-
.:Marta:.
Idealna kobieta poradnik dla tych złych.
1. Jak czegos nie lubisz to muisz sie zmusic i to polubic. Powinnas robic z siebie meczennice Twoje zycie jest do dupu Nic nie zmieniaj Rozkoszuj sie cierpieniem by na strosc w gronie uroczych sasiadek opowiadac jak przesrałas swoje zycie Zrób z siebie "dobra ciocie" lub polskie wydanie Matki Teresy Szczypta egoizmu bedzie karana publiczna chłosta na głównym rynku w miescie.
2. Jak czegos nie lubisz to sie nie buntuj - nie można. Trzeba polubic to co sie ma i broń borze nie wolno posiadac marzen i planów (no chyba ze to plany rodzinne)
3. Powinnas obowiazkowo na cos chorowac W naszym wieku polecam jakas uporczywa alergie przy której cieknie ci z nosa i dusisz sie na sama mysl o pyłkach Jezeli juz chorujesz (o szczesciaro)masz o czy opowiadac (ze szczegółami).
4. Po co realizujesz sie zowodowo w koncu i tak skończysz w pieluchach.
5. Jedynym wyznacznikiem szczescia jest posiadanie faceta. Koniecznie bogatego( z własnym samochodem) grzecznego (otwiera ci drzwi) i przystojnego( tzn taki jaki podoba sie mamie) Z którym po tygodniu juz jestes zareczona i planujecie spłodzenie minimum osobistej druzyny piłkarskiej.
Wtedy do bólu opowiadasz i planujesz wesele na którym pokarzesz go całej rodzinie podrygujacej w rytm ludowych przyspiewek. Jak pożniej zacznie cie obijac i zdradzac Nie zrywaj przeciez wywołasz niepotrzebnie skandal w rodzinie.
6. Zgadzaj sie koniecznie ze zdaniem straszych. Przciez oni sie znaja na wszystkim od zrobienie budyniu po konstrukcje własnej elektrowni atomowej.
7. Jezeli juz przez przypadek udało cie sie do czegos dojsc - to pogratuluj innym - przeciez to nie jest twoj sukces. Przeciez to oni cierpia meki jak ty pracujesz po 12 godzin i sie nie wysypiasz. Docen to jak oni sie wtedy mecza. Pogratuluj sukcesu.
Rób wszytsko od razu - nie czekaj na moment który ty uznasz za odpowiedni. Jak ktos cos poradzi wcielaj od razu w zycie.
8. W pracy istnieje równosc. Nigdy nie słyszałas o blokowaniu awansu kobiet. A stanowisko "pani od kawy" jest wprost spełnieniem zawodowych marzen. Nie zwalniaj sie z parcy chociaz jest bez sensu i nie masz szans na rozwoj - to takie lekkomyslne.
9. Nie posiadzasz własnego zdania. Przypominasz raczej dmuchana lalke Błyszczaca, sliczna i kompletnie pozbawiona charakteru. Nadajesz sie tylko do jednego...
10. Nie przeklinaj To nieładnie, bo jestes dziewczynka. Chłopcy bez bólu moga rzucac na prawo i lewo kurwami w końcu maja penisy a ty nie masz. To chyba wystarczajacy powod.
11. Pamietaj o małzeńskim obowiazku. Jak nie chcesz to nic nie mowi. Zamknij oczy i przygryz wargi.
12. Wszystkie prace domowe sa dla ciebie czysta rozkosza. W koncu po to zostałas stworzona. Zmywanie garów i prasowanie to twoje nowe zainteresowania. Najwiekszym problemem jest pozbycie sie plamy z ulubionego sweterka.
13. Nie zaganiaj swojego faceta do roboty w domu. On juz jest tak zmeczony byciem facetem ze nie mozna sie tak znecac nad ta biedna istota. Jak łaskawie pozmywa w twoje urodziny - podziekuj - to w końcu tak jakby nie zapomniał o tym mało waznym dniu.
14. Masz okres i wymiotujesz z bólu - nie przesadzaj. Jestes kobieta - musisz przyzwyczaic sie do cierpienia.
Musiałam to z siebie wyrzucic Nie wiem czy cos takiego było.
Nie chce dorzucac niczego jeszcze na siłe Ale proponuje zabawe moze dopiszecie kilka punktów dla tych które chce sie nawrócic. -
Anonim
-
dzieckoczwartku
chrzanić te przykaznia! nie robie nigdy tak jak napisałas i jest mi dobrze! jestem szczęśliwa! poprostu olej idały! nikt nie jest ideałem więc niech kazda będzie nim sama dla siebie! -
Ale tu własnie nie chodzi o to ze masz rak robisz; ) To taki "poradnik"; ) -
-
Grono.Net
-
Grono.Net
-
Anonim
-
dzieckoczwartku
bardzo dziękuję za komplement! sorry, po wytęzonej pracy umysłowej jaka jest edukacja mój móz pojechał na wakacje! i nie oczekuj od niego że na pstryknięcie palcem będzie z powrotem w Warszawie przy swojej włascicielce...
szkoda, że nazywasz mnie głupią nie znając mnie nawet ciut ciut... -
Anonim
-
butterfly
14 - kiedy w barze podrywa cię nieznajomy wymoczek, na oko coś między informatykiem a wyrobnikiem biurowym srednio prosperującej firmy sprzedającej coś tam , nie odwracaj się od niego , usmiechaj się i bądź miła , ciesz się ze wzbudzasz chociaż takie zainteresowanie , przecież mogłoby nie być zadnego .... -
Ja nie istnieje (FURBY)
-
butterfly
-
-
butterfly
-
agnieszka
-
Ja nie istnieje (FURBY)
-
-
Grono.Net
-
Grono.Net
ani się nie uśmiałem, ani nie spłakałem, może to dlatego że kobietą nie jestem. ale rozumiem ironię, w przeciwieństwie co do niektórych -
Mosia
15.Nie kokietuj, nie baw się mężczyznami i z mężczyznami,bo to znaczyłoby,że jesteś dziwką.Masz być tylko w miarę ładna,żeby móc zaspokoić jakiegoś faceta.Ale broń boże nigdy nie zdobywaj i nie czerp przyjemności z bycia zdobywaną.Masz być grzeczna i poukładana.
16.Uprawiaj seks tylko wtedy,kiedy twój facet tego chce.Przecież ty niegdy nie masz żadnych potrzeb.Nie mów o nich-poprostu się dostosuj do niego,bo on zawsze lepiej i więcej na temat seksu.Celem twojego życia seksualnego jest zaspokojenie go,a kiedy przyjdzie odpowiedni moment wydanie na świat bandy bachorów...
To tak naprawdę strasznie wszystko smutne jest....A jeszcze smutniejsze jest to,że niektóre kobiety NAPRAWDĘ tak żyją