-
sapient
Otoz zjawisko jest jak nastepuje:
godzina 14:zhakiem...wychodzi pani bufetowa...i mowi, ze bufet NIE JEST przechowalnia bagazy i powinnismy opuscic jego skromne progi...czy ktos wie cos natemat czym bufet nie jest???? -
weronika
otoz bufet nie jest, ku ogolnemu zaskoczeniu, miejscem do temperowania kredek i otrzepywania sie ze sniegu. eh... -
weronika
otoz bufet nie jest, ku ogolnemu zaskoczeniu, miejscem do temperowania kredek i otrzepywania sie ze sniegu. eh... -
コム・デ・ギャルソン
znow przejaw mojego elitarnego chamstwa:
nie jest miejscem gdzie na krzesłach się kładzie nogi.
-
-
Anonim
wg ukochanej pani bufet-owej bufet po prostu nie jest dla uczniow...;/ -
Anonim
bufet nie jest miejscem gdzie mozna siedzieć kiedy nie ma się lekcji bo szanowna pani dyrektor i tak w to nie wierzy i nas opieprza :] -
What Would We Do Without You?
bufet jest wylegarnia bakterii i pani bufetowa chce nas chronic(i to wlasnie dlatego raz miala niebieskie wlosy)oooch te pamietne czasy -
コム・デ・ギャルソン
-
Anonim
ahh a kiedy wroci nasza najprzewspanialsza pani bufetowa vel. struś pędziwiatr? przy niej nawet nie wypadało się pchać, tak szybko obsługiwała spieszących się na lekcję uczniów... i ahh z jaka gracja robila hot dogi, hamburgery czy tam tosty.. i ahh nigdy nie trzeba było powtarzać 10 razy co się chce dostać.. ahh jak mi jej brak
tak wiec bufet nie jest zdecydowanie fajnym miejscem bo jej tam nie ma (choc czasem jej brak rekompensuje pan ochroniarz lub pan straznik) -
sapient
^ej...TO WIEMY; ) moze cos mniej oczywistego! Np bufet nie jest miejscem spotkan towarzyskich..tzn zalezy w/g jakiego zrodla. ale na zywo mowia, ze nie jest, a pisza w ulotkach, ze jest....i generalnie dzis juz nie bede pisac, bo jutro mam na 7.15. Wiec wsjem zycze milej nocy -
miss grona
najlepszy tekst bufetowej "bo stoły to są do siedzenia i jedzenia, a nie do siedzenia.... dupą" -
Anonim
otóż ja się dowiedziałam, że buffet nie jest m miejscem gzie mozna siiedzieć po lekcjach, nie mozna tam też hałasować ani odrabiać lekcji, ani uczyć się(to wyższa forma hałasu:P)
bufetgenerlanie nie jest miejscem przyjaznym uczniowi(chociaż nie oskarżajmy bufetu, pani bufetowa to lepsze określenie).
-
Anonim
-
Zagrod
Otóż bufet nie jest miejscem jedzenia zdrowych, pożywnych, smacznych posiłków. Tyle. -
♥ cherry cocktail;)
-
♥ cherry cocktail;)
a poza tym to chyba wszystkie drogi prowadzą do bufetu!?jak to było na początku??na każdej przerwie mimo późniejszego 41 na dół:P -
Anonim
bufet poprostu nie jest bufetem ale za to jest miejscem niespelnionych ambicji sprzedawczych pani NIEbufetowej -
♥ panna Nonszalancja
-
sapient
hm....czyli..podsumowujac mozna powiedziec, ze bufet nie jest tym wszystkim, czym myslimy, ze jest..a jest tym, czym myslimy, ze nie jest....innymi slowy....bufet sluzy nam inaczej niz przewidywali tworcy, co mamy gleboko gdzies... -
Zagrod
Najgorszy w tym wszystkim jest fakt, iż bufet jest najlepszą częścią całej szkoły...
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne