-
Anonim
Jeśli ktoś potrzebuje (1. klasa LO i niżej, bo jestem w 2.), to pisać na gg: 3819837, albo pytać w szkole.
Mam ostatnio problemy z kasą, a przydałaby się, bo np pod koniec maja chciałbym pojechać na turniej do Szczecina :] -
sapient
kurcze, a juz sie chcialem zapisac...dostalem slaba ocenke z rachunku prawdopodobienstwa i liczylem, ze razem posiedzimy i popracujemy nad tym...
niestety 3 nie jest ponizej 1, wiec raczej sie nie uda :( -
miss grona
-
weronika
korepetycje z matmy/fizyki- polecam mojego brata, studencik politechniki, info u mnie :D
-
-
chalczyk
Jakies korki mozna sie tez zglaszac do mnie!!Studiuje fizyke,wiec fizyka i matma nie ma sprawy:) -
Anonim
-
eliza
chalczyk przeciez i tak nie nauczysz; P
a do kuby, to rzeczywiscie w sprawach matmy, to zglaszac sie mozna...; ) -
Anonim
-
Anonim
Tak, Eliza. Szczególnie w sytuacji z poniedziałkowej lekcji; ) (nie było Cię) -
sapient
-
Anonim
To chce ktoś czy nie? Ja naprawdę chcę do tego Szczecina pod koniec maja jechać :] -
♥ cherry cocktail;)
no to może i ja polecę mojego faceta??studiuje fize na UW więc matma chemia i fiz spoczkowa..3 rok:P -
sapient
i naprawde wierzysz..ze matematyka z klasy I jest na tyle zaawansowana, ze moze wystapic jakis niecierpiacy zwloki problem(staly, zeby korepetycje trwaly chwile), ktorego nie bedzie mogl rozwiazac ani nikt z kolegow(for free) ani nauczyciel(powiedzmy w szkole) i bedzie trzeba sie zwrocic do Ciebie po odplatna porade?interesujace..; ) :P -
Anonim
Ja mówię ogólnie- jak ktoś ma znajomych czy coś... bo nie wiem, jak inaczej zdobyć kasę :P
A poza tym Soul Calibur 3 zbliża się wielkimi krokami i będe chciał zamówić pre-order z USA! -
Anonim
-
Iga
-
lodowy typ z przymrozeniem oka;)
to chyb awiecej zarobisz rozdajac ulotki bo jakos nie widze ych tlumow kotrzy chca placic desperatowi bo do szczecnia mu sie marzy pojechac!!! -
♥ cherry cocktail;)
-
コム・デ・ギャルソン
-
♥ cherry cocktail;)
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne