Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Temidka

gdzie, co, kiedy, jak [;

ja byłam w mega clubie w katowicach w niedziele, było fantastycznie [;
  • Anonim

jej w końcu zagrają w Łodzi :] kiedys powiedzialam ze zrobie wszystko, a na jkims ich koncercie musze byc, heh juz w niedziele :]
  • Anonim

oo i tak wogole, idzie ktos na niego do dekompresji :>:>:>
  • Tasiek

Ja bym się przelazł na koncert jakby grali w wawie. Marzy mi sie Wiosna na żywo
  • Asieńka

hej dolacza kolejna sluchaczka zmz :)
    bylam wczoraj w dekompresji i powiem ze zmz podobal mi sie niz happysad; ) bardzo pozytywna muzyka...
    az mi zal nie jade na nie zabijaj...
  • Anonim

hej Asiu. Daj spokoj happysad tak dał dupy ze tyle ludków wyszło. A zółwie byli genialni, wiecej ich wiecej!! Tak sie wyskakałam ze masakra :] wogole tyle ludkow poznałam i kurde nawet nie wiem kto to :> a ty jak sie bawiłas?
  • Asieńka

:) muzyka zmz bardzo pozytywnie mnie nastroila, ich koncert wspominam swietnie a co do happysad to niestety sie zawiodlam...
    kto wie moze sie widzialysmy :)
  • Anonim

heh moze moze :> szkoda ze nie masz fotek to bym lookła :P

co ty na to żeby przed nastepnym jakims fajnym koncertem isc na jakieś winko? czy cus ?

wogole myslałam o aurorze, bo tam mam wjazd za darmo [o ile znajomy sie ogarnie, a nie ma wyboru :P]

ale jak cus to pisz, to mozna sie zgadac, ja lubie poznawać nowych ludków, a ty :>
  • Asieńka

lubie poznawac nowych ludkow a jak:) a jak jeszcze sluchaja zolwi to tym bardziej! :>
  • Anonim

a dlaczego na nie zabijaj ne jedziesz?

kurde oni grają tak 2.00 3.00 w nocy, makabra, bede wykończona, ale dam rade :D:D
  • Asieńka

nie jade bo bede w tym czasie w Krakowie...
    dla zmz na pewno znajdziesz sile! :>
  • Asieńka

Skaza=> w pazdzierniku w Deko zagoszcza zolwie moze wtedy sie poznamy; )
  • Dawidziasty

Ja chcę Żółwi w Stolicy! Ale dopiero po wakacjach, bo mnie wywala za miasto:)
  • a nie, rododendrony już są

zmz graj chyba 11 wrzesnia w Wawie jak sie nie myle...choc 13stego mam poprawke, to mnie to wali, na koncert sie wybieram.
  • Basia

no mają grac chyba w ramach trasy z Farben Lehre. Tak slyszalam :)
  • skarpetka

z Farben Lehre, Ga-Ga (co to?:P) i Prawdą.
    dopiero 22.10 w Krakowie :/
  • paulina

ja też chce żeby grali w warszawce , a tak wogóle mozna się przyłonczyc??; )
  • Anonim

ja chcę ZMZ w Wawie!!! skoro tyle chętnych to powinni wpaść; )
  • skarpetka

i wpadną :) do Warszawy 11.09(z FarbenL, GaGa i Prawdą)i i 27.10 (z FarbenLehre i Che)
  • paulina

uhu!!! Extra impreza dziękóweczka za information; )