ZSE nr 28, Puławska 113 W-wa [284]

Zapisz się
  • 1
  • 2
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

Pamietacie ja jeszcze?
  • Grono.Net

Tak mielismy ja w kasynie policyjnym na Rakowieckiej. Jeden koles podszczypywal kelnerke i wyszedl kelner i dal mu w morde.
  • Dudek

To klub Magnum ( niby knajpa psiarów ) a tak naprawde to cwaniaki z rakowieckiej ja oblegaja :) . Ale najba byla konkretna.Pamietam że z thenowa wywalilismy finlandie ( spora ilość ) i Gruchalska ostro tam wymiatała :)))))
  • Michał

100dnioweczka byla niezla... :) Przemyt vody tez... :]
  • Anonim

A jak najebany Sankowski podrywal wszystkie dziewczyny ....
  • ®εβυκ

ja mialem na okeciu, Do najebanych nalezy zaliczyc Wołka;] Wszyscy sie smialismy z 3cio klasistow(po gimnazjum) jak sie maskowali w kiblu zeby sie trche napic....;]
  • Anonim

A podczas naszej 100 podaczas tanczenia poloneza wszystko by bylo zajebiscie, gdyby walerian sie ni epierdolnal i poszedl w zla strone podczas tanca :)))
  • Czarna

rocznik 85/84 (bo to byl bardzo pomieszany rocznik) mial w hotelu Holiday Inn i bylo wyczepiscie!!!!! polecam wszystkim ktorzy planuja stoodniooffke dopiero - zarcie bomba
  • Anonim

Ja tam za dużo nie pamiętam:D:D Ale ogólnie było zajebiście.
  • Anonim

a pamietasz jak liścia dostałeś ode mnie za to że sie najebałeś jak świnia? od razu otrzeźwiałeś!hehehe
  • Czarna

obaj zescie byli dobrzy na 100dniowce :D
  • Anonim

Pewnie że pamiętam:D Było dawno:D No tam wszyscy byli nieźli:D
  • Anonim

chomik ty napewno duzo niepamietasz Kto Ci dawał kawe do picia w meskim kiblu??? hehe
    Ja pamietam ta studniowke... :p
  • Anonim

DObra luzik to już pamiętam:D Ale nie było źle:D
  • Anonim

Co do Waleriana to zalujcie ze nie widzieliscie jak sie bawil do "bania u cygana"- piekny widok. Sam na sali byl !
  • lipik

ja pamietam tylko poloneza i jakies urywki afterka u kolezki na mokotowie po tym jak nas wyprosili punkt 4
  • Anonim

kurcze jak mozecie tak malo pisac o 100 dniowkach przeciez tam tyle sie dzialo?-jak kazdy nauczyciel sie "rozluznil"hehe
  • ۞ Czaki

moze niektozy tak mało pamietają co sie działo na 100 dniowce :>
  • mgr Jacu :)

ja miałem w magnum 100dniówke. rocznik 81. on to sie umiał bawić. pamiętam że Sankowski wpadł koło 22 juz po paru głębszych. Koszade mówiła że z niej abstynentka a chlała ze aż miło
  • Anonim

ja tez mialam studiowke w magnum rocznik wtedy byl 84 i 83-potem po studniowce poprawiny w tym samym miejscu zrobilismy niezle bylo-ze studniowki pamietam glownie fajowy kabaret i nabijanie sie z nauczycieli.fajne bylo przedstawienie moczulskiego i jego tekstow beda wieczne te teksty-no iii melanz kazdego po kojei hehe
  • 1
  • 2
| |

Zespół Szkół Elektrycznych nr 28, a konkretniej Technikum Elektryczne nr 2 im. Synów Pułku, ul...

CIII Liceum Ogólnokształcące

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)