- 1
- 2
-
Anonim
czasy przyglądania się odbiornikowi telewizyjnego mamy już za sobą (zgodnie z tematem tego grona), jednak uczyńmy ten bolesny krok w przeszłość i przypomnijmy sobie, która to część telewizora napawa nas największym obrzydzeniem...
ja osobiście w pierwszej chwili wskazałbym palcem na kineskop, w końcu to on generuję tę wstrętną, hipnotyzującą poświatę (nie ważne - teleekspres czy wojna mrówek), jednakże po dłuższym zastanowieniu wybieram PILOT - koszmar i horror w jednym, brak ruchu jest zabójczy dla ludzkiego organizmu, pilot skracając dystans tak naprawde skraca życie... -
Anonim
antena winna wszystkiemu. od niej wszystko się zaczyna. moja matka zabrała kiedyś do pracy pilot. za to komórkę zostawiła w domu. okularów rano nie mogła znaleźć. po drodze do domu ukradli jej portfel i... ten pilot. też widać okularów nie mieli. pilota nie ma, a matka dalej sobie świetnie radzi. smutno tak o matce napisać, ale... telewarzywo. i tylko lęk mnie ogarnia, co by było, gdyby jej ukradli antenę... -
Anonim
bez wątpienia antena jest ohydna i winna, ale czyż nie jest ona zaledwie pogiętym drutem? czyż to nie nasza własna wyobraźnia przetwarza kawałek drutu w antenę? czyż antena mogłaby spełniać swoją repulsywną funkcję bez samej skrzynki odbiornika? myślę, że odpowiedź jest oczywista - nie mogłaby -
A.C.
Najgorsza część otumaniającej ludzi skrzynki pokazującej obrazki. . . Hm... Ja sądzę, że to właściwie wszystko wina ludzkiej psychiki, ludzie są zbyt podatni na wiele rzeczy... Bo co z anteny, kineskopu, pilota, etc jeśli ktoś po prostu nie chciałby oglądać?
Tv to przedmiot martwy, ludzie sami go stworzyli, oglądają telewizje sami i żadna część telewizorni nie może byc w żaden sposób "winna".
Uhhh, dobra, koniec wypowiedzi bom nie za trzeźwa, ale chyba dobrze napisałam. . . -
-
Anonim
-
Grono.Net
-
ar2oor
PILOT - zawsze jak gdzies jetem to wisze tatusa trzymającego pilot na brzuszku rozmiarow ogromnych (zpewne piwo ) i zmieniają sobie kanały .... a jak ktos zmieni im to jest masakra !
przypomnial mi sie tekst Kazika :
"
A ja leżę na wyrze, przerzucam kanały
Lektury już dawno olałem
Gapię się tępo zjadając but w sosie
I patrząc na dramat w kosmosie
"
:-) -
ar2oor
a za drugie to chyba .... dzwięk ! głośnik ! to on te wszystkie bzdury rozgłasza !! ble ! -
Anonim
A dla mnie ogólnie cała bryła telewizora jest potworna, taka czarna jama z której wylatują jakieś dziwne obrazy i dźwięki... -
ar2oor
-
Anonim
No nie, akurat obraz wyświetlany na monitorze jestem w stanie opanować (przynajmniej w jakimś stopniu)...:) -
ar2oor
quote"taka czarna jama z której wylatują jakieś dziwne obrazy"
z tym bym sie zgodzil jesli chodzi o monitor :P -
Anonim
ciekawe, czy niedługo "życie bez Tv" nie straci znaczenia-wszystko już niedługo będzie w naszych kompach....
-
Anonim
mnie martwi jednak wspomniana substytutowa rola monitora ... .. uwielbaiłem palcem wodzić jako dizecko po naelektryziowanwj popwierzchni kineskopu , cieszac sie namiastką władzy nad piorunami Najwyższego .. albo tak mi sie teraz zdaje moze tylko dzwięk mnie kręcił, ja się , najbardziej brzydze kablem .. jak dożylne cżłowieczeństo sączone przez speców od marketingu, reklamy (goebbelsologi stosowanej ) o przepraszam P'iaR-u .... ten kabel a właściwie dwa jak.... macki.... żyłki ... smycz
boli jak musze wyłączać Mamie tv jak przychodze coby porozmawiała ze mną... ale rozumeim ze to jest najłatwiejsze wyjście włączyć pudło i chłonąć.... -
unit
-
salon fryzjerski
-
Anonim
witam wszystkich :)
nie sądzicie, że najgorszą częścią TV jest włącznik?
taki mały a ile szkody może narobić... -
Grono.Net
-
PioTTr
Ech. Telewizor można wyłączyć na wiele sposobów bez użycia pilota, w tym kilka sposobów nieodwracalnych; -)
Czego w telewizorze nienawidzę najbardziej?
- Głośnika.
Dlatego że monotonny głos lektora czytającego dialogi lub wiadomości doprowadza mnie do pasji na skraju załamania nerwowego. Jedyną telewizją w której nie było gadania była MTV, ale jakieś 10 lat temu. Teraz jest takim samym ścierwem jak wszystko inne. -
Anonim
- 1
- 2