Żyrardów [2363]

Zapisz się
Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • JOGLE

Jak mi się uda to będę dziś na giełdzie z tym że może się okazać że ludziom się nie chciało przyjechać na nią bo zawsze jest w czwartki ale ze względu na boże ciało jest przeniesiona no i do tego będę w pracy ale w łodzi więc może mi się uda tam zajechać o ile w miarę szybko mi rozładują auto.
  • JOGLE

myszki będą po następnej giełdzie może za tydzień bo dziś była lipa na giełdzie i myszek wogóle nie było.
  • JOGLE

Sprzedam terrarium cena 380zł szyby na prowadnicach wymiary na zdjęciu pod terra są jeszcze 2 szafki info na gg 165527
  • Anonim

witam wszystkich hoduję gady już od 15 lat pierwszego miałem węża królewskiego nie mylić z pytonem królewskim potem kupiłem węża chińskiego[tajwanek] i mam go do dziś póżniej kupiłem zbożówkę noworodka ale mi zdechła następny był boa samiec i też jest do dziś następnie kupiłem kolejną zbożówkę albinosa ale też mi zdechła po 6 miesiącach a w zeszłym roku dokupiłem boaskowi samicę poza tym w między casie miałem legwana zielonego 146cm miałi 9lat jak zdechł i miałem też gekona tygrysiego ale to nie koniec planuję kupić pytona tygrysiego albinosa i moje marzenie ale to za jakiś rok lub dwa pytona birmańskiego. pozdrawiam
  • JOGLE

A ja mam małą agamę brodatą do sprzedania. Legwana też miałem ale tylko kilka miesięcy, żaby sprzedałem, i zastanawiam się czy nie wycofać się całkowicie i sprzedać też podwójne terrarium dość duże robione z oklejonej płyty meblowej więc ładnie wygląda (jak normalny mebel). A wraz z tym terrarium dorosłą samicę agamy brodatej, mamę tej małej. Terrarium z częściowym wyposażeniem.
  • JOGLE

W tym roku wycofałem się całkowicie z terrarystyki a w okresie od 2007 roku przewinęło się u mnie trochę agam w tym 9 młodych sam wychowałem od jajek :) bo dopuszczałem samca do samicy, 3 żaby rogate, 2 żaby byk, jakiś pająk był ale nie pamiętam co to było, legwan zielony też był kilka miesięcy i tyle. Wszystkie zwierzaki powoli wyprzedałem i pod koniec zeszłego roku (wrzesień albo październik) sprzedałem ostatnie 2 agamy wraz z terrarium. Z gryzoni miałem hodowlę myszek przez jakiś czas ale śmierdziało to odpuściłem, kilka chomików (gryzoniami zajmowała się dziewczyna). Terrarystyka fajna sprawa ale jak się ma sporo czasu, u mnie różnie z tym bywa więc póki co odpuściłem, może kiedyś do tego powrócę.
| |

Grono zrzeszające mieszkańców i sympatyków miasta Żyrardowa.

Fotki

Miejsca grona (8)