- 1
- 2
-
Asia
w piątek pojawilam sie w szkole na dodatkowych zajeciach z biologii i podczas przerwy na korytarzu bylo tak pusto i tak dziwnie... jednak rocznik 86 nadawal tej szkole niesamowitego charakteru :) zatem tesknicie za nasza obecnoscia czy wrecz przeciwnie wreszcie mozecie odżyc?? -
P.
-
wojna
ja tez bylam w szkole ostatnio (w czwartek) i poza tym ze widzialam tylko pare osob z naszego 86, to wiekszej roznicy nie zauwazylam. tlok taki sam, nauczyciele tacy sami, nawet korytarz sie nie zmienil. -
Anonim
-
-
Iga
-
miss grona
-
Anonim
a ja serio mowiac - to tesknie - ale nie za wszystkim.... (pewnie kazdy tak jak ja czuje... ale nie kazdy sie przyzna) -
Anonim
ja też nie tęsknie za wszystkim, ale przecież przez tyle lat żyło się szkoła a tu nagle buch - co prawde buch którego się można było spodziewać - i koniec szkoły.... z jednej strony żałuję z drugiej nie, ale na pewno jest mi smutno jestem sentymentalna i tyle... a poza tym wiadomo, że rocznik 86 wymiata, więc Żmichowska będzie teraz już inna... -
Anonim
-
Anonim
jacy egoisci! kurcze - wiadomo przeciez ze nie za wszystkimi sie teskni - to normalne... i jak ktos otwarcie powie - to od razu egoista??? -
Kas.
Anne Grisu -> chcialam zauwazyc, ze jeszcze zostalo kilkoro przedstawicieli rocznika '86 w żmich :P a tak poza tym to rzeczywiscie troche pusto bez was -
wojna
-
lodowy typ z przymrozeniem oka;)
no to pozostalosci naszego rocznika powinny teraz dzielnie bronic godnego imienia 86':))) -
Anonim
właśnie, właśnie, więc brońcie naszego rocznika, może i jestem egoistką, ale ogólnie każdy kocha swój rocznik, chyba, że ktoś ma podejście I hate myself, ja takiego nie mam, więc kocham mój rocznik, co nie znaczy, że tylko siebie, kocham wszytkihc z 86:)no i 87 oczywiscie!! -
Anonim
-
Kas.
-
Anonim
-
Magnus
heh nie wątpie, ale mam pewne niepewności co do następnego rocznika:D -
lodowy typ z przymrozeniem oka;)
wiedzac co za niedobitki pozostaly tesh sie nie martwie ze niesprostacie zadaniu:))pozdr -
Praca,praca i jeszcze raz praca.
- 1
- 2
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne