Zodiakalne raki [51822]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Księżniczka A. !

A więc:>
  • Przem

hmm napewno mocno. dlugo pamitaja milosne rozczarowania
  • Hrabina Hanako

to chyba najbardziej uczuciowe znaki zodiaku... :) na pewno kochamy mocno i bardzo się przywiązujemy... lubimy wspominać miłe chwile, ale o tych złych nie jest nam niestety łatwo zapomnieć... :(
    jeśli chodzi o znajome raki i o mnie: na pewno jest romantycznie; ) coś co występuje tylko u mnie, a u innych znajomych raczków nie ma: wielka spontaniczność i wariactwo w związku!;)
    okazywanie miłości jest bardzo rozwinięte- na każdym kroku mój Książe czuje, że jest dla mnie najważniejszy (mam nadzieję!; )) kłótnie są gwałtowne, tak jak i nagłe wybuchy uczuciowości w chwilach sam na sam; ):P:P:P
    pozdrawiam wszystkie raczki :)
  • Anonim

jestem rakiem i kocham :lojalnie,namietnie,zmyslowo,o piekunczo ,romantycznie,.czule i zazdrosnie;)<LOL>:)))))))))))) )
  • Anonim

a ja jako raczek mam same przykrości w związku... zawsze...a raczej przeważnie
  • eve`lina

mocno, wiernie i do końca
    oczywiście jeżeli ktoś na to zasługuje; ))
  • eve`lina

i zgadzam się z wypowiedzią Asi JAK NAJBARDZIEJ :)
  • eve`lina

Sorka
    Asi ---> Asinek
  • Anonim

NIE MA ZA CO;)<lol>:)))
  • Księżniczka A. !

Zgadzam się z Tobą Sputniczko85 :) w 100%....
    O złych chwilach jest nam ciężko zapomnieć,ale czasami się z tego śmiejemy,przynajmniej ja!!A co do wariactwa w związku to u mnie jest tego naprawdę dużo..A co do kłutni to oj...są one gwałtowne i bardzo ciężkie...Ale kiedy raczki się godzą to jest bardzoo przyjemnie:)
  • Przem

a ja sie zgadzam z eve lina i to w 100%
    ja jako raczek jestem strasznym zazdrosnikiem ta osobe to chcial bym miec tak tylko dla siebie:) pazerniak ze mnie:P
  • Anonim

zgadzam sie kochana osobe mam neiraz chcec zamakan w zlotej klatce;)
  • Aneta

Ciężko zdobyć zaufanie i miłość raczka, ale jak ktoś przebije już tę ochronną "skorupkę" to zostaje w sercu - forever. Miłość z pierwszego pozoru zimna, jednak prawdziwnie gorąca.
  • Księżniczka A. !

Oj tak jest,z dnia na dzień raczek kocha coraz bardziej:*
  • Anonim

a niekotre chyab sa uzaleznione od milosci:><LOL>:)))))))
  • eve`lina

ja jestem uzależniona :)) i nie chcem się z tego leczyć; )
  • Przem

Aneta A.E.B Misia sam bym lepiej tego nie ujoł dobrze pwiedziane:)
  • Grono.Net

z ta uczuciowoscia to cala prawda...czasem nawet przesadnie ją okazuję; ) ale i tak jestem dumna z tego ze jestem raczkiem :P
  • Anonim

jako raczek jestem: czula, namietna, wierna, zazdrosna (co przechodzi czasem w zaborczosc), kochajaca bardzo bardzo mocno!
  • Anonim

Agus zgadzam się z Tobą. Ja też jestem niesamowicie zazdrosna, wręcz chorobliwie. Wszystko przez to, że tak mocno kocham :)
| |

Wpisujcie się zodiakalne raczki!!! DUBLE TEMATÓW BĘDĄ KASOWANE DLATEGO PROSZĘ PRZED ZAŁOŻEN...

Fotki

Miejsca grona (0)