-
JołAnna.
ja widzialam Adama Sztabe z orkiestra:D ale to chyba kazdy kto byl Go widział:)
i Stefano Terrazzino :) -
goś.
-
Pαuℓinα
-
Anonim
>ChaRuBiNkA;) napisała:
>wow..stefano tez widzialam:)
wow wow naprawde widzialas? suuuuper -
-
Anonim
Stefano,Mroczka ale nie wiem którego...,i takiego zioma z teledysku Kayah "testosteron" :P -
Pαuℓinα
-
paulina
no i oczywiście michał figurski. nawet mam z nim zdjęcie. a mój znajomy widział eweline flinte -
JołAnna.
a moi widzieli jeszcze :
Tez Mroczka-Marcina
Tedego
Wujka Samo Zło:D
i taka z Pierwszej milosci Karoline chyba,dziewczyne mariusza co gra tez w reklamie(ktos przez okno krzyczy ze ja kocha a ona mowi ze to spaghetti)
a co do Stefano to powiem ze jest zajebisty:)
wychodzilam akurat z New Yorkera i on wszedl,jakas dobra nuta z glosnikow leciała i zaczal bioderkami krecic:D z lekkim zarostem i jakas dziewczyna byl.sliczny jest -
Anonim
byłem tam na wcześniejszym otwarciu:P...
ja widziałem uu sporo...stefano..mroczka.,,fig urskiego/// samo zło,,, tą aktorke co grała Kasie w 13 posterunku..gronkiewisz waltz.....wydawało mi sie że dygant mi sie gdzies tam przewineła..i leszczyńskiego... -
Patrycja Szeląg
>Siostra Robsona napisała:
>>ChaRuBiNkA;) napisała:
>>wow..stefano tez widzialam:)
>
>wow wow naprawde widzialas? suuuuper
jeżeli jestesmy dla Ciebie nie dość wystarczająco mądrzy to nie widze sensu w Twoim przebywaniu tu.
-
pablo
Saleta stał przed swoim skepem. mam nawet autograf od niego. Mroczek prowadził imprezke w New Yorkerze. Sztaba grął od 14 do 22. 8 godizn sie było. -
victor
-
Anonim
-
Anonim
-
Piotr
-
maja
-
Q U E E N.
makowiecki i flinta w Hard Rock Cafe
Mroczek w House
Sztaba (jak wszyscy) -
Matems
-
Matems
a ci wszyscy co mowicie to byli na otwarciu? czy jakos godzine-dwie pozniej ? :> -
Patrycja Szeląg
>Gosiunia. napisała:
>a byliscie jak gitarą rzucał ? :D
>złapałam :D
no nie!:PP a my tak się starałyśmy i nic!
- Przeglądaj grona w kategorii Centra handlowe
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne