- 1
- 2
-
Simon
Wszystko odbedzie się dnia 23 czerwca (Czwartek 20:00) w KLUBIE LIVE. Impreza organizowana jest z okazji zakończenia tego koszmaru który was gnębił przez cały rok-szkoły!!! KAZDY LICEALISTA WCHODZI bez problemu ( niepełnoletni nie potrzebują zadnych głupich karteczek od rodziców wystarczy wasza legitymacja, no chyba ze nie bedziecie w stanie samozielnie wejść :P, a gorącym czternastkom podziekujemy) Oczywiscie HAPPY HOUR-piwko przez pierwsze dwie godziny imprezy leje sie taniej! Im bedize wiecej ludzi tym lepsza zabawa wiec zabierzcie wszystkich ziomków.
Wstep tylko 10 zeta!!
Muza: Haus, R'N'B, Hip-Hop, Reagee oraz goscinny secik Drum 'n' Bass.
WYPOWIEDZCIE SIE: co sadzicie o pomyśle, czy zamierzacie przyjść.
Simon & Boro -
x
-
Simon
Mile widziane jest kazdy kto chce sie dobrze bawic i spelnia wymagania wiekowe. Od 16tki wpuszczamy -
Maś
Ja sie nie pakuję do Waszej imprezy, ale czemu zawsze na wstępie jest 'gorącym czternastkom' dziekujemy? -
-
Anonim
-
Maś
A czy pod tym terminem kryją się jedynie jak to kiedyś tu padło pinkie pinkie czy też zwyczajni ludzie? -
Anonim
'gorącym czternastkom dziękujemy' czemu sie oburzasz skoro nie czujesz sie jedna z nich? -
Anonim
-
Maś
-
¡Hola Ola!
-
Anonim
ploteczki ploteczki boże ludzie to naprawde przykre...nudzi Wam się w życiu? zajmijcie się sobą i swoim odbiciem w lustrze :| -
Maś
Nieważne kim jest, określenie pasowało do kontekstu, skorzystalam, tyle. -
Pan Karol
Bo gorące 14-nastki niech idą ganiać pokemony a nie próbują wbić się na imprezy. -
Jan .
-
ciocia frania
dobra, a gdzie jest klub live bo ja nie wiem... nie trendy (jazzy, si czy edgy) jestem.... -
pańska bezpańska
live? stary vector x czy jak to sie tam nazywalo.czyli:bazar na polnej. -
ciocia frania
-
Simon
-
asia mieczkowska
ja mysle, ze niektore urocze panny z liceum sa gorsze od "goracych czternastek", a jesli chodzi o wasza impreze, to bawcie sie dobrze:) -
Kinia
ta impreza jest tylko dla żmichowskiej czy ogólnie dla licealistów???
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne