- 1
- 2
-
miss grona
a tak tylko piszę dla informacji, bo dzisiaj pani bańko nam obwieściła, że od nowego roku "gimnazjum wygasa". likwidują, bo ministerstwo rozkazało przerobić je na rejonowe. smutno jakoś... -
コム・デ・ギャルソン
też to słyszałam ale miałam nadzieje ze to ploty.
kochajmy kaczyńskiego<bo to jego pomysł>.
bracie dziękuje, ze zamykasz jedno z sensowniejszych gimnazjow w warszawie ktore mialam przyjemnosc <jeszcze> ukończyć. -
Iga
-
miss grona
ee.. podobno od początku była taka ustawa, tylko ją świadomie przeoczyli.. a teraz się w ministerstwie zorientowali i zamykają najlepsze gimnazja (to się tyczy też tych przy batorym czy reytanie...) -
-
Anonim
hmm... ktoś nam już w zeszłym roku nam o tym wspominał... chyba własnie bańko, ale mówiła wtedy że ginazjum będzie, tylko że rejonowe więc (cytuję) "będą przychodzić do nas ludzie z ulicy" (koniec cytatu) -
Iga
faktycznie, ja też pamiętam, że mi ktoś w zeszłym roku mówił, że chcą przerobić na rejonowe i że przyjdzie chołota i zniszczy naszą piekną szkołę :| -
Anonim
dziewczyny, spójrzcie na to z drugiej strony - my tą szkołę już kończymy i tej chołoty nie zobaczymy.
ja osobiscie z tym gimnazjum zwiazana nie bylam, wiec moze dlatego mi to totalnie obojetne. -
Anonim
w zeszłym roku mówiła to Grysia. ale to głupie rejonowe jest na Polnej:)
to teraz będzie strasznie w reszcie szkół, przecież te gimnazjA(JAK żMICHOWSKA i Batory itd) cieszyły sie sporym powodzniem.
taak, ta reforma jest ddoosskonale przemyślana!!!!!!!! -
Martuśka:)
ta reforma jest totalnie bez sensu nie wiem kto sie tam bawi, chyab naprawde nudzi im sie tam w ministerstwie..eh
ja tam mam sentyment do gimnazjum sama je konczyłam i miło je wspominam. zauwazcie ze to dzieciaki z gimnazjum powoduja ze ta szkola zyje, oni organizuja dni literatury dyskoteki, biora udział w kolko teatralnym pani gac i pani callette i wnasza tyle radosci:) hee nafajniejsze sa te dwie malutkie dziewczynki z pierwszej klasy co siegaja wszystkim do pasa:) trzeba cos z tym zrobic nie mozna pozwolic zeby zamkneli nasze gimnazjum! -
miss grona
no dobra, a co takiego możemy zrobić?
skoro oni sami sobie nie mogą poradzić... -
♥ cherry cocktail;)
heh a mój braciszek miał tu przyjść..i z tego co wiem to nie tylko on. koniec klanów rodzinnych kończących tę wspaniałą(??) szkołe:/
-
sapient
-
Zagrod
20:30 TVP 1: Lot ku śmierci
21:00 HBO: Sześć stóp pod ziemią
21:00 Canal+: Kiedy Otar odszedł
21:00 Polsat: Rodzina Addamsów 2
21:30 TVN: Dowody zbrodni
22:40 TVP 2: Urodzeni mordercy -
sapient
-
Anonim
ludzie z ulicy przyjdą do gimnazjum? już tu są. np. ja jestem z ulicy, a poza tym mam średnią 3.11 i nieodpowiednie zachowanie i p. gac dzwoni do mnie do domu co jakiś czas i umawia z psychologiem szkolnym, ponieważ nagle stałam się niegrzeczną. uważam, że to przykre.
nie no, cała ta reforma jest beznadziejna. i w ogóle w tym roku, to ludzie z gimnazjum mają b. nikłe szanse, żeby dostać się do L, ponieważ w zerówce jest 36 osób. więc i tak trzeba by było w przyszłości zlikwidować albo gimn, albo klasę zero. -
sapient
bedac szczerym....to, ze maja mala szanse sie tu dostac do LO uwazam raczej za nadzieje dla nich.....jeszcze da sie ich uratowac... -
Anonim
nie mogliby zlikwidować 0, bardzo wielu ososbom na takiej klasie zależy
w innych szkołach też są taki(w cervantesie) to by było jeszcze bardziej beznadziejne niż cała ta reforma i matura razem wzięte
nie bedzie gimnazjum trudno, przynajmniej nie będzie podejscia, ze toNASI uczniowie a reszta z innych gimnazjów to uczniowie, którzy sie tu dostali(nie wiem czy ktoś zrozumie o co mi chodzia le po historii jestem wybitnie śpiąca:-)) -
sapient
-
♥ panna Nonszalancja
-
Anonim
pytania ze starożytności były żenujaco łatwe. mówiłam wam żebyście się nie uczyli :D
nawet nie napisaliśmy tego do końca bo było z 15 karteczek więc adamczyk nam dała do domu żebyśmy dokończyli.
może mi się wydaje... ale jak czytam niektóre zadania to czuje się jakby mnie traktowali jak idiotkę :/
oczywiście znowu były problemy ze źródełkami statystycznymi bo nie umiemy liczyć... :]
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne