zodiakalne barany [50959]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Mam

Czy ktoś może pomoże mi wyjaśnić tą zagadkę czy bardziej Baran czy bardziej Byk ?Z którym znakiem mam sie bardziej utozsamiać gdy horoskopy raz mówią tak a raz tak? Jak rozwiązać problem gdy czuje sie troche baranem a troche bykiem? Może ktos ma podobny problem
  • kryształ górski

Do tematu... SPALIĆ ŻYWCEM; )

no jejku nie przesadzasz czasem trochę :)

w horoskopie pod każdym znakiem znajdziesz coś dla siebie; )

Ja jak sobie spokojnie żyję to nie myślę o tym czy jestem Baranem... to bez sensu bo wtedy naginasz swoje postępowanie...
  • Anonim

myśle że powinniśmy przyjąć to co większość :) a w większości horoskopów Baran jest z 20.04 i koniec tematu , (ja jestem z 20 kwietnia :) , a jeżeli nie pasuje Ci to co przeczytasz to można ewentualnie zapożyczyć coś od Byka , podsumowując :) Baran czy Byk tak czy siak Rogaty :)
  • Mam

tak od razu chcesz mnie spalić żywcem :) może zdąże chociaż odpowiedziec na atak to nie jest tak na serio wiadomo że nie chodzę i nie zastanawiam sie czy tak by postąpil baran czy byk Bzdura totalna po prostu zapytałam bez wiekszego przerażenia Zasatanawiam sie czasem po prostu czy mama więcej cech barana czy byka Bo chyba to forum zodiakalnych baranów
  • Mam

i to sie liczy najbardziej rogate znaki są najlepsze spontaniczne i wybuchowe ....
  • kryształ górski

To był taki zabawny atak :) no gdzież ja swoimi krętymi rogami kogoś ubodę :)

ale Ty jak poczujesz w sobie Byka to pewnie zaraz mnie pogonisz; )

Jest jedna rada. Zapisz się na grono Byków- jak Cię nie wywalą z taką datą to możesz robić co chcesz :))
  • Anonim

ja tam jestem z 19 i wisi mi tam, ze jestem na przełomie :P jestem BARAN i koniec :]
  • kryształ górski

prawda jakie to proste :) a tu problemy stwarzają; )
  • słodki wermut

19 to na mur beton baran, z 20 gorzej, ale kto by się tam przejmował; )
    Też się urodziłam na przełomie... 20.04 - dzień urodzin Hitlera >:]
  • Mam

Ja tam się tym nie przejmuje zaznaczyłam tylko ten problem tak ogólnie żeby zgormadzić ludzi z tego samego dnia czyli z 20 kwietnia można sobie przecież tak ogónie podystkutować A o tym hitlerze to widzę że nie ja jedyna słysze ciągle Pozdro dla wszystkich baranków
  • Mam

A Ty Krzyśko to chyba lubisz ttroche zametu wprowadzać ale to pewnie ta rogata dusza rozumiem bo tez ją posiadam
  • kryształ górski

Przepraszam, ale zamęt to Ty wprowadziłaś utworzeniem tego tematu :)
    Ja jestem z 24 marca i w sumie mnie to nie dotyczy...

ale po co sobie taki problem stwarzać- baran od 21 marca do 20 kwietnia włącznie i koniec
  • corleone

to zalezy w ktorym roku sie urodzilas, godzina tez jest czasem istotna..
    hmm... jesli chcesz to podaj rok ur. i sprobuje znalezc kim tak naprawde jestes :)

pozdr

a
  • Mam

ok dziękuje 20.04.1985 o 13.20 a Ty Krzyśko tak się nie irytuj bo ja tu z sercem na dłoni po kompromis a Ty na mnie krzyczysz nie irytuj się tak bo to szkodliwe:)
  • kryształ górski

i co zrobisz jak Ci wyjdzie, że Byk ???; )

ja się zupełnie nie irytuję :) Ja mam taki paskudny charakter :)
  • M.

Żan ja sie urodzilam 20 kwietnia czyli ostatni dzien barana....co oznacza ze mozesz sie czuj barankiem :)
  • corleone

WITAJCIE KOCHANE BARANKI I 20-KWIETNIOWE BYKI, ZWANE BARANAMI :)))

niestety, wszyscy, którzy urodzili sie 20 kwietnia i po 20 kwietnia, od 1916 roku/ !!!/ sa BYKAMI.

takze prawie wszyscy zyjacy, urodzeni w XX wieku w dniach 20 kwietnia, sa BEZSPRZECZNIE bykami!!!

CZYLI, KRÓTKO MÓWIĄC, NIE MA ZADNEGO BARANA, KTÓRY URODZIŁBY SIĘ 20 KWIETNIA/ PO 1915 ROKU

a od 1952 r. wszyscy urodzeni od 19 kwietnia, co cztery lata, a potem częściej/ czyli 1956, 60, 64, 68, 72, 76, 80, 84, 85, 88, 89.../ sa rowniez bykami..

//ciekawostka '1: w latach 1903, 07, 11, 15 bykami byly osoby ur dopiero 21 kwietnia, przyszedłszy natomiast na swiat/ w tych latach/ dzien wczesniej, czlowiek mogl sie czuc baranem :)

ciekawostka '2: juz w 2080 roku urodzeni 18 kwietnia (!!!) ...beda BYKAMI :))) ...a nie baranami//

czyli, martwic sie moga ci, ktorzy urodzili sie 19 kwietnia, gdyz tu mozna wpasc w pulapke, natomiast wszyscy "20-kwietniowcy" moga spac spokojnie ....od 1916 roku, i uwazac sie za 100 byki-pewniaki... przez...moze nawet 1000 lat!/ //choc nie 100-procentowe, gdyz wazne sa jeszcze krawędzie znaku... ale to juz inna szkola jazdy :))

MAM NADZIEJE, ZE NIE WPROWADZIŁAM DUUUUZEGO ZAMIESZANIA... :)
    ach, te biedne, kochane byczki... co czują się barankami... z 20 kwietnia...

:)
  • corleone

ŻAN, chciałam eszcze dodać, że w 1985 roku słońce weszło w znak byka już 19-go kwietnia... także, jesli jestes z 20-go, to na 100% jesteś byczkiem...

dodatkowo, w roku Twojego urodzenia 20 kwietnia księżyc wchodzi w znak byka... i - można w uproszczeniu powiedzieć - że jesteś niejako podwójnym bykiem..

jesli chodzi o ascendent - czyli znak, który również ma na Ciebie duży wpływ, obliczyłam, że jest to LEW..

pozdrawiam serdecznie, mam nadzieję, że pomogłam..

A.
  • Mam

Dziękuję bardzo za pomoc IQ :)
  • kryształ górski

I co teraz Żanusiu z tą wiedzą poczniesz ???
  • 1
  • 2
| |

- aktywne - odważne - silne - energiczne - cenią wolność i indywidualność - optymiści -...

Fotki

Miejsca grona (0)