Zodiakalne Panny [37396]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Moją słabością jest zbytnia impulsywność. Do wszystkiego podchodzę z nadmierną ilością emocji - takie skrajności w skrajnościach. Czyli brak emocji wypośrodkowanych :/
  • Anonim

ja mam slabosc do czekolady i wysokich brunetow;)
  • Kinia

Ja mam s łabośc ogólnie do słodyczy i do blondynów
  • Valentine

słabość mam do zwierząt..np. zabrałam juz z ulicy 2 kotki i psa no a szczurka kupiłam w sklepie...ale przynajmniej jest bardzo wesoło w domciu
  • sisiclaro

do kawy...
    do leniwych poranków...
    do pewnego bruneta...
    do czekolady z orzechami...
    do rudych kotów...
    do butów... i bielizny...

... mogłabym tak wymienać do rana. Rozsądne panny pełne słabości...
    Oj, oj... niebezpieczny temat!:)
  • Ambasador Wschodu na Świat:)

To w takim razie z tymi slodyczami to naprawde cos jest u panien:D jak ich nie ma to ok jakos sie trzymam ale jak lezy mi na biurku....i tak patrzy na mnie cos takiego slodkiego to jest dopiero sprawdzian silnej woli;)!!!
  • Staśka

jak kazdy miewam chwile slabosci jesli chodzi o slodycze, ale bez przesady. da sie zyc bez:)
  • Anonim

u mnie to jest tak że cos slodkiego jest mi potrzebne kazdego dnia...;] niezaleznie od dobrego czy zlego humoru;]]] ja kocham czekolade z orzeszkami i lody czekoladowe;p

Własnie!!!!!:) wkoncu ktos lubi lody czekoladowe:D!! Problem polega na tym chyba ze jak nie ma zadnego smakolyka to jest gites;) ale jak cos lezy na biureczku to normalną rzeczą jest, że długo tak niepoleży:]!!!
  • Anonim

odkrylam ostatnio w Galerii Mokotow lody o smaku "kinder niespodzianka". po prostu pychota;] i jeszcemam slabosc do martini i cin&cin ale bialego;]

martini spoko ale na dluzsza mete mozna zbankrutowac:/ ale....student zawsze wymysli!! i znalazlo sie cos zastepczego - duzo, tanio i smakuje prawie jak martini!!:D nie ma to jak na kilkudniowe melanze!;)
  • Grono.Net

Oj oj...sŁodycze...oczywiście że tak a w szczegóLności biaŁa czekoLada.Martini? osobiście woLę Likier...aLe nie domowej roboty :P No i Panien nie woLno krytykować-w końcu wszystko wiemy i robimy najLepiej; ) Pozdro
  • Anonim

hehe krytyka a co to takiego;] w moim przypadku dochodzi to ze zawsze musi byc tak jak ja chce;p
  • Grono.Net

A widzisz..mam tak samo jak Ty; )

MiŁego wieczorKu
  • Anonim

hmmm panna z panna zawsze sie dogada;p mowie o znaku zodiaku;)) dzieki na wzajem
  • Anonim

oj, ale z tym krytykowaniem to troche tak, że to panny wszystko i wszystkich wiecznie krytykują, a i braku samoktytycyzmu zarzucić im nie można, więc już po co krytyka innych...; P
    no, tak jest ze mną na przykład, ale przecież panna pannie nie równa...; )

a słabości to mam od groma,
    podpiszę się pod tą do kawy, do kotów... do czerwonego wina we dwoje... do muzyków (hehe; )) do książek w leniwe, deszczowe dni... do rzeczy miłych w dotyku; > etc.
    a i do czekolady, a owszem, choć są okresy wzmożonego "zapotrzebowania" i chwilowej abstynencji; >
  • Lil'Killa

ja sądze, że chyba najbardziej jednak impulsywność... tudzież z tym krytykowaniem tez się zgodzę... ale z drugiej strony nie zabardzo wierze w to, ze znaki zodiaku mają wpływ na osobowosć...
  • Grono.Net

E tam impuLsywność...u mnie tej impuLsywności jest 0... :P
  • Anonim

a czyz my panny nie jestesmy kreatywne;]
  • Grono.Net

Jak najbardziej...ALe są wyjątki...i nie mówię tu o sobie; )