-
corleone
:)
niestety, wszyscy, którzy urodzili sie 20 kwietnia i po 20 kwietnia, od 1916 roku/ !!!/ sa BYKAMI.
takze prawie wszyscy zyjacy, urodzeni w XX wieku w dniach 20 kwietnia, sa BEZSPRZECZNIE bykami!!!
CZYLI, KRÓTKO MÓWIĄC, NIE MA ZADNEGO BARANA, KTÓRY URODZIŁBY SIĘ 20 KWIETNIA/ PO 1915 ROKU
a od 1952 r. wszyscy urodzeni od 19 kwietnia, co cztery lata, a potem częściej/ czyli 1956, 60, 64, 68, 72, 76, 80, 84, 85, 88, 89.../ sa rowniez bykami..
//ciekawostka '1: w latach 1903, 07, 11, 15 bykami byly osoby ur dopiero 21 kwietnia, przyszedłszy natomiast na swiat/ w tych latach/ dzien wczesniej, czlowiek mogl sie czuc baranem :)
ciekawostka '2: juz w 2080 roku urodzeni 18 kwietnia (!!!) ...beda BYKAMI :))) ...a nie baranami//
czyli, martwic sie moga ci, ktorzy urodzili sie 19 kwietnia, gdyz tu mozna wpasc w pulapke, natomiast wszyscy "20-kwietniowcy" moga spac spokojnie ....od 1916 roku, i uwazac sie za 100 byki-pewniaki... przez...moze nawet 1000 lat!/ //choc nie 100-procentowe, gdyz wazne sa jeszcze krawędzie znaku... ale to juz inna szkola jazdy :))
PRZESYLAM POZDROWIENIA :)
A. -
kryształ górski
A co z tymi co są spod znaku WĘŻOWNIKA ???
Czy w 2300 r. wogóle tacy będą ???
Spać nie mogę po nocach jak o tym myślę !!! -
10480
eee ale o co chodzi? bo ja nie wiem, czy to chodzi o kalendarz zreformowany? czy jak to tam? a co na to astrologia? prosze o jakies szczegolowe wytlumaczenie mi problemu -
Anonim
-
-
Anonim
-
Anonim
-
słodki wermut
bla bla bla....
boshhh.... ktoś jeszcze coś ciekawego wymyśli?
urodziłam się 20.04, czuję się baranem i nim jestem. -
kryształ górski
No i widzisz.. a ktoś tu Ci wmawia że jesteś Bykiem; )
Cholernie mi Was szkoda :)
Tylko po co wszędzie piszą że Baran do 20 kwietnia ???
Cóż za błąd !! To pewnie inne znaki też się przesuwają, a jak tak to niedługo też będę Bykiem !!! (wrzask, płacz i upadek...) -
corleone
bardzo zly weronie, z przykroscia musze stwierdzic, ze mimo, iz czujesz sie baranem, jestes bykiem :) niestety, nic na to nie poradze, to nie moja wina; ) ani nawet nie moja broszka :)
pozdrawiam
ps. dodam jeszcze, ze WSZYSTKO CO NAPISALAM WYZEJ TO ABSOLUTNA PRAWDA - zeby nie bylo niedomowien. w kazdym razie nie ma z czym polemizowac i nad czym sie zastanawiac...
ostatnio, jakies pol roku temu, brat kolezanki mial podobne watpliwosci, jest rowniez z 20-go. twierdzil ze jest baranem, ale boi sie ze moze bykiem. uswiadomilam mu, ze jednak jest bykiem.
co do krawedzi znaku, jest to kilka dni z poczatku lub z konca znaku, i na Twoj znak ma wplyw ten poprzedni lub ten nastepny znak, w zaleznosci od tego, czy jestes z konca czy z poczatku znaku. podobnie jest z ascendentem/ ktory wiaze sie z data i godzina urodzenia/
a.
-
corleone
...w wiekszosci "horoskopow"/ w prasie, necie/ rzeczywiscie uzywa sie daty 20 kwietnia dla barana, jednake jest to BLĄD, wynikający nie tyle z zaniedbania, co z braku profesjonalizmu osob ktore tworza takie horoskopy... czyli przepisuja oni BEZMYSLNIE daty, a moze nawet i horoskopy... ugh!; ) dlatego nie ma co ich czytac, bardzo czesto.
jak juz pisalam od prawie 100 lat jest to niezgodne z prawda... a za drugie 100 bedzie jeszcze inaczej :)
takze, watpliwosci moga miec ci, ktorzy urodzili sie 19 kwietnia/ jeszcze przez kilkadziesiat lat z 19 kwietnia beda i byki i barany/
ufff.. -
słodki wermut
ojejciu, no to faktycznie straaaaszny problem miał ten brat twojej koleżanki! dobrze, że został oświecony, bo bidak by się męczył i męczył nie wiadomo ile...... :P
...a można w ogóle wiedzieć z jakiego źródła zaczerpnęłaś te informacje? i jaki jest faktyczny argument, który to potwierdza?
(chyba że gdzieś przeoczyłam)
PS: mi tam nie jest przykro, nie chce mi się wierzyć w takie sprawy, a tym bardziej roztrząsać czy jestem byk czy baran - mam ważniejsze sprawy na głowie :)
w ogóle się zastanawiam czy warto wierzyć w te całe znaki zodiaku... :/
-
corleone
FAKTYCZNYM ZRODLEM SA OBLICZENIA. WYSTARCZY ZNAC POLOZENIE PLANET.
mozna zerknac do odpowiednich tablic, najpierw trzeba je miec :), ale nie jest to trudne. jest kilka fajnych ksiazek na ten temat...
tyle. :P
//swoja droga polecam taka lekture :)
a co do wiarygodnosci astrologii - nie wierze zazwyczaj w nic, czego nie sprawdzilam :)
polecam
do nastepnego!
ps. nie czytajcie tandetnych horoskopow! to sa tylko smieci!
pa!
:) a. -
Anonim
-
corleone
-
corleone
...chcialam jeszcze sie poprawic.
napisalam, ze wystarczy znac polozenie planet... a chodzilo mi o gwiazdy :)))/ oczywista!!!/
mam nadzieje, ze pomylka -dla niektorych- malo istotna; )
pozdro :* -
Agnieszka
ja jestem z 20 kwietnia i czuje sie 100 procentowym baranem,wiec mam gdzies te wszystkie obliczenia,jestem bylam i pozostane BARANEM -
Grono.Net
Zróbmy test i spytajmy znajomych jaki znak by nam przypisali. Być może okaże się, że niejedna panna jest wśród nas; -)
Rasowy baran z 20-tego kwietnia i nie dam sobie tego odebrać; -) -
corleone
-
corleone
ps. jesli juz uzywamy tych nazw, to trzymajmy sie pewnych zasad, ktore sa scisle z nimi zwiazane.
sa jeszcze inne horoskopy, mozna sie podeprzec przeciez np. astrologia chinska/ np. kogut, swinia../, majow czy celtow...
/kazdy moze czuc sie baranem :) -
Anonim
Co Wy tam wiecie o prawdziwych baranach. 100procentowym baranem jestem ja :D 21 marca nie tam jakiś 20 kwitnia. Ale z drugiej strony ciekawe czy Hitler czuł się baranem czy bykiem; -)