ZST Puławy-Chemik [272]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Marcin

Postanowiłem założyć forum naszej wspaniałej szkoły, wiem że wakacje sę zbliżją ale fajnie będzie wiedzieć co porabiają starzy znajomi, kto wiem może nawet odwiedzi nas grono pedagogiczne
    Wpisujcie się
  • KrzyH

Helo ....pewnie ze ktos odwiedzi :> ja sie przyznaje bez bicia...ukonczyłem 'chemik' klasa LT ...
  • Anonim

5cT, 2004.
  • Anonim

jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo jo... no i jeszcze jedno jo co by sens miało... ale mi sie kutfa zrymowało::D:D:D... hohohoh...
    witam...
    chemik RLZ... 1998-2002 klasa FLT-> najwieksze głąby w szkole... ale co tam... trzeba by wiecej osob zgarnac do grona... :D:D:D bo nas malo jest:D:D
  • KrzyH

Panie chrzanooki śmialo, trzeba zwoływać ludzi; )
  • Pinek

Witojcie Chopy:) nie bede sie przedstawial bo i tak pewnie znacie takiego glaba jak ja Vel.Pinek:D
    Chemik....Jasne ze TAK 1999-2003 KL. I-VI BL Ale byla jazda:D:D
  • Grono.Net

3bz 1997 :D
  • Wojtek

Ja w 2002 pisałem maturę byłem w klasie zT a wczesniej w bZ
  • dml

4ml 2000 :P
  • Grono.Net

1999-2003 LT
  • KrzyH

Siemano Kamilos :D stare dzieje :D
  • Grono.Net

witaj :D
    Dawno Cie juz nie widziałęm , musimy sie styknąć gdzieś . Zabrać bąka Sika i poszaleć; P
    Pozdrawiam
  • KrzyH

styknac sie trzeba :) jak najbardziej jestem za :)
  • Marcin

Ja też jestem chęty zreszta jak zawsze !
    krzychu pamietaj o fotach z koncertu dla mnie
  • KrzyH

nie ma problema :) jutro zrzuce dla pewnosci na cedeka :D plytka bedzie czekala na ciebie, wiec ok :) chmielaki byly ok; )
  • martyn

ehh mnie czeka już po wakacjach 2 liceum w tej "cudownej szkole"; ) fajnie ze na gronie znależli sie ludzie z chemika :D
  • Maurer

To i ja się dopisuję. 2002-2005. EL.
  • martyn

no juz poczatek roku wiec znowu ...goł tu chemik :)
  • Anonim

:)
  • Maurer

No początek właśnie. Ptysiek Ty może kogoś tu ściągniesz z ZST, co?, bo jak na razie to ubogo tu zdeka. Ja to już tam nie chodzę, ale będę pewnie w poniedziałek czy wtorek żeby książki może opchnąć do LP zarządzanie info. Nie chcesz może jakiejś?
| |

Zespól Szkół Technicznych im. Marii Skłodowskiej Curie w Puławach przy ulicy Wojska Polskiego

Zespół Szkół nr 3 w Puławach

• do

Grona tematyczne:

Dołącz grono

Fotki

Miejsca grona (0)