zodiakalne barany [50959]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Kochane baranki o tym jakie jesteśmy i jakich partnerów lubimy jeżeli chodzi o cechy charakteru, dobrze wiemy :P a co ze znakami wszych połówek?? podobno najlepiej nam z Lwami i Strzelcami a na ile to się sprawdza? :)
  • Anonim

ja do tej pory istnialam w dwoch dlugodystansowych zwiazkach...z wagami...
    ale chyba nie jest to dobry znak w parze z baranem..skoro wszystko sie rozpadlo..
  • Anonim

Tak tak! Wagi śmierdzą! :)
  • Anonim

hihihi...chyba do nas nie pasuja..poprostu
  • kofeina

ja czytalam ze zwiazek ryby z barankiem nie ma szans a jednak ma trwa ponad 2 lata; ]
  • Anonim

strzelce sa chyba OK, przynajmiej moj zwiazek ze strzelcem trwa juz dluuuuuuuuuugo :)
  • Gosia

musi być silny znak, by dzielnie stawiał czoła

no i wyrozumiały, żeby znosił fochy i humory...

i energiczny, by nadążał!

ech, jakby tak wymieniać, to by sie okazało, że tylko drugi baran może mieć tyle zalet w jednym;)
  • Anonim

@Gosia

Tak tak, masz racje :)
    Mixu baran-baran jeszcze nie mialem przyjemnosci wyprobowac :>
  • mickiewicz

co do baran - ryba..
    hmmm
    myślę, że nie do końca, u mnie trwało to 3 lata...[właśnie - trwało]

jakoś niebałdzo
  • Anonim

@KuPiŁaM*CzArNy*CiąGnIk

Tak to jest, niestety... Sam mialem okazje sie przekonac przez niecaly rok... Ja podziekowal za wagi, nigdy wiecej :P
  • Anonim

Dr.szu wszystkiego najlepszego!
    Osobiście nie polecam koziorożców, byków a tymbardziej raków! u mnie akurat jak narazie zgodność z astrologią jest i to duża :), polecam lwy :D
  • Anonim

wszystkiego naj naj naj...dr.szu :)
    zycze ci aby twojna zyciowa droga nigdy nie skierowala cie w strone wagi..;)
    chyba ze to bedzie bardzo wyjatkowa waga...
  • Turbo Tysio

hmm... lew... no i baran... w kazdym razie wiadomo o co bew. biega drugiej stronie...
  • Anonim

@darioszka
    Dziękuję! A dzisiaj Tobie życzę wyszystkigo najlepszego :)))))))

@KuPiŁaM*CzArNy*CiąGnIk
    Ślicznie dziękuję za życzonka ale z tą wagą to nie najlepszy pomysł, wiesz? :P Jedna przygoda z 'wyjątkową' wagą mi wystarczy:> Never again.
    Za to pani baran może się okazać 'strzałem w dziesiątkę' :)
  • Mów mi Kondor

no ja nie moge sie pochwalic zwiazkiem z baranem ale mam ochote sprobowac

ostatnio zakonczylem przygode z koziorozcem
    bylo wrecz fantastycznie ale po jakims 1,5 roku wszystko doslownie wszystko zaczelo isc nie tym torem ktorym powinno i w koncu sie z dziewczyna rozstalismy
  • hanex

wszystko, tylko nie byk; ))
  • Anonim

no właśnie.... ja jestem z barankiem, mam chłopaka baranka.., i powiem, ze żeby się dopasować dwóm baranom trzeba dobrych chęci.. bo jak na razie są problemy z osiaganiem kompromisów - każdy ciagnie w swoją stronę (jesteśmy ze sobą 4 miesiace). Ale szczerze mówiąc... jeśli chodzi o temperament i zachowanie - nie wiem czy inny znak by pasował:> No może lew... ale jak na razie obstaję przy baranie:D
  • Anonim

a tak w ogóle... to czasami sama zastanawiam się ile jest prawdy w tych opisach znaków zodiaku. Znam siebie iczasami naprawdę charakterem nie przypominam zodiakalnego barana... a czasami jest go we mnie aż za dużo:> hmm...
  • Anonim

mój ponad roczny związek z rakiem zakończył się dość dramatycznie, nigdy więcej raka ... raki są dwulicowe :)
  • Anonim

ja natomiast bylam z baranem, ale po prawie 2 latach sie skonczylo... nie obeszlo sie rowniez bez klotni
| |

- aktywne - odważne - silne - energiczne - cenią wolność i indywidualność - optymiści -...

Fotki

Miejsca grona (0)