- 1
- 2
-
Anonim
-
Grono.Net
Tak mielismy ja w kasynie policyjnym na Rakowieckiej. Jeden koles podszczypywal kelnerke i wyszedl kelner i dal mu w morde. -
Dudek
To klub Magnum ( niby knajpa psiarów ) a tak naprawde to cwaniaki z rakowieckiej ja oblegaja :) . Ale najba byla konkretna.Pamietam że z thenowa wywalilismy finlandie ( spora ilość ) i Gruchalska ostro tam wymiatała :))))) -
Michał
-
-
Anonim
-
®εβυκ
ja mialem na okeciu, Do najebanych nalezy zaliczyc Wołka;] Wszyscy sie smialismy z 3cio klasistow(po gimnazjum) jak sie maskowali w kiblu zeby sie trche napic....;] -
Anonim
A podczas naszej 100 podaczas tanczenia poloneza wszystko by bylo zajebiscie, gdyby walerian sie ni epierdolnal i poszedl w zla strone podczas tanca :))) -
Czarna
rocznik 85/84 (bo to byl bardzo pomieszany rocznik) mial w hotelu Holiday Inn i bylo wyczepiscie!!!!! polecam wszystkim ktorzy planuja stoodniooffke dopiero - zarcie bomba -
Anonim
-
Anonim
a pamietasz jak liścia dostałeś ode mnie za to że sie najebałeś jak świnia? od razu otrzeźwiałeś!hehehe -
Czarna
-
Anonim
-
Anonim
chomik ty napewno duzo niepamietasz Kto Ci dawał kawe do picia w meskim kiblu??? hehe
Ja pamietam ta studniowke... :p -
Anonim
-
Anonim
Co do Waleriana to zalujcie ze nie widzieliscie jak sie bawil do "bania u cygana"- piekny widok. Sam na sali byl ! -
lipik
ja pamietam tylko poloneza i jakies urywki afterka u kolezki na mokotowie po tym jak nas wyprosili punkt 4 -
Anonim
kurcze jak mozecie tak malo pisac o 100 dniowkach przeciez tam tyle sie dzialo?-jak kazdy nauczyciel sie "rozluznil"hehe -
۞ Czaki
-
mgr Jacu :)
ja miałem w magnum 100dniówke. rocznik 81. on to sie umiał bawić. pamiętam że Sankowski wpadł koło 22 juz po paru głębszych. Koszade mówiła że z niej abstynentka a chlała ze aż miło -
Anonim
ja tez mialam studiowke w magnum rocznik wtedy byl 84 i 83-potem po studniowce poprawiny w tym samym miejscu zrobilismy niezle bylo-ze studniowki pamietam glownie fajowy kabaret i nabijanie sie z nauczycieli.fajne bylo przedstawienie moczulskiego i jego tekstow beda wieczne te teksty-no iii melanz kazdego po kojei hehe
- 1
- 2