-
Sylvii:)
Może będziemy tu pisać o jakiś wpadkach, wypadkach bądź cikawych spotkaniach żużlowych?:)
-
Marcin K.
Ponoć pewnego razu, jeden zagranicznych żużlowców jeżdżących w naszej lidze dla KKŻ Krosno zamiast na mecz do Krosna na Podkarpaciu dotarł do Krosna Odrzańskiego i usilnie próbował wmówić mieszkańcom tego miasta, że gdzieś u nich znajduje się tor żużlowy:) -
-
Thor
-
-
niestety nie widzialam, a nawet chyba troszke zaluje, hehe:) pozdrufka -
Konrad
a ja słyszałem o przypadkach kiedy obco przyjeżdżali na mecze z silnikami w reklamówkach;) -
-
Grono.Net
no zdarza sie nawet tak ja pamietam jak jeden z obcokrajowcuw przyjechal na mecz tylko z kewlarem -
Łukasz Maj
kilka z Częstochowy
-kiedys Grzesiowi Walaskowi w wyniku jakiejs kontuzji tak spuchła głowa ze nie mogł zalozyc kasku i przez to wystapic w meczu ligowm:P
-podczas spotkania CKM Włókniarz-Stal Rzeszów(ok 94-96),Janusz Stachyra jezdzacy jako zawodnik CKMu,rownoczesnie prowadzil(jako trener) zespol Stali:D
-w 95 Sławek Drabik stracil prawo jazdy i przez to mozliwosc startow na torze : prowadzil samochod pod wplywem jakiejs ilosci ognistych plynow,zatrzymany podobno pokazal funkcjonariusza swoje 4 litery
to by bylo na tyle ciekawostek:P
-
Grono.Net
Z ciekawostek...
Jak Przemek K. niemógł jeździć ponieważ miał pewne kłopoty ze swoim zadkiem :P
i jak motocykl Roberta Juchy samotnie krążył po toruńskim stadionie; ] ( a spiker gadał że motocykl będzie/jest winny Apatorowi kasę za zniszczone banery!)
i jeszcze wyczyny Krzysztofa Kuczwalskiego! wyjeżdzanie z pod taśmy na I miejscu, po pierwszym był na II msc, po drugim okrążeniu już był III, a na trzecim i czwartym kółku miał już defekt motocykla... Albo brakowało płynu po którym miał moc :D -
Grono.Net
karambole sa bolesne z strony widza to tylko upadek ale ze strony zawodnika bul na nastepny dzien .pamietam bardzo pechowy wypadek z trenigu Apatora uczestniczyl w nim W.Zielinski i bracia Kowalikowie uff defekt... .Zielinski byl potem troszke polamany ,znalazl sie w kleszczach i tyle -
Konrad
dziwnym wydarzeniem było jak Kaczmarek rządził się w ubiegłym sezonie w Lublinie przed meczem z Rzeszowem... -
Anonim
Dziwnie to zakończył się pietnasty bieg meczu APATORa z ówczesną SPARTĄ:
Po stronie Sparty startowali Protasiewicz i Knudsen a,
Apatora Loram i chyba Kowalik
Apator przed biegiem przegrywał 40 : 44, a mecz został wygrany 45 : 44
po uprzednim wykluczeniu Knudsena(spowodowanie upadku) oraz Protasiewicza (dwa koła za kreską) :P -
Anonim
-
Anonim
Oby i w tym sezonie ktoś dla nas coś drukną; -) hi żartuje, bo cięzko widze naszego APATORA. -
Anonim
Cytat:
Ponoć pewnego razu, jeden zagranicznych żużlowców jeżdżących w naszej lidze dla KKŻ Krosno zamiast na mecz do Krosna na Podkarpaciu dotarł do Krosna Odrzańskiego i usilnie próbował wmówić mieszkańcom tego miasta, że gdzieś u nich znajduje się tor żużlowy:)
Chodziło mi o to zdarzenie oczywiście
pzdr. -
Anonim
-
Lebovski
w '84r. gdy Unia Leszno rządziła jak zwykle, podczas meczu ze Stalą w Rzeszowie, która to Stal miała się ku spadkowi w pewnym momencie zaczęło sie dziać coś "dziwnego", Unia już wysoko prowadziła, po czym przegrała wszystkie biegi do końca, były upoadki defekty...itp. Po tym wydarzeniu "centrala" odebrała Unii mistrzostwo, co robić:) -
Anonim
no to najciekawszym wydażeniem w e-lidze to bez watpienia derby Polonia Bydgoszcz - Apator Toruń, raczej nic tego nie przebije. -
VeSpA Lady:)
a dla mnie najdziwniejsze jest to ,ze jak daria kabała przeprowadza wywiad z zawodnikami podczas Grand Prix to oni pozniej przestaja juz dobrze sie scigac... :PP ( tylko czemu najczesciej z polakami rozmawia , moglaby innym troche punktow pozabierac :)) )