla mnie i dla wielu innych tez bezapelacyjnie!!

najlepsze kawałki, które wpadaja w ucho i zajebiście pić przy nich gorzałe i in.
    "zawodostwo" na mistrzoskim podkładzie Sokoła cos pieknego kawałek nie do zdarcia non stop mnie jara
    "ostatnia kropla" KO1 Fu
    "NNWNW" i "A zresztą" i wiele wiele innych!!!
  • Maciek

1. Rap zajawka
    2.Tragikomedia
    3.Uszanuj 2
  • Anonim

1.ŚRD PŁD
    2.Agresja
    3.NNWNW
  • desperado

1.Tragikomedia bo wujaszka :F
    2. Rap zajawka
    3.Prawilni
    4.Być sobą
    5.Ziping

i w ogóle wszystkie są zajebiste....
  • BluntaFUckUp

a tak wogóle to nie ma co licytować najlepszych kawałków bo każdy inny temat porusza i każdy ma swoje podejscie
  • Anonim

NIE MA ZAŁAMKA KOZAK JAK DLA MNIE
    AGRESJA TEŻ WYPAS
    I OGÓLONIE WEDŁUG MNIE KAWAŁKI ZIP TO KLASYKI I TRZEBA MIEĆ RESPEKT POZDRO!
  • Anonim

"BluntaFUckUp" ma rację, nie da się porównać który jest najlepszy, bo podejmują różne tematy. Każdemu może się najbardziej podobac inny kawałek bo akurat któryś tej osoby najbardziej dotyczny w tym momencie albo dawno go nie słyszał i nagle przypomia go sobie i stwierdza że jest najlepszy:]
  • BluntaFUckUp

...bardzo dobrze powiedziane...
  • Anonim

no nic dodac nic ujac temat skonczony, ...no chyba ze mozna sobie podzielic na kategorie; > np. the best kawalek melanzowy albo cos w tym stylu, jak komus oczywiscie zalezy;]
  • *:...Martulka...:*

jak dla mnie "wierze ze" "teraz tak" "zycie depcze wyobraznie" i powinnas:D hehe

ale mi sie wszytkie podobaja!nawet damy rade ktory lecial dosc dlugo w TV ja slucham do tej pory !porpostu WWO i ZIP sa najlepsi i nie ma co dyskutowac na ten temat!!nie mowie ze nie am innych dobrych ale ZIP to jets to:D hehe
  • JiKoB

PROSTE...

aha zapomnialam o jesczze bedzie czas bo to to juz wogole jest kozacki kawalek szczegolnie zwrotka Sokola:)
  • Anonim

proste sokół mistrzem a kawaLkiem każdy ponad każdym udowodnił to kozak
  • Anonim

no no tak wogóle mjałbym big proźbe dajcie jakieś odnośniki do stronki z której możnaby pobrać jakieś nielegale sokoła bo niewieżę że ich nieposiada (sory że zlazłem z tematu najlepszy kawałek) pozdro z góry dziękówa

no ja slyszalm z enie ma takowych!!:) a co do kawalkow to jeszcze nei precjoza;) hehe