Zjednoczony Ursynów [801]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Młodszy z Braci

aż się naprawdę miło zrobiło widząc jak nasze zacne grono rośnie w siłę.
    przejdźmy do rzeczy zrobiło się cieplej także jeśli nie teraz w ten weekend bo pewnie dużo osób wyjedzie to pewnie w przyszłym tygodniu proponuję spotkać się gdzieś w plenerze podciąć się ładnie i uderzyć do jakiegoś klubu
    czy są jakieś propozycje?
  • G.M. ...

Jestem za...tylko nie wiadomo gdzie.....hmyyyy w kazdym razie jestem otwarta na propozycje....aha Michał my juz nie pijemy....;)
  • kamelot

jakiegos dobrego grilika na kopie ten plan jest genialny
  • Młodszy z Braci

grill na kopie moze byc ciezko bo milicja tam czesto przebywa ale juz jakis pomysl jest
    czekam dalej na dobre pomysly
    malpeczka moze Ty masz jakis fajny
  • Anonim

kozak pomysł..tylko zeby pogoda dopisała..
  • kamelot

ale mi chodzi na kortach za kopa tam milicja zadko wpada juz tam robilismy nie jednego grila:D
  • Młodszy z Braci

dobra miejscowka moze byc
    kazdy organizuje jedzenie i picie w swoim zakresie
    jak sie bardziej zintegrujemy wszyscy to sie bedzie robilo pozniej inaczej najpierw trzeba zobaczyc jaka frekwencja bedzie
  • ஜPłetwaஜ

Ja oczywiścię się piszę :)
  • Anonim

ja również się piszę :) a co do miejsca proponuje polanke w Powsinie , przynajmniej niebieskie sie czepiają , gorzej z wiejskimi bo na swoich rowerkach wszędzie wjadą a i o alko sie plują niemiłosiernie , ale jest dobra rada na nich :)
    ale to jak ewentualnie się s[potkamy to Wam powiem
    pozdrawiam
    Ł.
  • Anonim

ja również się piszę :) a co do miejsca proponuje polanke w Powsinie , przynajmniej niebieskie sie NIE czepiają , gorzej z wiejskimi bo na swoich rowerkach wszędzie wjadą a i o alko sie plują niemiłosiernie , ale jest dobra rada na nich :)
    ale to jak ewentualnie się spotkamy to Wam powiem
    pozdrawiam
    Ł.
  • Anonim

a ja to kurwa co patyk dla mnie się miejsce nie znajdzie ,oczywiście że jestem proste
    pzdr all!!!!!!!
  • Anonim

no to powiedzmy ze jest nas 5 osób + nasi znajomi no to juz ok 20 osób..nie jest zle
  • kamelot

ja tez naturalnie
  • Boniawski

Melanż w plenerze , z krata Królewkich zimnych i grilem oraz piołeczka i jakieś rugby i Piekne podcinki ejstem za !!!
  • Anonim

no to super..coraz wiecej nas..tylko żeby wypaliło
  • andzia:)

:))))obecna:)
  • Prezident

nie no, widze ze bardzo zla kalulacja 5 osob + znajomi to ni w 5 ni w 10 nie wychodzi 20, jak sie zebierze i znajomych to sadze ze wyjdzie o wiele wiecej :]
  • Młodszy z Braci

no i pieknie o to mi chodzilo
    robi sie cieplo wiec za 2 tyg. ,bo teraz swieta i wyjazdy, robimy grilla na kopie dlatego powiadamiac znajomych i szykowac forme
    ja dzisiaj ide trenowac do punktu; )
  • ஜPłetwaஜ

No właśnie mysle jak ja mam swoją osobę roskminiać?
  • Anonim

no dobra to spotkamy się w weekend po świętach i pijemy a potem się bawimy
    hehehehehehehe
    a ty płetwa jak chcesz sama siebie rozkminiać niełapię ?
| |

Ci co mają wiedzieć o co chodzi to wiedzą......... Zjednoczony ursynów naszą zjednoczoną sił...

Fotki

Miejsca grona (0)