zodiakalne barany [50959]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • natka

jakie są Baranki? :)
    ja bardziej czuję się humanistką...
  • etriel

a ja scisla :PP (bez skojarzen prosze! :P)
  • Elwira

ja tez bardziej humanistka, przedmioty scisle to czarna magia
  • Maćek

umysł ścisły, choć posiadający rużna wiedze na rużne tematy, ale napewno nie potrafiący pisać bezbłędnie, czyli humianistyka odpada...

A magią interesuje się tylko w grach typu BG i IWD...
  • Grono.Net

barany hymmm potrafia sie dostosowac do przeróznych sytuacji :)) trzeba jest ścisły nie trzeba szaleje ; )
  • MonikA

zdecydowanie humanistka , nie wiem jakim cudem przebrnęłam przez przedmioty ścisłe w liceum :-/ makabra
  • kizia

ja równiez humanistka,nie kumam przedmiotów ścisłych :)
  • Grono.Net

w liceum w mat-fizie byłem humanistą, teraz na archeologii (która we Francji sztuką jest, nie nauką) postrzegam swe studiowanie raczej ściśle. Ale to chyba wynika z nienajlepszego podejścia do tej dziedziny samych tworzących ją dzisiaj.
  • Arkadiusz ZED

HUMANISTA !!!

W liceum z matmy jechałem na 2,z fizyki i z chemii na 3 (i tylko dlatego bo nie chcieli zbytnio śrerdniej przedmiotów zaniżać:)))
  • Anonim

mieszanka humanisty ze ściśłymi :| , okropnośc; ) ale z matematyka , fizyką itp nigdy nie miałam problemów :) ba ! nawet na maturze zdawałam matematyka :D a fascynuje mnie częśc historii , uwiebiam pisac , czytac :) dziwne to jakies; )
  • Anonim

u mnie pomieszanie z poplątaniem - human i ścisły- jakoś dziwnie
  • Próżny Bezczelny Hipokryta

Barany jak wynika z definicji i grona sa poprostu idealne humanistyczno-scisle i scisle-humanistyczne a ja jestem Extremalista
  • Natolin the real Szatan!!

a ja tam nie potrafię się określić... ścisłe nie, a profil klasy humanistyczny (teatralna) ale historia też nie za bardzo mi podchodzi... jednak historia sztuki i obyczajów i teatr to chiba bardziej humanistyczne nie??? :)))
  • kofeina

zdecydowanie humanistka :D
  • Anonim

humanistka...
  • ● mag.

humanistka bez odchyłów i zdolności do ścisłych; )
  • Anonim

należę do ścisłej mniejszości - stylistyka w języku polskim i historia jest dla mnie czarną magią i tajemnicą nieodkrytej Atlantydy;)
  • Grono.Net

a ja... ani to ani to.. lubie twórczość manualną; ):P
  • Anonim

Humanistka :))
  • natka

no właśnie, a jeśli ktoś nie jest ani humanistą ani umysłem ścisłym to... kim jest?; P
| |

- aktywne - odważne - silne - energiczne - cenią wolność i indywidualność - optymiści -...

Fotki

Miejsca grona (0)