Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

czy ktos wie moze kiedy zostanie pobudowana obwodnica żyrardowska kiedy juz nie bedzie trzeba tyle czekac zeby przejechac zyrardow nie bedzie trzeba slyszec hałasu tirów??
    kiedy bedzie tak jak w sochaczewie czy mszczonowie u nas chyba nikt nigdy sie nie zbierze!!! co wy o tym sadzicie??
  • Anonim

Już niedługo. Poczytaj stronę miasta.
  • Sapiense veritas

Dobrze :)
  • Anonim

Ochnik nie dołuj mnie...........:(
  • Łukasz

Nie martwcie się basen i obwodnica do końca 2020 powinna być :)
  • Anonim

jak do 2020 obwodnica będzie nie ma sprawy,nie mam nic przeciwko :)
  • Sapiense veritas

Tylko tyle że w 2013 jest koniec świata :P <lol2> będe miał pompe

Tak jestem nienormalny :P:P:P
  • Anonim

oo wreszcie jakieś dobre wiadomości <lol>
  • Anonim

w 2012 jeśli chodzi o ścisłość :-)
    A dokładniej w grudniu.
  • Anonim

to prawie 2013; )
  • Sapiense veritas

>Karol W-M napisała:
    >to prawie 2013; )

Prawie robi wielką różnice.....i jest pewnym ograniczeniem :D
  • Anonim

mam pytanko czy dzis ktos jechał przez maja tak z 30 min temu tj 16 korek ciagnie sie od Korytowa do Starych Kozłowic zajebiscie ja nie wiem jak bedzie zyło to miasto jak trudno jest przejsc z jednej ulicy na dróga przejachac z jednego konca miasta do drugiego bo na maja jest korek cos z tym trzeba zrobic....sytuacja podobna jak w sochaczewie; |
  • Mors

Jechałem dziś koło 9. Na szczęście w stronę Sochaczewa. Ale fajny sznurek mijałem. Szok po prostu.
  • Anonim

jesli wam nie przeszkadzaja doły, proponuje obwodnice osobowa... jak są korki do korytowa, mozemy je objechac droga przy elektrowni - skręt z jaktorowskiej, jezeli chcemy objechac do sochaczewa - proponuje droge na sokule wzdłuz lasu w prawo od pętli autobusowej na ul żeromskiego
    jesli jednak nie mozemy przedostac sie z korytowa do centrum lub na wschód proponuje, albo objechac tamą w strone sobieskich stadniny, albo przez międzyborów...
    ja tak jezdze... troche to stresujace dla niskiego zawieszenia i wiecej km narobie, ale zawsze lepiej jechac niz stac i sprzegło palic:)
    pozdr
  • Anonim

haha jak to dobrze ze nie mam takich problemow ^^
  • Anonim

no bo musisz chodzic piechotą, w lato sie pocic bo brak ci klimy a w zime marznąc bo brak ogrzewania, a na jesien moknąc bo brak parasolki, poza tym buty niszczysz :)
  • Sapiense veritas

Ale ważne jest to że ma chłopak kondyche :-]
  • Anonim

taką że go usunęło... pewnie w takich oschodzonych butach nie wpuszczają; )
  • Anonim

mam nadzieje że miasto przy budowie basenu i obwodnicy nie zapomni o SKATEPARKU z prawdziwego zdarzenia :) pozdrawiam
  • Anonim

wracajac do tematu obwodnicy,korkow itp; D
    ostatnio dluzej jechalem na ryby do korytowa niz na nich bylem :/ ... tragedia
| |

Grono zrzeszające mieszkańców i sympatyków miasta Żyrardowa.

Fotki

Miejsca grona (8)