-
Lady Marion
Zamieszczamy informacje związane zarówno z książkami jak i filmami.
Minimum dyskusji(dopuszczam komentarze), maksimum informacji.
Nie trzeba zakładać oddzielnych wątków.
Zapraszam! -
Marta
-
Anonim
http://pl.youtube.com/watch?v=xNW5A... <- trailer
http://pl.youtube.com/watch?v=egZfu... <- wywiad z kristen i robem z planu
-
Ashen
ja się chyba jednak nie wybiorę na księżyc w nowiu o to artykuł:
Vanessa In “Twilight 2″?
Because of the success of “Twilight,” producers are thinking to make the second part of the movie. The gossip is that for Twilight 2, Vanessa Hudgens from “High School Musical” will play one of the vampires. Rob Pattinson and Kristen Stewart will also be at the filming again in April 09. The movie will be called “New Moon” and will include the HSM star. When they start filming in April 2009, the director will not be Catherine Hardwicke, but the actors themselves: Rob Pattinson and Kristen Stewart.
Już wolałam chyba poprzednią reżyserkę,bo ten jak coś wymyśli to ze stołka można spaśc...A wy co o tym myślicie?Ja uważam że takie słodkie gwiazdeczki nie nadają się do takiego typu filmu,zresztą jeśli chcą jeszcze bardziej popsuć ekranizacje książki lub coś bliskiemu temu to moje gratulacje ale moich 20 zł za film dostaną! -
-
Izka
-
Ashen
-
RoZbAjDaNa ZuZ.
skad to wzielas?
ja mysle ze to jakas sciema... niektorzy antyfani wstawiaja takie info do netu zeby tylko zniechecic fanow do ogldania filmu...
-
*::ba.chna::*
wczoraj o mało zawału nie dostałam jak ktos napisał, że chłopaków ze sfory mają zagrać the jonas brothers, ale TO to już przegięcie.
mam nadzieje, że to tylko plotki mające na celu przyciagnie uwagi przy produkcji.
śpiewający wampir....<sciana> -
Mrówa
-
RoZbAjDaNa ZuZ.
ja do jonasow nic nie mam ale lepiej (dla nich i dla nas), zeby dalej spiewali a aktorstwo (szczegolnie w takim filmie) sobie zdecydowanie odpojscili!! ^^
-
Anonim
-
Jula :)
-
Anonim
>*::ba.chna::* napisała:
>wczoraj o mało zawału nie dostałam jak ktos napisał, że
>chłopaków ze sfory mają zagrać the jonas brothers, ale
>TO to już przegięcie.
>
>mam nadzieje, że to tylko plotki mające na celu
>przyciagnie uwagi przy produkcji.
>
>śpiewający wampir....<sciana>
Oj, nie uważam, że udział The Jonas Brothers w "New Moon" miał być wielkim sukcesem! Racja, to JEST przegięcie -
Anonim
-
KARS
Ej a może ktos wiek kiedy będzie 2 i 3 i 4 najlepiej częćś w kinie bo ja dziś obejrzałam i chce więcej; pp -
Anonim
ksiezyc - koncowka 2009 , zacmienie z tego co widzialam na filmwebie 2012 -
Kinga
>jag napisała:
>ksiezyc - koncowka 2009 , zacmienie z tego co widzialam na
>filmwebie 2012
skoro napisane jest, że kwn bedzie pod koniec 2009, to pewnie znow sie przeciagnie i bedzie na poczatku 2010.. -
ηygus.♥
Powiedzcie mi (ale tak szczerze) jak wam się film "zmierzch" podobał bo niewiem czy pójśc bo jedna z moich koleżanek powiedział że ten film niszczy wizerunek książi. -
Anonim
mi sie tam podobal . dla mnie moglby byc dluzszy ( bo ja moge to ogladac caly czas) ale pewnie dla osob ktore nie czytaly ksiazki , dluzszy bylby nudny . -
Ashen
mi się nie podobał miał mało wspólnego z klimatem i atmosferą książki.Niby ok ale jak na ekranizacje to słabo,zresztą nie wiem czy Ci się spodoba bo Cię nie znam,taka moja opinia