- 1
- 2
-
wawrzon
szczerze petycja głÓpi pomysł, bardzo głUpi. Wiecie co to jest człowiek na głodzie nikotynowym? Teraz pomnóżcie to przez 10 i macie nauczyciela na głodzie nikotynowym. Mądre? Sami sobie odpowiedzcie. Nierozumiem jeszcze jednego aspektu-co to nam da? Mi to tito że sobie palą, nie boli mnie to wogóle. -
Grono.Net
w sumie masz racje, ale są tez tego dobre strony... np. nie bede juz musiała zatykać nosa siedząc przed panią Włosek :P -
Anonim
-
Maś
Hela, to nie zmienia faktu, że W. nie myje zębów...
Też nie przepadam za tym zapachem; /
Tak czy siak, z męskiego wcta śmierdzieć będzie nadal...z damskiego z resztą także.
A nauczyciele jak nie w palarni to gdzie indziej palic będą i szkoła ogólnie jak śmierdzi, tak smierdzieć będzie... -
-
magiera
nie, no sluchajcie....ja mysle, ze to jeden z lepszych pomyslow; ) opcja jest taka: brak palarni sprzyja poprawianiu stosunkow z nauczycielami-->teraz wszyscy jak jeden maz (cialo pedagogiczne oraz mlodziez droga nasza) stac beda na przerwach w bramie lub na tarasie. i to sie nazywa integracja; p
a pod petycja sie nie podpisalam... -
Anonim
-
wawrzon
Nie rozumiecie jednego.
Wolicie wkurwionego na maksa nauczyciela na Was czy może takeigo od którego śmierdzi szlugami? Dla mnie odpowiedź jest prosta. -
Anonim
cóż za nerwy :) ja wolę burakowskiego który nie pluje. to mi w zupełności wystarczy. -
Magnus
ej , sory bardzo, ale ten pedofil makara ma do mnie jakies żale, za to ze okazalo sie raz ze ja mam racje, a on nie. Poza tym jak zlikwidują palarnie, to jemu bedzie gorzej, przez co ja sie bede cieszył, a moze nawet dojdzie do tego ze nas opusci, gdyz warunki mu nie beda odpowiadać. Mnie on wnerwia ostro, gdyz malo umie a jeszcze gorzej tlumaczy, a o obiektywnym ocenianiu to on nie slyszał. ch mu w d i tyle, inni mnie nie obchodzą.
Co do palarni, to lepiej zeby jej nie bylo, bo kopie na schodach jak złaże do bufeta, a to nie jest luz:] -
Magnus
martwie sie tez o jakuba, on taki chorowity chlopczyk, ze to moze miec zly wplyw na jego jakze wrażliwy umysł i płuca:], jakubie dbaj o siebie! -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
Chorowity byłem jakiś czas temu, ale teraz jest ok :]
Poza tym forma w SC2 na wysokim poziomie :]
BTW: MegaMan X ROX! -
po śląsku Mija.
ja proponuje petycje o przydzialowe mydlo dla kazdego z nauczycieli - moze pan juzwik skapuje aluzje, subtelna ze hejhoho.papieros przy nim to miod i mleko.
wlasnie zgasilam swojego, a wiec wiem; ) -
po śląsku Mija.
-
Anonim
Juźwik podobno już kilka razy z okazji bodaj Dnia Nauczyciela dostał dezodorant czy mydło, więc kolejne takie aluzje chyba nie przyniosą oczekiwanych rezultatów. -
Magnus
jakubie, pytasz sie co ja mowie?? a co sie caly czas dzieje? ledwo dychasz, wzrok masz przerazony, pokasłujesz, łapiesz sie za kark i go masujesz, narzekasz, a po za tym to byl zart:D lol... glowa do gory^^ -
Anonim
-
Anonim
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne
|
|
Ta szkoła jest jak ten opis...