-
ILV
-
Anonim
tia...kopa. kazury. skarpa imielińska ..i ławeczka ..Kenem tez nie pogardze -
Anonim
Hawajska, Hirszfelda, Miklaszewskieg, czasem skarpa, kiedyś Las Kabacki, Kopa, wiosna nadeszła , lato nadchodzi czas na ulice wyjść........... -
Osia:)
Kopa, Kazurówka, Fontanna na Kabatach, Powsin no i nasz Office na Natolinie... wiosna....wiosna:):):P -
-
Anonim
Ławeczki na Kabatach , lasek za Swiatem Książki , Powsin , za wałem , przed lasem , Kazurówka :) no i oczywiscie najbardziej przypałowa miejscówka ławeczki na KENie :] -
Anonim
-
udar ♫
kazoorowka , za kazoorowka pod lasem tez sa fajne miejscowy , cix hirszfelda boisko i ogolnie miejsowki zwiazane z tym rejonem
pzdr
no i oczywiscie kazury; ] -
Anonim
-
jaszczurkA
-wszelkie okolice lasu,np. właśnie okolice wału zateskowego & daszki,idąc z Natolina,zaraz przy wejściu do lasu
-alejka kasztanowa [choć w lecie przestrzegam przed grasującymi tam zrowerowanymi strażnikami];
-oczywiście park JP2
-erka z placykiem zawsze
-no & kopka,szczególnie ze swoimi kortami -
Anonim
Skarpa za SGGW, Kazurka, Jeziorko Imielińskie, Koło torów przy lesie kabackim, No i oczywiście Polana w Powsinie:D -
ஜPłetwaஜ
-
Rtz
szkola 303 na koncertowej, szkoda 81 na puszczyka, park na kenie. a reszta... hmm glownie pije w domu; ) -
tylkos :-)
Od kilku dni mamy nową "metę" u kolegi na Wąwozowej, swojego czasu u Pauli na chacie; ) plac zabaw koło Wokalnej boisko na koncertowej 4 u mnie w domciu czasami i wszelkie pub-y można długo by wymieniac; ) -
Inżynier Bimber
-
ルルーシュ
-
kamelot
-
agu.
uuuu ja tam nie polecam... moich kumpli zgarneli stamtąd... :| nie wiele brakowało, żeby i mnie też, ale dzieki bogu spóźniłam sie... :P eh fart. -
Brzydal
kopa i jej okolice jak i trzepak nieopodal komisariatu na janowskiego:) polanka w powsinie, przy parkingach od puławskiej -
czerwonykaptur
wszedzie dobrze byle na ursynowie.....:) okolice surowieckiego, janowskiego no i kopa to jest to.a teraz coraz cieplej, coraz wiecej melanzykow...jeeeaaah!! -
Sasetka
- Przeglądaj grona w kategorii Społeczeństwo
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Ursynów
- Załóż własne grono tematyczne