-
Anonim
-
Grono.Net
wiele, wiele reczy. ale chyba tak najbardziej, to choćbym nie wiem jak teoretyzował, i się mądrzył to jednak samotności. -
Anonim
A ja boje sie odrzucenia i braku zrozumienia... I mam jedna fobie- wyjatkowo glupia! Potwornie boje sie slimakow!!! wrrr -
Natolin the real Szatan!!
a ja pająków heh ale jak niespodziewanie po mnie chodzą lub wyjdą mi na przeciw tak nagle :))))
a i jeszcze klaunów i porcelanowych lalek :))) serio, mam do nich jakiś taki neiokreślony wstręt czy coś... -
-
natka
samotności, niezrozumienia ze strony otoczenia, braku akceptacji...
straty osoby, którą najbardziej na świecie kocham, tzn. mamy.
a oprócz tego robactwa wszelkiego rodzaju.
i w ogóle, strachliwa jestem do granic możliwości; P -
Grono.Net
-
-
Koza niedługo nie będzie Kozą
mnie aktualnie przeraza zblizajacy sie wielkimi krokami egzamin z filozofii brrrrrr -
nuna
-
MonikA
hmm standarcik : samotności , odrzucenia , przyszłości , pająków , węży , chrząszczy majowych , ciasnych pomieszczeń , wind , choroby , śmierci -
Anonim
hmm jedyne co mi przychodzi do glowy to strata Rodziców - to mnie przeraża
a co strasznego jest w pajączkach ? milusie takie; ) :) -
Pαulα
Kattie co do rodziców ta masz racje, nawet wole nie wyobrażać sobie świata bez nich...
Ale PAJĄKI SĄ NA PRAWDE OKROPNE I WSTRĘTNE FUU!!! -
Zła Cesarzowa
-
Koza niedługo nie będzie Kozą
ja przezylam smierc jednego rodzica jako dziecko nie jest latwo ale czas leczy rany... -
Anonim
robactwa wszelakiego nie lubie....;] chyba jak wiekszosc barankow;]....
...no i smierci sie boje... -
Anonim
Ja też boję się śmierci, utraty rodziców, samotności...
również tego, że nie poczuję nigdy instynktu macierzyńskiego(co się wiąże z samotnością...)
no i tych wszystkich paskudnych robali... -
Maćek
-
natka
to ja dodam jeszcze, że boję się, że z jakichś powodów (mam na myśli raczej te zdrowotne, biologiczne) nie będę mogła nigdy zostać mamą... odpukać. -
Anonim
- wszelkiego rodzaju robactwa
- nieuleczalnej choroby
- straty rodziców
- samotności -
Anonim
czy kazda kobieta - baran boi sie praktycznie tego samego? robactwa i tego, ze nigdy nie bedzie mogla miec dzieci? ja tez tak mam....