-
Krzyś
witam, chcialbym sie was zapytac jaki poziom jest w liceum w zmichowkiej. otoz interesuje mnie dokladnie poziom angielskiego, matematyki&fizyki i informatyki. najlepiej jakby wypowiedzial sie ktos z klasy wlasnie (mat inf ang). mam zamiar zdawac do tego liceum w tym roku i chce wiedziec czy warto... i czy to prawda ze tam same dziewczyny są ?? :D -
Anonim
-
sapient
W klasie mat-inf-ang jest raczej przewaga facetow i to spora(np 23-5 jak u mnie bylo, bo zem wlasnie skonczyl) w innych klasach przewaga dziewczyn jest spora(jak 1:6 np). Poziom matmy moze byc dobry jak bedziesz mial farta i trafisz na grysie, poziom informatyki nedzny, poziom fizyki taki sobie, a angielskiego w zaleznosci od tego na kogo trafisz. A ogolnie, to jesli naprawde Ci zalezy na mat-inf klasie, to nie w zmichowskiej. nie polecam.. -
Krzyś
-
-
Anonim
{A ogolnie, to jesli naprawde Ci zalezy na mat-inf klasie, to nie w zmichowskiej. nie polecam..} -szkoda, że nikt mi czegoś takiego nie powiedział nieco ponad 2 lata temu :P -
Krzyś
:D a to jakie licea polecasz o takim profilu?? tylko odrzucmy moze staszica i czackiego :D -
Anonim
-
Anonim
Głowa zapomniał dodać że nasz rocznik WYJĄTKOWO obfitował w chłopców i dlatego klasa B wyszła taka "męska"... z tego co wiem w poprzednich latach było gorzej
na temat matmy i fiz się nie wypowiadam z wiadomych przyczyn... :]
ale polecam łacinę ze słomczusiem i filozofię z p.dr. lipke tudzież panem taranienko :P -
Krzyś
acha, czyli ogolnie nie polecacie tej szkoly, niet ?? ej, ale w takim razie dlaczego zmichowska tak wysoko w rankingach stoii ?? w dostawalnosci na uW na scisle tez nie najgorzej... -
Anonim
bo jeszcze naszego rocznika nie liczyli :]
nie... teraz powiem poważnie:
po pierwsze UW to nie Politechnika
po drugie szkoła jest dobra, ale nie da sie ukryć że przedmioty ścisłe są traktowane po macoszemu. dla humanisty ok, ale 'matematycy' chyba sie u nas marnują... tak mi się wydaje jak obserwuje niektórych znajomych... no nie wiem, może ci jeszcze Głowa coś mądrzejszego powie -
Krzyś
-
Anonim
co prawda nie jestem z klasy mat inf ale trzeba przyznac ze ta szkola dla humanisty to raj
gorzej z innymi
ja zdaje biol chem fiz na maturce i wszystkiego musialam nauczyc sie sama
tez zalezy na kogo sie trafi
wysoko w rankingach bo ma wysoki poziom francuskiego(choc tez zalenie z kim ma sie lekcje)
i naprawde jest dobra lacina historia i inne hum
-
What Would We Do Without You?
moze nasi zdolni nieliczni matematycy ucza sie sami w domowych zaciszach?!
:)
ale najlepsza sa: historia, lacina, francuski(lala)itp -
Anonim
czejen, gdzie ty sie do zmiechowskiej wybierasz?; ))))
tam sami degeneraci w tej szkole, np. ja ja skonczylam. nie chcesz skonczyc jak autorka niniejszego posta.... -
Krzyś
:) no to pieknie... a tak sie nastawialem na ta szkole... no nic, bede musial celowac gdzie indziej. w kazdym razie dzieki za informacje. -
Anonim
a tak na serio. zmichowska jest spoko :)
jak do niej chodzilam, to jej nie docenialam, ale teraz jestem z niej bardzo zadowolona.... :)
wiec jesli sie zdecydujesz, na pewno nie bedziesz zalowal.
a ludzie sa zakreceni jak wszedzie.
mysle, ze bedzie ci sie podobalo.
znasz mnie i wiesz, jak jestem szajbnieta.... na takim wlasnie poziomie tam jest.
a na studia potem sie jest bardzo latwo dostac :) -
Krzyś
ale mie glownie o te scisle przedmioty + angielski chodzi... francuzkiego nie chce sie uczyc... -
Anonim
ja sie tam w zmichowskiej przez 5 lat opierdzielalam. NIC NIE ROBILAM.
wiec jesli o to ci chodzi, to ta szkola jest naprawde da best; )
ale szczerze, nie wiem, jaki teraz jest poziom przedmiotow scislych.
matematyka z jasiem zawsze stala wysoko. fizyka z dzidka do bani.
chemia - jak sie chciales nauczyc, to od biedy sie dalo.
angielski - w zaleznosci od nauczyciela.
wiec - choice is yours. -
Jan .
czejenek ty jakis mlotek chyba jestes. chcesz sie uczyc scislych i anglika i myslisz nad zmichowska? czlowieku idz sie lecz -
Pani Prezes
- Przeglądaj grona w kategorii Szkoły i Edukacja
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Śródmieście
- Załóż własne grono tematyczne