Zjednoczony Ursynów [801]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • ILV

melex jak wiadomo tylko na ursynowie
  • Anonim

tia...kopa. kazury. skarpa imielińska ..i ławeczka ..Kenem tez nie pogardze
  • Anonim

Hawajska, Hirszfelda, Miklaszewskieg, czasem skarpa, kiedyś Las Kabacki, Kopa, wiosna nadeszła , lato nadchodzi czas na ulice wyjść...........
  • Osia:)

Kopa, Kazurówka, Fontanna na Kabatach, Powsin no i nasz Office na Natolinie... wiosna....wiosna:):):P
  • Anonim

Ławeczki na Kabatach , lasek za Swiatem Książki , Powsin , za wałem , przed lasem , Kazurówka :) no i oczywiscie najbardziej przypałowa miejscówka ławeczki na KENie :]
  • Anonim

Joker Pub i pykanie w male kuleczki na stolikach; P
  • udar ♫

kazoorowka , za kazoorowka pod lasem tez sa fajne miejscowy , cix hirszfelda boisko i ogolnie miejsowki zwiazane z tym rejonem
    pzdr

no i oczywiscie kazury; ]
  • Anonim

kabaty...gora kazury, skarpa przy stadninie koni.
  • jaszczurkA

-wszelkie okolice lasu,np. właśnie okolice wału zateskowego & daszki,idąc z Natolina,zaraz przy wejściu do lasu
    -alejka kasztanowa [choć w lecie przestrzegam przed grasującymi tam zrowerowanymi strażnikami];
    -oczywiście park JP2
    -erka z placykiem zawsze
    -no & kopka,szczególnie ze swoimi kortami
  • Anonim

Skarpa za SGGW, Kazurka, Jeziorko Imielińskie, Koło torów przy lesie kabackim, No i oczywiście Polana w Powsinie:D
  • ஜPłetwaஜ

Moje boisko i moja ławka :) Przy Kazurówce no i tory i brzuski
  • Rtz

szkola 303 na koncertowej, szkoda 81 na puszczyka, park na kenie. a reszta... hmm glownie pije w domu; )
  • tylkos :-)

Od kilku dni mamy nową "metę" u kolegi na Wąwozowej, swojego czasu u Pauli na chacie; ) plac zabaw koło Wokalnej boisko na koncertowej 4 u mnie w domciu czasami i wszelkie pub-y można długo by wymieniac; )
  • Inżynier Bimber

ERKA i placyk niedaleko metra ursynóf, hira, całe ENESY
  • ルルーシュ

Cały Imielin
  • kamelot

placyk zabaw przy szkole dla debili na wokalnej
  • agu.

uuuu ja tam nie polecam... moich kumpli zgarneli stamtąd... :| nie wiele brakowało, żeby i mnie też, ale dzieki bogu spóźniłam sie... :P eh fart.
  • Brzydal

kopa i jej okolice jak i trzepak nieopodal komisariatu na janowskiego:) polanka w powsinie, przy parkingach od puławskiej
  • czerwonykaptur

wszedzie dobrze byle na ursynowie.....:) okolice surowieckiego, janowskiego no i kopa to jest to.a teraz coraz cieplej, coraz wiecej melanzykow...jeeeaaah!!
  • Sasetka

najlepiej jest na skarpie za sggw na mostku
| |

Ci co mają wiedzieć o co chodzi to wiedzą......... Zjednoczony ursynów naszą zjednoczoną sił...

Fotki

Miejsca grona (0)