Zodiakalne Byki [48500]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Jarek

Delikatny smak i zapach, który czujesz z każdym łykiem. Jasno żółta ciecz spływa po Twoim języku, aby znaleźć się w żołądku. Upalny dzień, zimne piwo w ręku, to jest to. Jaki browar lubicie?? :)
  • Hudy :)

zimny pilsner urquell, ewentualnie lech
    szczochów nienawidze
  • Jarek

nikt szczochów nie lubi, tylko zależy kto jaki ma gust i co nazywa szczochami :). Ja lubię Żywca i Heinekena :)
  • Nika

heineken, żywiec,carlsberg
  • Anonim

LECH tak tak... ale jak nie ma kasy to nawet euro shopem nie pogardzę za 1,50 :D:D
  • Mags

lech i heineken... :D
  • Asienka86 Mrn

nie lubie piwa:)
  • Anonim

Zubr:)
  • Nika

no co ty Asieńka, byczki lubia piwo; )))
  • Hudy :)

no i własnie o tym szczochu za np 1,5 mówie :|
  • Holá monola

ja to ostatnio jestem smakosz:) ale standardowo raczej Carlsberg, Leszek, a do smaku Karmi kawowe (całe 0,5%:>)
  • Asienka86 Mrn

to ja sie wyłamie i trzymam sie tego ze nie lubie piwa ale jak juz mnie najdzie co zdaza sie zadziej niz zadko to warka z soczkiem malinowym
  • Anonim

Żywiec, Lech, Calsberg, Pilsner Urquell
  • Asia

a ja zimna wareczka no i harbas nie jest zly no calsberg tez pyszniutki :) ale u mnie prowadzi wareczka :)
  • ₪ Sławek WWL ₪

hmmm u mnie to zalezy od nastroju.
    Leszka, Tyskacza i Heinekena mam juz po dziurki w nosie czasami po weekendzie.
    Mieszam tematy jak Warka czerwona, Doga na zmiane smaku i wlasnie Carlsberga.
    Wczoraj pilem słowackie piweczka z promocji od kolegi :)
  • Anonim

Warka Strong:d
  • .

szkoda ze zakladajacy byl tak leniwy i nie sprawdzil ze juz sie tu o alkoholu pisalo
    2 razy
  • Jarek

przepraszam, najwyraźniej umknęło to mojej uwadze, sprawdzałem i niczego nie znalazłem
  • Asienka86 Mrn

jeden z nich to napowno do czego zdolne sa byki po %
  • kenny

kazdy ale najlepiej w kuflu lub szkalnce
    najlepszy z happy hours w parku :)