Gronkowiec Żmichowskiej [1316]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Asia

w piątek pojawilam sie w szkole na dodatkowych zajeciach z biologii i podczas przerwy na korytarzu bylo tak pusto i tak dziwnie... jednak rocznik 86 nadawal tej szkole niesamowitego charakteru :) zatem tesknicie za nasza obecnoscia czy wrecz przeciwnie wreszcie mozecie odżyc??
  • P.

Eeee... Jak na moje oko to bez różnicy
  • wojna

ja tez bylam w szkole ostatnio (w czwartek) i poza tym ze widzialam tylko pare osob z naszego 86, to wiekszej roznicy nie zauwazylam. tlok taki sam, nauczyciele tacy sami, nawet korytarz sie nie zmienil.
  • Anonim

A ja za nami tęsknie:(
  • Iga

ja tez bylam osttanio w czwartek i jest strasznie pustooooo
  • miss grona

no w końcu jakieś 130 osób ubyło..
    i to jakich osób :]
  • Anonim

a ja serio mowiac - to tesknie - ale nie za wszystkim.... (pewnie kazdy tak jak ja czuje... ale nie kazdy sie przyzna)
  • Anonim

ja też nie tęsknie za wszystkim, ale przecież przez tyle lat żyło się szkoła a tu nagle buch - co prawde buch którego się można było spodziewać - i koniec szkoły.... z jednej strony żałuję z drugiej nie, ale na pewno jest mi smutno jestem sentymentalna i tyle... a poza tym wiadomo, że rocznik 86 wymiata, więc Żmichowska będzie teraz już inna...
  • Anonim

egoiści
  • Anonim

jacy egoisci! kurcze - wiadomo przeciez ze nie za wszystkimi sie teskni - to normalne... i jak ktos otwarcie powie - to od razu egoista???
  • Kas.

Anne Grisu -> chcialam zauwazyc, ze jeszcze zostalo kilkoro przedstawicieli rocznika '86 w żmich :P a tak poza tym to rzeczywiscie troche pusto bez was
  • wojna

zostalo kilkoro przedstawicieli 86, a odeszlo pare 87:P
  • lodowy typ z przymrozeniem oka;)

no to pozostalosci naszego rocznika powinny teraz dzielnie bronic godnego imienia 86':)))
  • Anonim

właśnie, właśnie, więc brońcie naszego rocznika, może i jestem egoistką, ale ogólnie każdy kocha swój rocznik, chyba, że ktoś ma podejście I hate myself, ja takiego nie mam, więc kocham mój rocznik, co nie znaczy, że tylko siebie, kocham wszytkihc z 86:)no i 87 oczywiscie!!
  • Anonim

no wiec i ja 'egoistka' ; p
  • Kas.

heh nie martwcie sie, niedobitki '86 stana na wysokosci zadania; )
  • Anonim

Jestem pewna:)
  • Magnus

heh nie wątpie, ale mam pewne niepewności co do następnego rocznika:D
  • lodowy typ z przymrozeniem oka;)

wiedzac co za niedobitki pozostaly tesh sie nie martwie ze niesprostacie zadaniu:))pozdr
  • Praca,praca i jeszcze raz praca.

heh...

tęsknimy tęsknimy
    a jakże!:)
  • 1
  • 2
| |

Ta szkoła jest jak ten opis...

XV LO im. Narcyzy Żmichowskiej

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono