-
natka
-
etriel
-
Elwira
-
Maćek
umysł ścisły, choć posiadający rużna wiedze na rużne tematy, ale napewno nie potrafiący pisać bezbłędnie, czyli humianistyka odpada...
A magią interesuje się tylko w grach typu BG i IWD... -
-
Grono.Net
barany hymmm potrafia sie dostosowac do przeróznych sytuacji :)) trzeba jest ścisły nie trzeba szaleje ; ) -
MonikA
zdecydowanie humanistka , nie wiem jakim cudem przebrnęłam przez przedmioty ścisłe w liceum :-/ makabra -
-
Grono.Net
w liceum w mat-fizie byłem humanistą, teraz na archeologii (która we Francji sztuką jest, nie nauką) postrzegam swe studiowanie raczej ściśle. Ale to chyba wynika z nienajlepszego podejścia do tej dziedziny samych tworzących ją dzisiaj. -
Arkadiusz ZED
HUMANISTA !!!
W liceum z matmy jechałem na 2,z fizyki i z chemii na 3 (i tylko dlatego bo nie chcieli zbytnio śrerdniej przedmiotów zaniżać:))) -
Anonim
mieszanka humanisty ze ściśłymi :| , okropnośc; ) ale z matematyka , fizyką itp nigdy nie miałam problemów :) ba ! nawet na maturze zdawałam matematyka :D a fascynuje mnie częśc historii , uwiebiam pisac , czytac :) dziwne to jakies; ) -
Anonim
-
Próżny Bezczelny Hipokryta
Barany jak wynika z definicji i grona sa poprostu idealne humanistyczno-scisle i scisle-humanistyczne a ja jestem Extremalista
-
Natolin the real Szatan!!
a ja tam nie potrafię się określić... ścisłe nie, a profil klasy humanistyczny (teatralna) ale historia też nie za bardzo mi podchodzi... jednak historia sztuki i obyczajów i teatr to chiba bardziej humanistyczne nie??? :))) -
kofeina
-
Anonim
-
● mag.
-
Anonim
należę do ścisłej mniejszości - stylistyka w języku polskim i historia jest dla mnie czarną magią i tajemnicą nieodkrytej Atlantydy;) -
Grono.Net
-
Anonim
-
natka
no właśnie, a jeśli ktoś nie jest ani humanistą ani umysłem ścisłym to... kim jest?; P