-
Młodszy z Braci
aż się naprawdę miło zrobiło widząc jak nasze zacne grono rośnie w siłę.
przejdźmy do rzeczy zrobiło się cieplej także jeśli nie teraz w ten weekend bo pewnie dużo osób wyjedzie to pewnie w przyszłym tygodniu proponuję spotkać się gdzieś w plenerze podciąć się ładnie i uderzyć do jakiegoś klubu
czy są jakieś propozycje? -
G.M. ...
Jestem za...tylko nie wiadomo gdzie.....hmyyyy w kazdym razie jestem otwarta na propozycje....aha Michał my juz nie pijemy....;) -
kamelot
-
Młodszy z Braci
grill na kopie moze byc ciezko bo milicja tam czesto przebywa ale juz jakis pomysl jest
czekam dalej na dobre pomysly
malpeczka moze Ty masz jakis fajny -
-
Anonim
-
kamelot
ale mi chodzi na kortach za kopa tam milicja zadko wpada juz tam robilismy nie jednego grila:D -
Młodszy z Braci
dobra miejscowka moze byc
kazdy organizuje jedzenie i picie w swoim zakresie
jak sie bardziej zintegrujemy wszyscy to sie bedzie robilo pozniej inaczej najpierw trzeba zobaczyc jaka frekwencja bedzie
-
ஜPłetwaஜ
-
Anonim
ja również się piszę :) a co do miejsca proponuje polanke w Powsinie , przynajmniej niebieskie sie czepiają , gorzej z wiejskimi bo na swoich rowerkach wszędzie wjadą a i o alko sie plują niemiłosiernie , ale jest dobra rada na nich :)
ale to jak ewentualnie się s[potkamy to Wam powiem
pozdrawiam
Ł. -
Anonim
ja również się piszę :) a co do miejsca proponuje polanke w Powsinie , przynajmniej niebieskie sie NIE czepiają , gorzej z wiejskimi bo na swoich rowerkach wszędzie wjadą a i o alko sie plują niemiłosiernie , ale jest dobra rada na nich :)
ale to jak ewentualnie się spotkamy to Wam powiem
pozdrawiam
Ł. -
Anonim
a ja to kurwa co patyk dla mnie się miejsce nie znajdzie ,oczywiście że jestem proste
pzdr all!!!!!!! -
Anonim
no to powiedzmy ze jest nas 5 osób + nasi znajomi no to juz ok 20 osób..nie jest zle -
kamelot
-
Boniawski
Melanż w plenerze , z krata Królewkich zimnych i grilem oraz piołeczka i jakieś rugby i Piekne podcinki ejstem za !!! -
Anonim
-
andzia:)
-
Prezident
nie no, widze ze bardzo zla kalulacja 5 osob + znajomi to ni w 5 ni w 10 nie wychodzi 20, jak sie zebierze i znajomych to sadze ze wyjdzie o wiele wiecej :] -
Młodszy z Braci
no i pieknie o to mi chodzilo
robi sie cieplo wiec za 2 tyg. ,bo teraz swieta i wyjazdy, robimy grilla na kopie dlatego powiadamiac znajomych i szykowac forme
ja dzisiaj ide trenowac do punktu; ) -
ஜPłetwaஜ
-
Anonim
no dobra to spotkamy się w weekend po świętach i pijemy a potem się bawimy
hehehehehehehe
a ty płetwa jak chcesz sama siebie rozkminiać niełapię ?
- Przeglądaj grona w kategorii Społeczeństwo
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ursynów
- Załóż własne grono tematyczne