Gronkowiec Żmichowskiej [1316]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Simon

Wszystko odbedzie się dnia 23 czerwca (Czwartek 20:00) w KLUBIE LIVE. Impreza organizowana jest z okazji zakończenia tego koszmaru który was gnębił przez cały rok-szkoły!!! KAZDY LICEALISTA WCHODZI bez problemu ( niepełnoletni nie potrzebują zadnych głupich karteczek od rodziców wystarczy wasza legitymacja, no chyba ze nie bedziecie w stanie samozielnie wejść :P, a gorącym czternastkom podziekujemy) Oczywiscie HAPPY HOUR-piwko przez pierwsze dwie godziny imprezy leje sie taniej! Im bedize wiecej ludzi tym lepsza zabawa wiec zabierzcie wszystkich ziomków.
    Wstep tylko 10 zeta!!

Muza: Haus, R'N'B, Hip-Hop, Reagee oraz goscinny secik Drum 'n' Bass.

WYPOWIEDZCIE SIE: co sadzicie o pomyśle, czy zamierzacie przyjść.

Simon & Boro
  • x

A absolwenci też są mile widziani ?; )
  • Simon

Mile widziane jest kazdy kto chce sie dobrze bawic i spelnia wymagania wiekowe. Od 16tki wpuszczamy
  • Maś

Ja sie nie pakuję do Waszej imprezy, ale czemu zawsze na wstępie jest 'gorącym czternastkom' dziekujemy?
  • Anonim

a jak myślisz?
  • Maś

A czy pod tym terminem kryją się jedynie jak to kiedyś tu padło pinkie pinkie czy też zwyczajni ludzie?
  • Anonim

'gorącym czternastkom dziękujemy' czemu sie oburzasz skoro nie czujesz sie jedna z nich?
  • Anonim

pinkie pinkie po prostu lol ciekawe kto wymyślił tę ksywkę
  • Maś

Zwykła ciekawość.
  • ¡Hola Ola!

czy pinkie pinkie jest z liceum??
  • Anonim

ploteczki ploteczki boże ludzie to naprawde przykre...nudzi Wam się w życiu? zajmijcie się sobą i swoim odbiciem w lustrze :|
  • Maś

Nieważne kim jest, określenie pasowało do kontekstu, skorzystalam, tyle.
  • Pan Karol

Bo gorące 14-nastki niech idą ganiać pokemony a nie próbują wbić się na imprezy.
  • Jan .

ej ej pokemony sa fajne, gorace 14 tez :P
  • ciocia frania

dobra, a gdzie jest klub live bo ja nie wiem... nie trendy (jazzy, si czy edgy) jestem....
  • pańska bezpańska

live? stary vector x czy jak to sie tam nazywalo.czyli:bazar na polnej.
  • ciocia frania

yhy to juz wiem gdzie :] tnx :]
  • Simon

POLNA 13 dokladniej..... zaraz przy metro politechnika
  • asia mieczkowska

ja mysle, ze niektore urocze panny z liceum sa gorsze od "goracych czternastek", a jesli chodzi o wasza impreze, to bawcie sie dobrze:)
  • Kinia

ta impreza jest tylko dla żmichowskiej czy ogólnie dla licealistów???
  • 1
  • 2
| |

Ta szkoła jest jak ten opis...

XV LO im. Narcyzy Żmichowskiej

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)