-
Anonim
jak się zapatrujecie na metro, hałasujące pod podłogą? ja już nie mogę wytrzymać, nawet, jak przejeżdżają teraz zawracające wagony, słychać:
- buuuuuuu.
strach pomyśleć, co będzie, jak zacznie kursować co minutę... -
Anonim
Ja mieszkam w tym zoltym budynku gdzie jest Apteka, tuz kolo stacji Plac Wilsona, i musze powiedziec ze to raczej wesolo sie nie zapowiada:/... -
BALET-MISTRZ
jakos ostatnio stalem na przystanku przy ksiegarni i czekalem na bus.... i tak nagle czuje ze mi sie ziemia trzesie pod nogami.....
wspolczuje mieszkancom, ale niestety takie sa koszty postepu technicznego :) -
Ewciak
ja też mieszkam na Wilsona, podłoga sie trzęsie i woda w szklankach mi chlupocze :P -
-
lubie dobrze zjeść
bosz, co wy opowiadacie, naprawdę?... ja na słowackiego nic nie czuję, ale fakt że dziura niejako po drugiej stronie ulicy
a urzędowa propaganda mówi że nic się nie trzęsie, dziwne;) -
♫ ♪ ♫ Słoń ♫ ♪ ♫
-
'~~Shiponkasss~'~`...
coza bzdury tye urzędasy gadają ....trzesie się i to jak....jak się na wilsona stoi to czyć że ziemia chodzi.....ludzie (ci co mieszkają wilsona) WSPÓŁCZUJE -
Anonim
-
finn103
Ja czekam az budynki zaczna sie zawalac...
Wszechobecny chaos i zniszczenie... -
Anonim
Ej, przynajmniej dokładnie wiadomo o której przyjezdza pociag; P - nie trzeba miec rozkladu (tia.. rozklad metra, ktore jezdzi co 5 minut..ciekawe;)- wystarczy spojrzec na szklanke z woda :D -
Monika
-
Monika
-
Monika
-
Monika
-
lubie dobrze zjeść
otwierają stację!!!!!!!!!
przechodziłem chwilę temu obok budowy i powiedział mi o tym ochroniarz! sam z siebie, muszą być tym bardzo podekscytowani;-) rano mają otworzyć a może nawet już w nocy
wreszcie... -
Smoq
-
MIłosz
-
Anonim
to po pogrzebie skocze zobaczyc ocenic i ew zostawic tu swoj wywod co mi sie nie podoba; ) -
♫ ♪ ♫ Słoń ♫ ♪ ♫
-
Anonim
Ej, teoretycznie metrem jezdzimy juz od dwoch miesiecy (dobrze liczę? Kiedy miało zostac otwarte wg planow??) :)
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Warszawa - Żoliborz
- Załóż własne grono tematyczne
Grono najpiękniejszej warszawskiej dzielnicy :) Wszelkie ogłoszenia proszę umieszczać w przykl...
Miejsca grona (11)
-
Icterus Studio tatuazu i kolczykowania Juliusza Słowackiego, Warszawa
-
Icterus Studio tatuazu i kolczykowania Juliusza Słowackiego, Warszawa
-
Centrum Inicjatyw Lokalnych Wrzeciono Wrzeciono, Warsaw
-
gunsmith.pl Leopolda Lisa-Kuli, Warsaw
-
Potocka 21 Potocka, Warsaw
- Dodaj miejsce