Dodaj kartkę Dodaj bana
Powód wlepienia kartki
Wybierz wątek docelowy z listy lub wpisz jego ID
  • Anonim

trzeźwy Marcel??
    Co sie stało mordo?
  • Zapaliłbym z Tobą !:)

Problemy z wątroba i nerami ??
  • Anonim

być może
    pees. nie wspominałam gdzieś czasem, że nie przyjmuję zaproszeń od ludzi, których nie znam? :)

he ?? a nie wiem nawet >...
  • Anonim

cieszę się, że się rozumiemy; ]

Kto sie pisze tańczyć pod scena przed pezetem :D ? wiem ze to mało inteligentne ale może ktoś chętny ??
  • Anonim

buuuhahahhahah

dobre dobre !! jebnij densa a ja będę ci przytupywał i kalskał; D

ale spoko, respekta za odwagę!! dajesz dajesz :P

PEACE!

• Anonim

hehehehhe..dobree.. ale ja sie przyłącze do Kenego i będę przytupywał.. :D
  • GUZ_[]\/[]An

Ej ludziska!! to robimy jakis trening, czy nie??
    Ale tak na powaznie, bo ile mozna czekac... no chyba ze wam juz sie crip znudzil.; )

Konkurencja!! wiesz każdy sie ukrywa żeby zaskoczyć nowym densem na imprezce :D
  • GUZ_[]\/[]An

no mam taką nadzieje :p ale ile można się kryć, może wreszcie jakiś trening zrobimy w Osirze na sali z lustrami.... bo przecież i tak nie ma czego się wstydzić bo z tego co słyszałem każdy jest początkujący.
    Więc przypału nie będzie, a właśnie przeciwnie każdy mógłby się czegoś nowego nauczyć, mi by się to przydało XD
  • Anonim

wręcz przeciwnie- nikt się nie kryje, wystarczy ruszyć tyłek na imprezę; ]
  • GUZ_[]\/[]An

No, ale żeby iść na imprę to wypadało by coś umieć, ja na ten przykład cały wczorajszy dzień na treningu z Kubikiem i z pewną miłą koleżanką spędziłem :p
  • Anonim

nie wiem jak wy ale ja uderzam za tydzień do Fresha na impreze.. a co do treningu to jestem za tylko brak walkerów..

ja w poniedziałek wyjeżdżam na 2 tyg wiec mnie zabraknie na ewentualnych spotkaniach !!:(((((
  • TurboDymoMan . xD

Przyznam że mnie również bardzo zainteresował ten taniec... Na pewno jest to wiele ciekawsze niż jumpstyle... Szkoda że jestem kompletne beztalencie :D

To nie taniec, Crip Walk rodzaj poruszania się, chodu :p
  • DŻEM DOBRY XD

Ja tam wolę js'a :D
  • Tsunami Boy

Jest jeszcze ktoś w Żyrardowie kto dalej C - walkuje? Niedawno zacząłem C - walkować z kolegami i chcielibyśmy poznać osoby które już to robią, które mogłyby nas czegoś nauczyć lub po prostu miło spędzić czas na wspólnym treningu; )
| |

Grono zrzeszające mieszkańców i sympatyków miasta Żyrardowa.

Fotki

Miejsca grona (8)