-
Anonim
czy ktos wie moze kiedy zostanie pobudowana obwodnica żyrardowska kiedy juz nie bedzie trzeba tyle czekac zeby przejechac zyrardow nie bedzie trzeba slyszec hałasu tirów??
kiedy bedzie tak jak w sochaczewie czy mszczonowie u nas chyba nikt nigdy sie nie zbierze!!! co wy o tym sadzicie?? -
Anonim
-
Sapiense veritas
-
Anonim
-
-
Łukasz
-
Anonim
-
Sapiense veritas
Tylko tyle że w 2013 jest koniec świata :P <lol2> będe miał pompe
Tak jestem nienormalny :P:P:P -
Anonim
-
Anonim
-
Anonim
-
Sapiense veritas
>Karol W-M napisała:
>to prawie 2013; )
Prawie robi wielką różnice.....i jest pewnym ograniczeniem :D -
Anonim
mam pytanko czy dzis ktos jechał przez maja tak z 30 min temu tj 16 korek ciagnie sie od Korytowa do Starych Kozłowic zajebiscie ja nie wiem jak bedzie zyło to miasto jak trudno jest przejsc z jednej ulicy na dróga przejachac z jednego konca miasta do drugiego bo na maja jest korek cos z tym trzeba zrobic....sytuacja podobna jak w sochaczewie; | -
Mors
Jechałem dziś koło 9. Na szczęście w stronę Sochaczewa. Ale fajny sznurek mijałem. Szok po prostu. -
Anonim
jesli wam nie przeszkadzaja doły, proponuje obwodnice osobowa... jak są korki do korytowa, mozemy je objechac droga przy elektrowni - skręt z jaktorowskiej, jezeli chcemy objechac do sochaczewa - proponuje droge na sokule wzdłuz lasu w prawo od pętli autobusowej na ul żeromskiego
jesli jednak nie mozemy przedostac sie z korytowa do centrum lub na wschód proponuje, albo objechac tamą w strone sobieskich stadniny, albo przez międzyborów...
ja tak jezdze... troche to stresujace dla niskiego zawieszenia i wiecej km narobie, ale zawsze lepiej jechac niz stac i sprzegło palic:)
pozdr -
Anonim
-
Anonim
no bo musisz chodzic piechotą, w lato sie pocic bo brak ci klimy a w zime marznąc bo brak ogrzewania, a na jesien moknąc bo brak parasolki, poza tym buty niszczysz :) -
Sapiense veritas
-
Anonim
taką że go usunęło... pewnie w takich oschodzonych butach nie wpuszczają; ) -
Anonim
mam nadzieje że miasto przy budowie basenu i obwodnicy nie zapomni o SKATEPARKU z prawdziwego zdarzenia :) pozdrawiam -
Anonim
wracajac do tematu obwodnicy,korkow itp; D
ostatnio dluzej jechalem na ryby do korytowa niz na nich bylem :/ ... tragedia
- Przeglądaj grona w kategorii Kraje, Miasta i Dzielnice
- Przeglądaj grona w okolicy Żyrardów
- Załóż własne grono tematyczne
Grono zrzeszające mieszkańców i sympatyków miasta Żyrardowa.
Miejsca grona (8)
-
ogrodniczy ostrzenie łyzew moniuszki, zyrardów
-
Tawerna 1 Maja 23B , Żyrardów
-
3dom Dance School Stefana Jodłowskiego 25/27, Żyrardów
-
OUTBREAK DANCE STUDIO 1 Maja 41/58, Żyrardów
-
chillout drinkbar Legionów Polskich, Żyrardów
- Dodaj miejsce