-
Anonim
no wlasnie: Prezenty!!!
lubimy dawac?
lubimy dostawac?
co nas w tym najbardziej cieszy i dlaczego?
ja na ten przyklad na dzien kobiet kolezance z pracy, ktora "baranem" nie jest, ale ma wspaniale nazwisko 'Welna' (powaznie:) podarowalem mala owieczke zamiast kwiatka.
spodobalo sie:) -
Grono.Net
To fakt. wielka jest przyjemność w dawaniu prezentów. Ja w swej baranistości, (bądź nie. Prawdę rzekłszy nie znam się na tym) nie umiem nawet okazać mej radości dając komus prezent. A zawsze jest on tyle ważny, że ja nie uznaję czegoś takiego, że mógłbymn komuś podarować prezent kupny. zawsze muszę sam go zrobić. Czy zapinkę, czy jak ty guzu owieczkę z modeliny 2 lata temu, ale chyba wtedy to było koleżance na urodziny -
Anonim
ok. przyznam sie, nie mam zdolnosci manualnych.
nie wykonalem jej sam. coz...
w temacie urodzin i innych uroczystosci...
jakos nie potrafie wpasc na jakis fajny pomysl prezentu. gdy 'sciga' mnie data, mam pustke w glowie.
ja najbardziej lubie te sytuacje bez okazji.
a 8 marca nie chcialem poprostu przyjsc z kwiatem... -
Grono.Net
nie no ,oczywiście rozumiem. Poprostu jednak chodzi oto by prezent jaki by nie był wychiodził z serca. Gdy nie da rady komus czegoś powiedzieć, czy cos to można chociaż mu dać w jakiś sposób do zrozumienia. Bądź zrobić poprostu zwykłą przyjemność. Sprawić by ta osoba uśmiechnęła się i cieszyć się jej radością. -
-
Anonim
"chociaz˙ mu dac´ w jakis´ sposób do zrozumienia"
hahaha
to mnie rozwalilo jak sobie przypomnialem czemu kiedys kupilem (w zasadzie na zamowienie byl robiony:) kolezance kubek.
ucieszyla sie niesamowicie bo naprawde byl fajny...:)
powod byl jednak prozaiczny...
ona zawsze korzystala z mojego, wiec przychodzac do pracy nie mialem z czego sie napic...:) -
Grono.Net
-
eska
no właśnie, piszmy co lubimy dostawać, bo to nasz sezon się zbliża :) -
Maka
ehhehehhe....no tak nasz sezon....ja np lubie dostawac kwiaty:)ale zasadniczo wieksza przyjemnosc mi sprawia jak komus uda mi sie zrobic dobry prezent. -
Anonim
-
kons
Dokładnie senq praktyczne! tzn spoko może nie zawsze, ale nie lubię za bardzo dawać i dostawać głupich, niby śmiesznych rzeczy, które się później walają po domu. poza tym jak ja prezent kupuję zawsze mi się wydaje, że szkoda kasy na jakieś bzdety, jak można kupić coś fajnego.
uwielbiam dawać- bez okazji i z okazji. zazwyczaj nie mogę się doczekać dnia, kiedy będę mogła prezent wręczyć- nie raz już dałam coś przed czasem.
często jak się składamy ze znajomymi na coś to ja kupuję wszystko, wymyślam i pakuję, bo opakowanie jest dla mnie też BARDZO ważne- uwielbiam kolorowe pudełeczka, jak papier to z jakąś harmonijką czy czymś itd.
dostawać też lubię oczywiście... :) -
MonikA
Kolorowe pudełeczka , sliczne wstążeczki i kokardki i papier TO JEST TO :D uwielbiam takie sprawy , strasznie lubię " ładne rzeczy " i opakowanie ma tu wiele do powiedzenia ! prezenty raczej lubię dawać niż dostawać..ale nie wybrzydzam:D wybredna nie jestem jak daja to biore :D uwielbiam dostawać pluszaki ( strasznie infantylna jestem ) i rzeczywiście:D troszke praktycznych prezentów , ale te od serca, robione , choćby były koslawe i dla obcego oka nie za ładne są dla mnie skarbem największym -
Anonim
ja bym z przyjemnością jakaś ksiązkę dostała, albo nową klawiaturę :], piszmy, piszmy moze nasi znajomi zobaczą; ) -
Anonim
jejku, tylko niech mi nikt nie daje zadnych figurek do postawienia. Niecierpie.
-
kons
a ja generalnie lubię figurki ( o ile sama je sobie wybiorę) i inne duperele do mieszkania, bardzo lubię.
za to kiedyś dostałam od mojego chłopaka fartuszek z wystającym penisem- był badziewny i brzydki! i się wala... :) (nie czytaj tego bejb :) -
Anonim
lubię dawać prezenty i zwykle starannie je wybieram , dlatego nie lubię dostawać badziewnych rzeczy do postawienia , po których widać ,że ktoś kto je kupił nie miał czasu albo pomysłu i kupował prezent pół godziny przed wręczeniem go. jeśli chodzi o figurki,to nieprzepadam ,chyba że ktoś przywiózł mi małe kiczowate cudeńko z wycieczki ,które jest typowe dla jakiegoś kraju czy regionu :) -
kons
tak się zastanowiłam i chyba już nie lubię tych figurek. kiedys lubiłam, ale teraz wszystko powywalałam. (pieprznięta jestem...nie wiem co lubię :)
za to lubię ramki i zdjęcia!
a dostawać bardzo lubię kwiaty- najbardziej oczywiście bez okazji. pamiętam jak kiedyś weszłam do siebie do sypialni a tam róże i gerbery- było ich strasznie dużo, porozstawiane w całym pokoju!!! i to zupełnie bez okazji- byłam bardzo zaskoczona! uwielbiam takie niespodzianki! -
Anonim
no właśnie, ja też uwielbiam dawać prezenty wybieram je godzinami, bo muszą idealnie pasować do konkretnej osoby, do tego musi byc idealnie opakowany i takie tam, kazdy szczegól jest wazny, tak samo z kartkami z wyjazdów, albo świątecznymi każdą dobieram indywidualnie do adresata, i co w zamian? przewaznie dostaje kiczowate prezenty, brzydkie kartki:(, z drugiej strony dla mnie liczy sie pamiec wiec ze wszystkiego sie ciesze:), taki baran no:P -
Cornelia
-
Anonim
No jak znajomi mają zobaczyć to forum to:
CHCE NOWY ROWER; -) może jak wieksze literki to nie prze-Oczą -
hehe a ja nigdy nie wiem co chce jak przychodzi co do czego :D
ale może np coś z elektroniki?:P bardzo lubie rózne takie miłe gadżety :D
i NIE ZNOSZĘ durnostojek [czyt. figurek,ramek i innych takich]
za kwiatki też sie jakieś fajne nie obrazę :D
ooo albo moze byc nowy zegarek - sportowy bo ten co mam to czasem tak dziwnie za elegancko :>
hehe mam urodziny za miech i 3 dni :D pamietajcie! :DDDD