Gronkowiec Żmichowskiej [1316]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Jeśli ktoś potrzebuje (1. klasa LO i niżej, bo jestem w 2.), to pisać na gg: 3819837, albo pytać w szkole.
    Mam ostatnio problemy z kasą, a przydałaby się, bo np pod koniec maja chciałbym pojechać na turniej do Szczecina :]
  • sapient

kurcze, a juz sie chcialem zapisac...dostalem slaba ocenke z rachunku prawdopodobienstwa i liczylem, ze razem posiedzimy i popracujemy nad tym...
    niestety 3 nie jest ponizej 1, wiec raczej sie nie uda :(
  • miss grona

a co to jest słaba ocenka? bo ja z rachunku dostałam 3+
  • weronika

korepetycje z matmy/fizyki- polecam mojego brata, studencik politechniki, info u mnie :D
  • chalczyk

Jakies korki mozna sie tez zglaszac do mnie!!Studiuje fizyke,wiec fizyka i matma nie ma sprawy:)
  • Anonim

Chcecie mi kasę zabrać :P
  • eliza

chalczyk przeciez i tak nie nauczysz; P
    a do kuby, to rzeczywiscie w sprawach matmy, to zglaszac sie mozna...; )
  • Anonim

tak, tak Jakubie! a konkurencja silna!!
  • Anonim

Tak, Eliza. Szczególnie w sytuacji z poniedziałkowej lekcji; ) (nie było Cię)
  • sapient

jaka to roznica..:P
  • Anonim

To chce ktoś czy nie? Ja naprawdę chcę do tego Szczecina pod koniec maja jechać :]
  • ♥ cherry cocktail;)

no to może i ja polecę mojego faceta??studiuje fize na UW więc matma chemia i fiz spoczkowa..3 rok:P
  • sapient

i naprawde wierzysz..ze matematyka z klasy I jest na tyle zaawansowana, ze moze wystapic jakis niecierpiacy zwloki problem(staly, zeby korepetycje trwaly chwile), ktorego nie bedzie mogl rozwiazac ani nikt z kolegow(for free) ani nauczyciel(powiedzmy w szkole) i bedzie trzeba sie zwrocic do Ciebie po odplatna porade?interesujace..; ) :P
  • Anonim

Ja mówię ogólnie- jak ktoś ma znajomych czy coś... bo nie wiem, jak inaczej zdobyć kasę :P
    A poza tym Soul Calibur 3 zbliża się wielkimi krokami i będe chciał zamówić pre-order z USA!
  • Anonim

i bedziesz mlodszych kolegow wyzyskiwal :K
  • Iga

ja tez chce miec faceta na fizyce :( !!!
  • lodowy typ z przymrozeniem oka;)

to chyb awiecej zarobisz rozdajac ulotki bo jakos nie widze ych tlumow kotrzy chca placic desperatowi bo do szczecnia mu sie marzy pojechac!!!
  • ♥ cherry cocktail;)

hehe ja CI swojego nie pożyczę bynajmniej:D
  • コム・デ・ギャルソン

oj tak ona jest chorobliwie zazdrosna o niego :)
  • ♥ cherry cocktail;)

ohohoho..od razu chorobliwie zazdrosna:P
| |

Ta szkoła jest jak ten opis...

XV LO im. Narcyzy Żmichowskiej

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)