-
Księżniczka A. !
-
Przem
-
Hrabina Hanako
to chyba najbardziej uczuciowe znaki zodiaku... :) na pewno kochamy mocno i bardzo się przywiązujemy... lubimy wspominać miłe chwile, ale o tych złych nie jest nam niestety łatwo zapomnieć... :(
jeśli chodzi o znajome raki i o mnie: na pewno jest romantycznie; ) coś co występuje tylko u mnie, a u innych znajomych raczków nie ma: wielka spontaniczność i wariactwo w związku!;)
okazywanie miłości jest bardzo rozwinięte- na każdym kroku mój Książe czuje, że jest dla mnie najważniejszy (mam nadzieję!; )) kłótnie są gwałtowne, tak jak i nagłe wybuchy uczuciowości w chwilach sam na sam; ):P:P:P
pozdrawiam wszystkie raczki :) -
Anonim
jestem rakiem i kocham :lojalnie,namietnie,zmyslowo,o piekunczo ,romantycznie,.czule i zazdrosnie;)<LOL>:)))))))))))) ) -
-
Anonim
a ja jako raczek mam same przykrości w związku... zawsze...a raczej przeważnie -
eve`lina
-
eve`lina
-
eve`lina
-
Anonim
-
Księżniczka A. !
Zgadzam się z Tobą Sputniczko85 :) w 100%....
O złych chwilach jest nam ciężko zapomnieć,ale czasami się z tego śmiejemy,przynajmniej ja!!A co do wariactwa w związku to u mnie jest tego naprawdę dużo..A co do kłutni to oj...są one gwałtowne i bardzo ciężkie...Ale kiedy raczki się godzą to jest bardzoo przyjemnie:) -
Przem
a ja sie zgadzam z eve lina i to w 100%
ja jako raczek jestem strasznym zazdrosnikiem ta osobe to chcial bym miec tak tylko dla siebie:) pazerniak ze mnie:P -
Anonim
-
Aneta
Ciężko zdobyć zaufanie i miłość raczka, ale jak ktoś przebije już tę ochronną "skorupkę" to zostaje w sercu - forever. Miłość z pierwszego pozoru zimna, jednak prawdziwnie gorąca. -
Księżniczka A. !
-
Anonim
-
eve`lina
-
Przem
-
Grono.Net
z ta uczuciowoscia to cala prawda...czasem nawet przesadnie ją okazuję; ) ale i tak jestem dumna z tego ze jestem raczkiem :P -
Anonim
jako raczek jestem: czula, namietna, wierna, zazdrosna (co przechodzi czasem w zaborczosc), kochajaca bardzo bardzo mocno! -
Anonim
Agus zgadzam się z Tobą. Ja też jestem niesamowicie zazdrosna, wręcz chorobliwie. Wszystko przez to, że tak mocno kocham :)